Klošarji na ražnju pekli nutrije!
marš banda klošarska, 05.08.2021 ob 18:18
Na Ambroževem trgu so si postavili žar in vrteli gor nutrije, groza. Nato jih je nekdo prijavil, policija popisala, raženj so ugasnili in šli drugam. Verjetno bodo zdaj to ponovili. Noben tej klošarijadi nič ne more, ne sociala, ne policija, ne redarji, zgleda se bo treba dobit in jih nabit.
Dobro pripravljena nutrija je z lahkoto hrana za bogove.
Čak mal, 06.08.2021 ob 09:46
Delamo na tem, da vas bo manj!
Ne to men govort, ki sem homoseksualec. Jaz skrbim za to.
Znanstveniki delajo raziskave, ki kažejo, da narava ustvarja homoseksualce, zato da zaščiti samo sebe pred uničenjem in izčrpanjem naravnih virov(čez par desetletij par miljard ljudi več) zato ker se heteroseksualci množijo kot podgane.
Zato narava ustvarja nas, namesto tega, da ji bo potem treba ljudi pobijati z naravnimi nesrečami. Kar bi bilo huje mar ne?
No to je razlog, da je treba pretepsti vsakega, ki nasprotuje istospolno usmerjenim.
Že spet ta kokoši svojo homoseksualno propagando širi tu gor!
Pa tudi sicer ima popolnoma narobe, ker Slovenija bo propadla zaradi premalo slovenskih otrok! Afriški pa arabski so za nas nepomembni.
Zadnjič je en tip dobro napisal tu gor, da marsikdo (še posebej pa pederasti, lezbe in feministke) pričakuje pokojnino od otrok, ki jih nima.
Servio Tullio, 06.08.2021 ob 13:20
Pa tudi sicer ima popolnoma narobe, ker Slovenija bo propadla zaradi premalo slovenskih otrok! Afriški pa arabski so za nas nepomembni.
Zadnjič je en tip dobro napisal tu gor, da marsikdo (še posebej pa pederasti, lezbe in feministke) pričakuje pokojnino od otrok, ki jih nima.
Zakaj si pa ti tako živčen?
Kakšno propagando širim? Jas se samo napisal, da sem esencialn del narave, ki se z mojo pomočjo bori za ohranjanje tega planeta pred heteroseksualno anomalijo, ki se širi kot nutrije!
In kaj a misliš, da naravo briga za slovenijo? Da loči naprimer med Indijo in Slovenij? Misliš da narava razume takšne koncepte?
Servio Tullio
————————————————————————
“Servio Tullio”,
Kakšno propagando širim? Jas se samo napisal, da sem esencialn del narave, ki se z mojo pomočjo bori za ohranjanje tega planeta pred heteroseksualno anomalijo, ki se širi kot nutrije!
In kaj a misliš, da naravo briga za slovenijo? Da loči naprimer med Indijo in Slovenij? Misliš da narava razume takšne koncepte?
Zakaj jim ne bi dovolili, 06.08.2021 ob 18:50
Ti tudi rad ješ meso na žaru, a s to razliko, da kupiš meso v trgovini in to niso nutrije, ampak pujski, telički, piščanec, puran, ribice,…ker imaš denar. Klošarjem denarja konstantno primanjkuje in si privoščijo nutrije, ki jih je ob Ljubljanici ogromno, preveč.
Ma dej nehaj mi s takimi? Ne ne jem tega že od 5-tega leta starosti, ker sem mel že kot otrok tako močen etični pogled in voljo, da sem se odpovedal mesu.
In nekaj drugega, bi bilo če bi jim lovci ustrelili nutrije in jim jih dali, ker bi tako vedel, da so bile pobite vsaj na toliko kolikor human in strokovno odrejen način.
Poleg tega pa so to zelo inteligentne živali in v vsakem primeru se ne strinjam z pobijanjem tako kot v primeru pujskov. In tudi ne vem kako si lahko toliko brezvezen človek, da te moti narava glede na to koliko nutrije pripomorejo k slikovitosti Ljubljane. Vsem turistom se zdi fascinantno, da tako velike divje živali živijo v središču mesta tako da brez njih bi Ljubljana bila manj Ljubljana.
Forum je zaprt za komentiranje.