Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Klopni meningoencefalitis

Klopni meningoencefalitis

Žrtev cepiva proti

https://t.me/DIREKTUSREDINU/54946

Katero cepivo so takrat uporabili pri dečku?

Ravno letos sem se želela cepiti. Boreliozo se da pocajtat, tega hudiča pač ne. Ker rada hodim v naravo okuženih klopov pa čedalje več

Pol ure “trorture” (edukacije)
Opravičujemo se zaradi tega ker nimamo slovenskih podnapisov.
Prevedeno;
Dajte kemoterapijo zdravim ljudem in bodo zboleli. Kako potem lahko pričakujete, da bo kemoterapija ozdravila bolne ljudi? Vse študije kažejo, da so necepljeni otroci bolj zdravi od cepljenih otrok. Zdravniki nevede zaslužijo velik denar … služijo medicinski mafiji.
Filmić zelo informativno, konkretno, argumentirano in nazorno govori o tem, kako so z obraza zdravnikov izbrisali medicino, ki jo izvajajo zdravniki, način izobraževanja zdravstvenega kadra, dostop do pacientov in kako je bila paradigma splošnega zdravstvenega sistema čez noč na silo spremenjena. zemljo na začetku 20. stoletja.in predvsem KDO jo je spremenil in s kakšnimi posledicami!

Odgovor na objavo uporabnika
Ohoho, 01.02.2022 ob 11:34

Katero cepivo so takrat uporabili pri dečku?

Ravno letos sem se želela cepiti. Boreliozo se da pocajtat, tega hudiča pač ne. Ker rada hodim v naravo okuženih klopov pa čedalje več

Jaz imam pse, živim v  naravi, dostikrat je klop bil na meni, nikoli mi ni nič.

Samo povem.

ludikonj, 01.02.2022 ob 11:43

Jaz imam pse, živim v  naravi, dostikrat je klop bil na meni, nikoli mi ni nič.

Samo povem.

Mah Sej jaz se tudi raje z vsem živim naspricam…sam… Mal cvikam ker je znanka zbolela. Res je boga

Jaz še danes čutim posledice borelioze iz leta 2014(boleči ramenski sklepi-včasih bolj,včasih manj)Žal,to bo ostalo,tako mi pove os.zdravnik.

ravno obratno je, kar se tiče klopnega m. in borelioze.

Anonimno 9610, 01.02.2022 ob 13:40

ravno obratno je, kar se tiče klopnega m. in borelioze.

za Ohoho – spet ne citira

Anonimno 9610, 01.02.2022 ob 13:41

za Ohoho – spet ne citira

Oboje se da zrihtat in oboje lahko preide v kronično obliko. Če borelijo hitro zdraviš, si lahko čisto brez posledic. Pri nas v družini sva 2 primera. Enemu ni nič, je takoj dobil antibiotike. Drugi pa 5 let težav, zdaj občasno bolijo sklepi. Za meningitis pa poznam primer soseda. Ves čas pozablja, vse si mora pisat.

Tudi sam poznam primer, ki ima hude posledice po cepljenju (delni invalid – noga). Po drugi strani pa jih poznam veliko brez posledic…. jaz sem se cepil, ker bolezen ni hec.

Trije ljudje govorijo o tem, kaj se jim je zgodilo po cepljenju. In vsi trije pravijo, da so se že pogovarjali z mediji, a da njihove zgodbe niso bile nikoli objavljene. Do sedaj.

( https://crodex.net/potresna-ispovijest-ljudi-o-posljedicama-nakon-cijeplje/ )

tudi ti nimaš prav, 01.02.2022 ob 13:51

Oboje se da zrihtat in oboje lahko preide v kronično obliko. Če borelijo hitro zdraviš, si lahko čisto brez posledic. Pri nas v družini sva 2 primera. Enemu ni nič, je takoj dobil antibiotike. Drugi pa 5 let težav, zdaj občasno bolijo sklepi. Za meningitis pa poznam primer soseda. Ves čas pozablja, vse si mora pisat.

bom kar imela prav. pri km imaš lahko posledice, res je. ampak jih poznaš po zaključku zdravljenja, ne sekajo ven nenapovedano kot pri boreliozi.

pri boreliozi pa lahko bolezen “spi” in udari ven čez par let, periodično, nikoli ne veš, kaj bo, kdaj in če.

Meni so odkrili zastarano nevroboreliozo 2x bil na lumbalni punkciji. Mi zdravniki niso verjeli za glavobole pa da te ponoči križ boli me vmes zdravili za revmo pa da naj grem k psihiatru

Banvartov sindrom, 01.02.2022 ob 19:17

Meni so odkrili zastarano nevroboreliozo 2x bil na lumbalni punkciji. Mi zdravniki niso verjeli za glavobole pa da te ponoči križ boli me vmes zdravili za revmo pa da naj grem k psihiatru

Za tega, kateremu so odkrili boreliozo.
kako rešuješ posledice speče borelioze? S čim si lajšaš bolečine?

Izogibaje soncu mrzlemu vetru piti veliko tekočine občasno analgetik ampak redko divja ščetica ne pomaga razmišljal sem o bioresonanci tudi to ne vem če pomaga

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close