klofuta
Načeloma je jezo boljš dat iz sebe kot zadrževat. Če bi ti s to klofuto odleglo, kar daj, saj je za lastno počutje (in zdravje!) to zdravilno. Zadrževana agresija se včas spreobrne v avtoagresijo in tuhtanje, maščevalne misli, “žolčni” notranji samogovori ob umirjenem in kontroliranem delovanju navzven večkrat vodijo v psihosomatske motnje in bolezen. Saj veš, kakšno opustošenje lahko pusti zajezena reka, ko nekje udari ven. To je en vidik. Hkrati bi ti svetoval, da probaš jezo izživet na drug način. Piši, boksaj blazino, laufaj v naravi, vpij. Navsezadnje tip in njegov odvetnik klofuto lahko okvalificirata tako, da bo tebe še dolgo bolela glava.
Ker mi zgoraj citirano ni povedalo nič oz. nisem razumela o čem govoriš, sem šla malo raziskovati in sem v isklanik vtipkala Klea. :))
Videla sem, da jih je več s takim nickom (*Klea*, Klea*, KLEA). V temi o konjih, sinu, dolenjski, trebnje se jaz ziher nisem oglasila, prvič sem se lani decembra. 🙂 Torej pa vseeno nisem tista oseba, katero si mislila. 🙂
Ok, bo pa treba zamenjat nick…ker me zamenjujete z eno drugo osebo. :)))
In da ne bom smetila teme…avtorica, si se že pomirila? Kako si se odločila?
Forum je zaprt za komentiranje.