Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek klofuta

klofuta

bi prisolile bivšemu,ki vas je varal,zato sem izvedela šele po končanju veze -klofuto?

Bivšemu?!! Namesto obiska pri terapevtu ga nagarbaj!

Nisi normalna! (a ti še vedno rineš za bivšim?)

Bivšemu? Nikoli. Sedanjemu pa mogoče. Odvisno kako bi potekal zagovor.

mogoče je bolje da bruham, ko ga srečam 🙂

ne bi, nima smisla…verjemi, se samo ponižaš na tak način…pusti svoj ego, daj na ignor njega, sej vidiš, da niti ni vreden, da se ukvarjaš z njim

Lahko tut čreva vržeš na sosedov plot – ena REVA si!!

ti imaš pa probleme sam ali sama s sabo.ne želim ti,da bi te človek varal,skuliraj se.

Moje skromno nmenje: ti pa si mlada samska mami, ali se motim?

ga ploskni….če se boš potem boljše počutila…..

zunanji dogodek ego; bes, jeza, notranji – tu sama nadaljuj svoja občutja – žalost…….itd……pa ne bo potrebna nobena klofuta

Moje skromno nmenje: ti pa si mlada samska mami, ali se motim?[/quote]

Ja, sem, se ne motiš. In iz česa si sklepala? 🙂

Načeloma je jezo boljš dat iz sebe kot zadrževat. Če bi ti s to klofuto odleglo, kar daj, saj je za lastno počutje (in zdravje!) to zdravilno. Zadrževana agresija se včas spreobrne v avtoagresijo in tuhtanje, maščevalne misli, “žolčni” notranji samogovori ob umirjenem in kontroliranem delovanju navzven večkrat vodijo v psihosomatske motnje in bolezen. Saj veš, kakšno opustošenje lahko pusti zajezena reka, ko nekje udari ven. To je en vidik. Hkrati bi ti svetoval, da probaš jezo izživet na drug način. Piši, boksaj blazino, laufaj v naravi, vpij. Navsezadnje tip in njegov odvetnik klofuto lahko okvalificirata tako, da bo tebe še dolgo bolela glava.

Jaz sem ga sunla v gobec, neskončno se je prileglo.

Bravo Borat

Klofuta je izraz nemoči.

In ne pomaga nič. In nikomur. Bolje se je varalic izogniti v čim večjem krogu.

Lep pozdrav

Bodi srečna, da si se ga rešila. Oddahni si.

Moje skromno nmenje: ti pa si mlada samska mami, ali se motim?[/quote]

Ja, sem, se ne motiš. In iz česa si sklepala? :)[/quote]

Uporabljaj Nick ki te ne razgali

Konji, sin, dolenjska, trebnje… pa še in še pozabi in uporabljaj bolj nevtralen nick.

Ker mi zgoraj citirano ni povedalo nič oz. nisem razumela o čem govoriš, sem šla malo raziskovati in sem v isklanik vtipkala Klea. :))
Videla sem, da jih je več s takim nickom (*Klea*, Klea*, KLEA). V temi o konjih, sinu, dolenjski, trebnje se jaz ziher nisem oglasila, prvič sem se lani decembra. 🙂 Torej pa vseeno nisem tista oseba, katero si mislila. 🙂
Ok, bo pa treba zamenjat nick…ker me zamenjujete z eno drugo osebo. :)))

In da ne bom smetila teme…avtorica, si se že pomirila? Kako si se odločila?

Klea,da sem se,hvala.

če bi jaz sedaj izvedela, da me je bivši varal bi si samo rekla, da kakšna škoda da nism prej vedela pa bi še jst njega :)) drugače se pa za bivše ne zmenim več, čeprav se nekateri zame včasih še vedno se jaz z njimi ne ukvarjam več. saj če so BIVŠI so prošli

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close