Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kljucavnica na prstni odtis

kljucavnica na prstni odtis

zanima me vasa izkusnja. Kako ste zadovoljni z njo. In ali jo lahko specialci odklenejo.

Seveda lahko. Odrežejo ti prst …..

Ne bi imel. Lani v hotelu imeli ta sistem, ni bil zanesljiv. Če ne moreš v sobo, se pač pritožiš na recepciji, če pa ne bi mogel domov …. Torej zaenkrat – ne, hvala.

Imam to. Je čisto ok, samo če imaš bolj suhe prstne konice, ti ne zazna vedno. Itak pa shraniš več prstov, pa je.

Meni dela super, ženi pa ne. Verjetno reva preveč pomiva posodo pa ima kožo na prstih vso suho in razpokano, pa ji ne prime.

Ne bi imela. Res, da lahko shraniš več prstnih odtisov pa vseeno dostikrat odtisa ne zazna. Če imaš mrzle, vlažne ali samo malo popraskane prstne blazinice ti jih senzor ne prepozna. Poleg tega moraš vedno imeti nekje v bližini tudi navadni ključ za primer, da zmanjka elektrike.

imam to prepoznavanje na prstni odtis na iphonu
ne deluje ravno 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. ogromnokrat mi ga ne zazna in vtipkavam kombinacijo

sicer pa ima ključavnica na prstni odtis verjetno še backup opcijo. saj ni odtis edino, s čimer lahko vrata odpreš. verjetno moraš vseeno ključ nosit s sabo, prstni odtis je zgolj priročen, da ti ga ni treba iz torbice vlačit

Stvar je uporabna in ne…

Vazno je da dela v vseh pogojih…
Imam izkusnje s to opremo..
Osebe, ki stejejo denar in delajo s papirjem imajo kazalce nepeimer za prepoznavo. Drugace pa se obvezno doda 4 prste po osebi. Za vsak primer.

Itak pa je treba imeti s sabo rezeevni kljic.

Jaz bi raje imel odklepanje preko telefona.
Ne mnogo bolj uporabno..

In nikoli več ne bi šla nazaj. Shranjen imamo vsi samo po en prst. Dela. Če imam vlažne prste npr. od dežnika, rabim včasih dva ali tri poskuse. Me ne moti oz. to ne odtehta komoditete sicer. Imamo pa vhodna vrata Inotherm.

Poleg tistega, kar sem napisala zgoraj, lahko vrata odpiramo tudi s telefonom v okviru pametne hiše. No way, da je to bolj uporabno. Niti enkrat jih še nisem tako odprla. Meni je fora, da mi ni treba brskati po torbici in vlačiti ven ključev ali pa telefona, ker imam itak vedno polne roke nečesa.

Moje izkušnje so dobre!

Kar se pa specialcev tiče, so ti zmožni vsega, lahk celo okno, ki je par m zraven, razbijejo in pridejo not, če si tko zadajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close