Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kljub temu, da ima resno kožno dedno bolezen, se je odločila za otroka

Kljub temu, da ima resno kožno dedno bolezen, se je odločila za otroka

Torej ne veš katera bolezen veš pa da je dedna hahahahahahahhaha
Dobra
Zdaj pa hitro, poguglaj da nam vržeš se kakšno kost

Joj joj, kako tipicno slovenceljsko. Zakaj se ubadate z drugimi? Pustite ljudem ziveti zivljenje kot ga hocejo. Otroka bo vzgajala ona in ne vi. Ce bi se ljudje bolj ubadali sami s sabo, bi bil svet veliko lepsi, kot pa zdaj ko so veliko bolj zanimivi vsi ostali..

to kar opisujete je atopijskindermstitis. gospa verketno ni sla na alergijske teste ali pa se ne drzi diete. kakorkoli to ni nikakrsna nalezljiva kuzna bolezen in najvecji problem ste take zleht opravljive babe ki se zarad lastnih negotovosti in frustracij naslajate nad drugimi.
sem iz druzine 4ih otrok. tako da teorija o dednosti Ad odpade saj imam te tezave zgolj jaz.in verjemite da z pravilnim zdravljenjem in pristopom je bolezen popolnoma obvladljiva se da zivet kakovostno.

Očitno ne trpi dovolj, naj še potomci malo.

Točno tako.
[/quote]

Tudi jaz se strinjam. Na daleč se vidi, da komaj čaka, da se otrok rodi z boleznijo, ker bo potem še leta in leta doživljala orgazme ko se bo hvalila “sem jaz rekla, da bo tako”.

Pred kratkim je gledala prispevek na TV o fantku (mislim, da je bilo na POP TV) z enako boleznijo/simptomi. Samo je slabo sledila ali razumela, zato je kiksnila mimo z odraslo žensko in nosečnostjo :p

Gre pa za bolezen, o kateri je zgoraj pisala pasja prehrana, ja.

Jap, se strinjam. Zanimivo bi bilo vedeti koliko žensk, o moških ne nameravam izgubljati besed, si je otroka res želelo iz čiste ljubezni do otroka. Bla, bla, bla… Otrok pač sodi k ženski in zato ga ima, če si ga želi ali pa ne. Po navadi gre razmišljanje v smeri, enkrat si ga sicer želim imeti, no ja, če sem že zanosila pa naj bo, ker upa da bo dec ostal z njo, če bosta imela otroka. Malo morgen.
Druga varianta je nesposoben papek, ki oplodi enako negotovo žensko, jo prepriča, da otroka obdrži zgolj in samo zato, da jo lahko finančno izkorišča. Žalostno je, da se taki pari po navadi obdržijo, otroci, žrtve pa žalostno zgodbo nadaljujejo.

Obstaja tudi druga rešitev za bolezni 50-50moznosti za prenos, če želi imeti otroka: in sicer predimplatacijska genetika, kjer genetiki ločijo jajčeca z napako in brez ter tako ženski ustavijo zdrav zarodek. Govorim iz izkušenj.

In postopek je brezplačen tudi v Slovenijo, tako da so takšni starši zelo egoistični

Preberi si na blogu Milena Miklavcic,jutri,zgozbo z naslovom Tonka in…..Potem bos razumela.

Jaz imam dedno bolezen kožno,  noben stars je ni imel, noben dedek nobena babica. Sploh nevejo od kje je

Odgovor na objavo uporabnika
Velika večina, 21.09.2020 ob 07:13

Ljudje imajo otroke ali nagonsko ali razumsko. Prvi tako ali tako na razmišljajo, zakaj jih imajo, drugi jih imajo iz takšnih ali drugačnih egoističnih vzgibov (da ne bodo sami na stara leta, da ne bodo drugačni od drugih, da bodo imeli nekoga svojega, ki jih bo brezpogojno ljubil, ali najbolj banalno: ker so dojenčki tolk lustkani).

Osebno poznam invalidko, na vozičku, povrhu pa še samsko, ki si je omislila otroka. Le zakaj, če ne zato, da bi imela nekoga, ki bi skrbel zanjo. Ogabno, res. Toliko o brezpogojno ljubezni do otrok, ki je bila tema enega od nedavnih pogovorov tukaj gor.

Ja in ti ziher veš, da si je otroka “zamislila” samo za to, da bo skrbel za njo. Fuj te bodi packa kako slabe misli imaš. Ženska ima v osnovi željo po materinstvu. Pa naj bo invalidna oseba ali popnoma zdrava. Upam, da ne boš nikoli rabila izkusiti položaja invalida.

Vcasih so vaske opravljivke sepetale in obsojale otroke z rdecimi lasmi. Najbrz spadas mednje. Svet in druzba sta se v zadnjih letih kar spremenila. Morda tega ne ves,ker si se vedno v srednjem veku. To ni tvoja stvar. Otrok bo ozigosan samo,ce ne bo sprejet. Tega pa ti ne ves, ce bo alli ne. Razen,ce se bos sama pobrigala za cveke. Kar se v bistvu ze,ce se samo ukvarjas s tem. Fuj in fej si stara vesca vaska.

jaz npr. sem brez las. In sem se tudi odločila za otroka. Kaj menite, se bodo moji otroci tudi rodili brez las.

Kar težko je brati napisano. Kakšna žlehtnoba.
Gospa ima vso pravico imeti otroka in samo zaradi takšnih bulijev, kot si ti in tebi enaki ji je bilo v otroštvu težko.
Sicer pa genetsko tako vsak nekaj prenese na otroka. Samo da so ene bolezni vidne, druge pac ne ( srcno žilne, rak, sladkorna…) a po tej logiki tudi ti ljudje nebi smeli imeti otrok?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close