Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem klima v avtu smrdi

klima v avtu smrdi

Ja, v začetku avgusta je bila napolnjena in vse kar spada zraven . . . Še naprej je smrdelo. Rekel je da bi se naj neke bakterije nabrale in mi posprejal z enim sprejem potem bi moglo bit o.k.. Ja saj je bilo . . . do pred par dnevi, klime letos sploh nisem dosti uporabljala zaradi “lepega” vremena. Tudi filtri so menjani. Zdaj mi pa res ni jasno zakaj še smrdi. Vam je kaj znano? Kaj še naj naredim?

Hvala in lep dan!

A.

Ok ko jaz kupim avto pa je ta problem! Grem kupit dišečo smrekco dam klimo do konca in se grem vozit po 200 kilometrih če boste imeli skos prižgano klimo bo vonj prenehal in tudi k boste prižgali avto ne bo smrdel več po klimi!

priporočam ti skos da uporablite klimo pa tudi če je tako vreme!

lp

Avto je zdaj star tri leta, prej ni nikoli smrdelo. Malo preveč pije, da bi se vozla 200 km. Prevoženih pa ima 90.000, tako da, če bi to pomagalo, ne bi smelo smrdeti. Kaj pa vem, po mojem je vzrok nekje drugje . . .

Hvala in lep večer.

A.

Če že imaš klimo v avtu sploh ne vem zakaj bi jo ugašal, saj sem jo kupil, da jo uporabljam in ne da šparam vsaki deci goriva?
Jaz jo imam vedno vklopljeno in nič ne smrdi.

Ja sej klima začne smrdeti takrat ko jo ne uporablaš! To je edina oz. najboljša možonost! ko sm jo povedal na začetku sm jaz čistu kanale zamenju cevke, napolnu klimo nč od tega ni pomagal samo denar sm stran metu!
Potem sm pa to ugotovu in zdaj vsak avto ko kupim in smrdi naredim to in neha smrdeti in avto je spet popolen :> in lahko za več prodaš :>

Greste za en vikend ne vem nekam vn mal bolj stran in prižget klimo sej klima neha smrdeti k se neki cajta pelješ potem smrdri samo ko prižgeš avto in potem tudi to neha.
za porabo goriva ja pač po šolsko peljat in menjat v predstave to je edina možnost zmanjšanje porabe goriva!

lp

Thanks . . .

Če že ne poveš znamke avtomobila bi lahko vsaj pasmo bakterij.

kolikor sem jst seznanjen s tem, se kupi spray, cca 2 tisočaka.
Spray se skoraj cel spusti v prezračevalni sistem od mašine proti ”kabini”.
To dejansko očisti bakterije nabrane na ceveh in avto zopet ”normalno” diši 🙂

Če se motim me prosim popravite…

New Report

Close