klik – prenos denarja na drugi račun DRUGE banke
Mi lahko kdo pomaga, prosim?
Klik imam malo časa, in do sedaj se plačevala le položnice z njim. Sedaj pa bi morala čim prej nakazati denar na nek TRR, problem pa nastane, ker je ta TRR druge banke, ne od NLB.
Katero opcijo moram izbrati? Plačilo posebne položnice? In kaj naj napišem pod sklic?
Res bi bila iskreno hvaležna vsake pomoči!
LIH, ZADEVCE ????
nemoj ti meni bre kako ja pišem, prvo pogledaj sebe i onda vići…. jeb**** vam majku žabarsku!!!
Sori, ampak morala sem to napisat, ker mi gre že totalno na jetra, da se spotaknete ob vsaki neslovenski oz bolje povedano neljubljanski besedi. pa kaj te briga če napišem s kešEM, kešOM, ali pa denarjem!
POL PA pohitite:
Delovanje sodobnih tržnih poti ob prehodu na evro
Delovanje NLB Klika, NLB Mobe in NLB Teledoma bo ob prehodu na evro prekinjeno od petka, 29. decembra 2006 od 18.30 ure, do srede, 3. januarja 2007 do predvidoma 6. ure.
Delovanje NLB Proklika ob prehodu na evro
Delovanje elektronske banke NLB Proklik bo ob prehodu na evro prekinjeno od sobote, 30. decembra 2006 od 22. ure do srede, 3. januarja 2007 do predvidoma 6. ure.
Vsi, ki želite svoje obveznosti poravnati še v tolarjih, vam sporočamo, da bo zadnji dan za sprejem in izvedbo nalogov v tolarjih prek NLB Proklika 29. december 2006. Za ta dan smo prilagodili tudi urnik obdelav plačil v domovini. Vse prejete plačilne naloge z valuto plačila 29. december 2006 sprejete prek NLB Proklika do 17. ure, bomo obdelali in posredovali prejemnikom plačila isti dan, ne glede na vrsto in višino plačila. Vse naloge, prejete po 17. uri pa bomo po tečaju zamenjave konvertirali v evre in jih izvedli po novem letu.
če plačuješ posebno položnico (kar je na položnici tudi navedeno), potem plačuješ pač preko posebne položnice, ne glede na to, kje ima prejemnik plačila odprt račun. Če pa plačuješ navadno položnico, pa se posluži BN01 in pod sklic vpišeš 00 oz. 05 (ne vem točno, pač tisto, kar ti prime). Če preostanek sklica ne vpišeš, ti mislim, da sam program vpiše datum. Prenose med računi uporabljaj bolj za “osebna” nakazila, npr. če želiš položiti denar na kakšen varčevalni račun pri isti banki, kot imaš odprt osebni račun.
Forum je zaprt za komentiranje.