Klic bivše kaj naj
Ne obupaj nikoli nad ljubeznijo. Če ga še vedno ljubiš, naredi vse kar je v tvoji moči,da vama bo lepo in ne bo niti pomislil ne na bivšo, ne katero drugo. Moraš vztrajati do konca poti, kolikor le gre in tako si ne boš na koncu očitala, da nisi naredila vsega, pa četudi bi se zgodilo, da bi šla kdaj narazen. Potem boš lažje šla naprej. Prehitri zaključki, domneve, sumnjičavost..uničujejo ljubezen. Ne predajaj se tem občutkom, temveč se vprašaj: kaj bi naredila ljubezen? Odgovor bo prišel iz srca in ta je edini pravi.
Če se pa morebiti kdaj situacija z bivšo ponovi, boš vsekakor izvedela in takrat lahko v miru odideš. Čista vest je pol zdravja pravijo, verjemi da varalice se hitro izdajo. Zaupaj svoji intuiciji, nikar ga pa na slepo ne obtožuj. To je najhujši občutek, ko ne moreš dopovedati ali dokazati svoje nedolžnosti. Če bi kdaj bilo, boš imela dovolj časa takrat za razmislek in za ukvarjanje s tem, bodi pametna in ne zastrupljaj vajinega odnosa. Tista druga verjetno točno to želi..da padeta ponovno v krizo in jo ona izkoristi. Ne daj ji te možnosti, ljubi ga kot ga še nisi nikoli!
Ona ima škarje in platno v rokah ja, seveda, saj se hecaš, kajne? Škarje in platno ima v rokah on in naredil bo, kar bo hotel, ne glede na to, kako bo žena reagirala. Ok? Dajte se že enkrat sprijaznit, da ga z nobenim pristopom ne boste ne prisilile v prevaro, ne odvrnile. Naredil bo, kar bo sam hotel. Blokirala jo je na fb…. Uau, bravo, problem rešen. Kot da je tak problem tipčku ustvarit en x profil ali pa email naslov, za katerega žena ne ve, pa tam veselo nadaljuke s stiki. Jaz se na dogodwk sploh ne bi ozirala in mu nekaj žugala, ga opominjala, mu namigovala, kaj šele da bi njej kaj najedala. Saj tip ve, kaj je prav in kaj ne. Če bi se izkazalo, da ne gre zgolj za neko poslovno zadevo in ga spet biksa, bi enostavno spakirala in šla. Brez besed. Evo, s tem bi pokazala, da si dama. Ne pa s spletkami, zategovanjem ketne in stalnem strahu, kaj bo.
Mas opcije:
1.Pravljica
Gresta skupaj terapevtu,delata na sebi se zaljubita ponovno odkrijeta tantricni seks itd On sigurno bo 100 predan in zivel samo za tebe…
2.Realnost
Realno preveris situacijo in se pripravis na locitev.Ne pokazes mu z nicemer da se karkoli dogaja,glej tip je lizal drugi cespljo in porival trdega tica v njo ter jo ljubckal z istimi ustnicami k tebe ali otroka.Ko ga jebe.Naredi si plan za razhod financni,mentalni itd.Najdi si moskega prijatelja k gre isto cez da se bodrita en drugega.zasluzis si vec.Predvsem pa zakljuci to mucenje,otroci gledajo a si zelis da ponavljajo tvoje vzorce
3.Opcijsko
Odlocita se za opem relationship. Poves mu da te ne zadovolji vec v postelji in da bi rada probala druge.Da bi rada vecjega in bolj vzdrzljivega ljubimca to zih pomoje ubije moski ego.Najdes si ljubimce ali fukace,ter na videz zivita srecno zivljenje.
Zih je se kaksna opcija.Definitivno zacni pa delati na sebi v vseh pogledih ter pusti to vezo da gre svojo naravno pot.6 bilionov ljudi je na svetu sigurno je kaksrn k bi z tabo delal tako kot si zelis.
Srecno,pa glavo pokonc drzik
Srecno!!!
Avtorica, jaz navijam za 1., nama je uspelo in verjamem da se z veliko truda in ljubezni vse ovire da premagati. Ne misli da so druge zveze pravljične, da te nekje čaka nek boljši, ki te ne bo varal… ni tako. Ko bi vedela kakšne lepotice oni varajo, tebe pa nagovarjajo k ločitvi in razbitju družine.. ni vredno, zaupaj mi. Takih ki bi te izkoristili je pa ogromno, ja. Končala boš sama in še bolj razočarana, prazna. Ceni se, bodi kraljica v svojem domu, tiste “zajčice v grmu” če sploh so in če je res kaj med njima, bodo pa vedno ostale le zajčice. Malokateri in to je res redko, zamenja ženo za eno pof….ljo. Veš za koliko zakoncev vem, da je mož poskusil bit pameten, potem pa kot cucek prilezel nazaj. Vedno je profitirala žena na koncu. Izkoristila svoj položaj in obdržala družino. Bodi dama kot je nekdo napisal. Požvižgaj se na vse in vloži energijo vase, da bodo drugi za teboj vzdihovali. Razvajaj se, privošči si oddih in kaj lepega. Boš takoj oddala drugo energijo, zaradi katere bo pozabil na vse druge in se ponovno zaljubil vate. Bodi Ženska. Imej rada svojo družino in držte skupaj vedno. To je tisti del “v slabem” ki si ga tudi podpisala 😉 Jaz sedaj treniram borilne veščine, dirkam s profesionalnim rally šoferjem, ki me uči vožnje, streljam, učim se novih veščin, gradim in razvijam svoje podjetje, sicer majhno, a me navdihuje in vsak dan se nekaj novega naučim. Spoznavam Tajsko kuhinjo sedaj s pomočjo knjig in spleta. Naloženih imam več kot 500 knjig iz ene spletne strani, ko imam čas jih berem eno po eno… naredila sem si seznam stvari, ki jih želim poskusiti in doživeti in verjemi, ko si začrtaš KAJ TI HOČEŠ od življenja, te take neumnosti nehajo zanimati. Čas je omejen in živimo lahko samo za ta trenutek, ne zastrupljaj si misli in življenja s tem, kaj nekdo drug počne od svojega življenja, temveč se fokusiraj nase. Da ne boš obžalovala nekoč… živi zdaj. Bodi zgled otrokom in sama svoj motivator. Če ga ljubiš, če ti njegova družba paše…je ostalo res nepomembno. Ti daj vse od sebe, da ne boš obžalovala..ostali pa po svoji vesti
Avtorica, jaz navijam za 1., nama je uspelo in verjamem da se z veliko truda in ljubezni vse ovire da premagati. Ne misli da so druge zveze pravljične, da te nekje čaka nek boljši, ki te ne bo varal… ni tako. Ko bi vedela kakšne lepotice oni varajo, tebe pa nagovarjajo k ločitvi in razbitju družine.. ni vredno, zaupaj mi. Takih ki bi te izkoristili je pa ogromno, ja. Končala boš sama in še bolj razočarana, prazna. Ceni se, bodi kraljica v svojem domu, tiste “zajčice v grmu” če sploh so in če je res kaj med njima, bodo pa vedno ostale le zajčice. Malokateri in to je res redko, zamenja ženo za eno pof….ljo. Veš za koliko zakoncev vem, da je mož poskusil bit pameten, potem pa kot cucek prilezel nazaj. Vedno je profitirala žena na koncu. Izkoristila svoj položaj in obdržala družino. Bodi dama kot je nekdo napisal. Požvižgaj se na vse in vloži energijo vase, da bodo drugi za teboj vzdihovali. Razvajaj se, privošči si oddih in kaj lepega. Boš takoj oddala drugo energijo, zaradi katere bo pozabil na vse druge in se ponovno zaljubil vate. Bodi Ženska. Imej rada svojo družino in držte skupaj vedno. To je tisti del “v slabem” ki si ga tudi podpisala 😉 Jaz sedaj treniram borilne veščine, dirkam s profesionalnim rally šoferjem, ki me uči vožnje, streljam, učim se novih veščin, gradim in razvijam svoje podjetje, sicer majhno, a me navdihuje in vsak dan se nekaj novega naučim. Spoznavam Tajsko kuhinjo sedaj s pomočjo knjig in spleta. Naloženih imam več kot 500 knjig iz ene spletne strani, ko imam čas jih berem eno po eno… naredila sem si seznam stvari, ki jih želim poskusiti in doživeti in verjemi, ko si začrtaš KAJ TI HOČEŠ od življenja, te take neumnosti nehajo zanimati. Čas je omejen in živimo lahko samo za ta trenutek, ne zastrupljaj si misli in življenja s tem, kaj nekdo drug počne od svojega življenja, temveč se fokusiraj nase. Da ne boš obžalovala nekoč… živi zdaj. Bodi zgled otrokom in sama svoj motivator. Če ga ljubiš, če ti njegova družba paše…je ostalo res nepomembno. Ti daj vse od sebe, da ne boš obžalovala..ostali pa po svoji vesti
[/quote]
Vzeti varalico nazaj ni pamet še manj damskost! Je potrditev moškemu da lahko z vami dela kot svinja z mehom. Njegovega spoštovanja nimaš več in je s tabo ker trenutno druge ni. Ne razumem žensk, ki padete tako nizko. Sam take ženske ne bi želel ob sebi.
Vzeti varalico nazaj ni pamet še manj damskost! Je potrditev moškemu da lahko z vami dela kot svinja z mehom. Njegovega spoštovanja nimaš več in je s tabo ker trenutno druge ni. Ne razumem žensk, ki padete tako nizko. Sam take ženske ne bi želel ob sebi.
[/quote]
Vsi moški varajo. Tako ali drugače. Eni pijejo, eni gemblajo, eni se drogirajo, eni so taki drugi drugačni..a če iščeš, lahko vsakemu najdeš tisoč napak takoj. Nihče ni popoln. Avtorici kar pripisujete kot da jo je že prevaral, čeprav se je le oglasil na telefon. Halo? To ni nobena prevara. Presenetila ga je a vseeno je povedal kdo je klical in zakaj. Lahko bi skril ali nemudoma prekinil klic. Pa ni. Očitno ne skriva. Lahko se je zgodilo 1x, in kaj? Ni konec sveta, če sta zadeve uredila, pa še toliko bolje. Ne maram soditi ljudem vnaprej, ne maram obtoževati nikogar brez dokazov, še najmanj pa teh pametovanj kako se vam to ne bi moglo zgoditi.. ja od kod potem tiste množične varalice, če ste vsi tako pošteni ? Vidim jih vsak dan. Saj si nihče ne želi, da ga partner/ica prevara, a ko se zgodi je treba razmisliti. Ne na prvo žogo sprejemati odličitve, ki te utegnejo še bolj pokopati. Morda je ravno s prevaro ta moški ugotovil, da mu je dejansko z ženo še najlepše in da je tista ženska bila le velika NAPAKA.
Vsak ima (vsaj pri nas) ta luksuz, da si sam izbira partnerja/ico po svoji meri, izberi karkoli tebi ustreza. Imaš vso pravico in možnost, žensk kolikor hočeš. A kdo ti garantira, da jo jutri ti ne boš prevaral, pa boš drugače razmišljal. Vsi ste lahko glasni za tipkovnico, poskusite biti v zakonu 10, 20 let… pa z ljubeznijo svojega življenja. Da vas vidim kako boste svetovali sebi takrat 🙂 Da se ne najeste zarečenega kruha..
[/quote]
Točno to.
In nima ljubezen nič pri tem kot nekateri skušajo prepričat.
No, lahko, da res ni vedel kdo je, ko se je oglasil. Verjetno bi se ti zlagal, a ne?
Za afero sta vedno potrebna dva – lahko je tudi sami z njene strani “ponudba” ali pa res samo poslovno. En ti je napisal da kar sama pojdi/pelji (če lahko) in verjetno še lahko prisedeš v avto in preveriš kaj je zdaj.
Vsekakor pa tudi če odpustiš, ne pomeni da moraš pozabiti.
Veliko sreče v tem nezavidljivem položaju.
Moje mnenje je, da si partner, ki te prevara, niti ne zasluži dodatne šanse niti se mu/ji je ne splača več dati. Na dolgi rok sigurno ne. Če daš šanso prevarantu, si sam skoplješ jamo in si si za vse nadaljnje travme in skrbi glede tega večinoma sam kriv, saj si imel priliko spoznati kaj se ti lahko v zvezi z njim/njo zgodi, pa se nisi iz tega nič naučil. Trud se splača, dokler se oba trudita za to kar imata, pismo saj pa to je samoumevno če se greš neko monogamno resno zvezo. Če te partner prevara, ti da jasno vedeti, da se mu ne zdiš vredna take zveze in truda. Svet je poln zgodb o “moški potrebnosti”, ki je (kao) ne morejo nadzirati itd. itd., ki prekrije vse ostale lepe zgodbe o predanih in zvestih partnerjih. Vsak človek ima možnost izbire in svoja dejanja naredi zavestno, razen, če ga druga oseba, omami, zveže in posili, kar pa so že ekstremi. Prvi korak do sreče je reduciranje lastne naivnosti.
Imate prav me je opozorila njena prijateljica, ki jo poznam da ju je videla skupaj in sem ga vprašala če je res pa je reku da ja, da ji je nesel tisti izdelek in sta se menila za nek drug izdelek, ki bo ona njemu uredila, ker se ne more dobit v trgovinah ampak ga bo ena naredila za njega. Vem da on to res rabi in da se ne more dobit samo to dogovarjanje me ne prepriča več da nimata nič. Tudi če nimata še vem da tako iščeta izgovor da se družita in srečata večkrat in to mi je jasno kaj pomeni. Sem danes že bila pri mami in se dogovorila da uredim vse potrebno da se z otrokoma začasno dokler si ne uredim drugo preselim k njej domov. Ona edina ve kaj je bilo takrat in tudi ona je rekla kot vi. Bom počakala da minejo prazniki vmes pa bom poklicala odvetnico kako naprej. Hvala vsem za nasvete. Ne bom več odgovarjala ne brala.
Ti povem iz stališča ljubice. Nič ni nepričakovano, razen tebi. Lahko sta imela break, ampak ona si ga še zmeraj želi in njega to drži. Sicer je malo verjetno, da bo/bi sam naredil naslednji korak, ga pa bo ali je že naredila ona. Midva sva se razšla, ko je žena zvedela. Natanko za dve leti. Ko sem mu poslala čestitko za rojstni dan, je prilezel po vseh štirih nazaj. Ima tri mulce, ni mi za pedinat cele familije, tako da ne hvala. Pride, opravi in se vrne. Ja, bi pa prišel, takoj, samo meni pa ni več do tega. Kak vikend skupaj, drugače pa na vseh službenih poteh vzame mene zraven, itak vsi razen žene vedo, poslovnim partnerjem v tujini me predstavlja kot partnerko, doma pa igra srečnega poročenega moža. Pa kaj ne bi, saj je srečen, natanko tako kot ima.
Tako je. 🙂 Če ima tvoj mož jajca, in če ničesar ne skriva pred tabo, mu zateži trenutek pred tem, preden misli odpeljati ta izdelek, reci, da boš ga kar ti peljala. Ali pa, da gresta oba, ker ti je dolgčas doma. Potem boš pa videla. Če ti kaj skriva, samo stran od njega, še v tisti minuti! Na planetu je milijarde moških … ni vraga, da boš naslednjega lahko našla še boljšega. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.