Kko lohk eni sploh še verjamete???
Glupači, 30.10.2021 ob 23:06
debilčkoti umirite se, 30.10.2021 ob 23:01
Danska cepa? A res?
Povsem brez omejitev imajo pri 5.800.000 prebivalcih 1.671 novo obolelih, mi pa pri 2.000.000 prebivalcih 2.985 novo okuženih.
Na milijon prebivalcev imajo smrtnost 466, mi pa 2.279.
Debili še vedno ne razumete, zakaj je pri nas potrebna gajžla? Ker nimamo zdravstvenega sistema, ki bi poskrbel za ljudi.
Debil še vedn bere lanskoletn letopis. Pogubno.
Zelo tocne stevilke. Manjka samo smrtnost, okoli trije na dan.
Glupači, 30.10.2021 ob 18:21
Ste nm pod nos molil Dansko, opa Danska cepa. Navajate sever nas Avstrijo, opa Avstrija poka po šivih. Poroča 24ur, da je od lanskega novembra največja porast okužb. Phahahahaha
In taisti bedaki o iqji na sobni. Sramotno.
Djte skužt, da ta zvark ne funkcionira in, da ste zakrneli v mužgane padl na foto vsi ovčje programirani. In zdj boste besni norel nad peščico zdravorazumnih? Požrite kr ste hotl.
Hrvati so se množično cepili v zadnjih tednih, ne zaradi zdravja kot takega, ampak zaradi smučanja v Avstriji.
Včeraj mi je to razlagal en domačin, hrćki vedo da v Avstriji ne bo zajebancije s PCT, oziroma bo samo PC, za ponarejanje pa je tri leta aresta.
Ojej, 30.10.2021 ob 18:51
Vi se kar tolažite…
Zmeraj manj vas je, takih debilov ala Robi, Darwin, Zartra, Južna… in ostali.
Morda mislite, da vas kdo posluša in bere. Krepko se motite. Te enake floskule, ki jih prodajate… ne gre vam več. Noben vas sploh ne bere. Pa sem mislil, da sem samo jaz tak. Da, ko vidim Robi ali Darwin, preskočim. Pa sem prebral, da to počne kar nekaj folka…
Odklenkalo vam je, definitivno. Lahko še naprej kao kraljujete na straneh covid tem, ki se odprejo in pametujete. Nič vam ne pomaga več.
Zaprite se v luknje, kamor ste pošiljali ljudi, ki drugače razmišljajo.
Zgoraj naštetih res ne berem, mi ne potegne.
Imam svoje mnenje o tem kovidu. Kovid obstaja, ljudje zbolevajo, to je sigurno. Vse skupaj je precej potencirano. Tudi cepljenje ne pomaga preveč, če veliko število cepljenih zboli, prenašajo pa vsi.
Stvar je taka: vsak zase se mora odločit in nikomur ne vsiljevat “resnice”. Vsak ima svojo.
Pa lep dan.
Bolezen je med nami, to sploh ni pod vprasajem. Ne verjamem vladi, nasim strokovnjakom, ki se svalkajo po tv, ti lazejo ker se jim na faci vidi, razen ce si slep in ne opazis. Tocno berem jim s fac, da lazejo na polno. Nisem nora, niti naivna. Ce recejo da je dan , grem cez okno pogledat ce je res. Vsak se mora zase odlociti, kaj je zanj najbolje, jaz sem se zase odlocila, druge pa pri miru pustim pri njihovih odlocitvah in isto pricakujem od njih- da se mi ne vsiljujejo. Samo tako smo lahko prijatelji in nikakor drugace.
Virus je defonitivno! Cept se je treba definitivno! A žal je komunikacija nepravilna odkar so na oblasti desni. Z drzavljani bi morala komunicirati stroka, ne pa da oblast izvaja ukrepe ki zelo kratijo svobodo in človekove pravice. Normalno potem da smo proti se upiramo nočemo poslušati nekoga, ki nam dela slabo v vsakdanjem zivljenju.
Za konec pa še Šarec je odstopil! Edino pravilno! S tem je dokazal da mu ne gre za denar!!! Moje mnenje je da je odstopil, ker si je želel predčasnih volitev in da bi levi imeli večinsko stevilo poslancev v državnem zboru!
yram, 31.10.2021 ob 07:48
Bolezen je med nami, to sploh ni pod vprasajem. Ne verjamem vladi, nasim strokovnjakom, ki se svalkajo po tv, ti lazejo ker se jim na faci vidi, razen ce si slep in ne opazis. Tocno berem jim s fac, da lazejo na polno. Nisem nora, niti naivna. Ce recejo da je dan , grem cez okno pogledat ce je res. Vsak se mora zase odlociti, kaj je zanj najbolje, jaz sem se zase odlocila, druge pa pri miru pustim pri njihovih odlocitvah in isto pricakujem od njih- da se mi ne vsiljujejo. Samo tako smo lahko prijatelji in nikakor drugace.
Lahko pa pogledas cez Alpe, samo cez meje, kaj pravijo strokovnjaki sirom po svetu. Ampak ne glej YT in Fb.
Le zakaj naši fašistični mediji tega ne objavijo ?
Debili bodo pa spet rekli, da to ni prava novica, ker ni objavljena na noriTV in ostalih fašističnih lažnivih medijih.
https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/482107216403512
Najbolj debilne izjave naše stoke katerim zaupajo debili. 🙂
https://www.facebook.com/photo/?fbid=300929908509515&set=a.100903418512166
Treba se je boriti proti tiraniji fašistične golazni.
https://www.facebook.com/100009740205022/videos/4456520291099990
rok-1, 30.10.2021 ob 21:58
Glupači, 30.10.2021 ob 20:00
Ni vam pomoči. Ti Rok-1 pa misliš, da je sam tvoj krog “poznavalcev” obstoječ? Moja je laborantka, o vrag, vodja je, ugan ni cepljena. Prau, da se s tem zvarkom ne bo. Potem stric je travmakirurg cepljen enkrat, pa mu je žal. Lepo te prosm, še loh naštevam. Ja jaz sem pa navadn nepremičninski posrednik. Sam glej lepo mi je. Imam poznanatva čez mejo in prejemam druge novice. Ne me farbat, da vse verjameš. Blesavi ste. Pa spet eden javka o odnosih anticepilcev….. Cepilci ste agresivni, posiljeni, zakrneli mehurčkasti paraziti.
Ne, ne mislim, da je samo moj krog relevanten. Je pa relevanten zame. Tvojega strica in ostalih tvojih ne poznam.
Poznam pa kar nekaj zdravnikov in farmacevtov, tudi osebno v druščini jih imam – in ti so mi vsaj 2x rešili življenje. Zato jim zaupam.
Še bolj neumno bi bilo pa kar slepo verjeti npr. nekemu Robiju z MONa, ki vse zmerja z debili, sam pa ne zna ali noče odgovoriti nobenega zahtevnejšega vprašanja. Njega ne poznam in res ne vem zakaj bi mu verjel. Sam ni dal nobenega utemljenega razloga za to. Podobno je z Darwinom, ki sicer čisto ok brenka na kitaro – a ga osebno ne poznam in nimam nobenega razloga, da bi mu verjel pri zdravstvenih temah.
Tudi oni Nori oz Ludi… ne vem, da bi kdaj kaj strokovnega medicinskega naredil in imel dejansko znanje.
Enako je za večino FB in YT linkov in videov. Tudi sam bi se lahko spravil pred kamero razkladati vse mogoče, kar pa še ne pomeni, da bi bilo tisto vse res in strokovno utemeljeno.
Za Rok, če ne bo citata.
Ker se rok vedno sklicuje na neko stroko, je za njega očitno razlika kje je neka novica objavljena. Če isto novico nabijem na zeleno oglasno desko, bo Rok rekel, to je pa prava strokovna novica. Če pa isto novico nabijem na rdečo oglasno desko, pa bo Rok povedal, da je to blodnja nestrokovna.
Ker Rok in podobni debili, ki se sklicujejo na neke strokovne vire, niso sposobni dojeti niti tega, da brez lažnivih fašističnih medijev, ki so plačani za izvajanje fašistične propagande, ne bi sploh opazili neke smrtonosne covid epidemije. Ni vam jasno niti to, da je covid politični in medijski konstrukt. Brez teh laži in lažne propagande ne bi imeli pojma, da nek covid sploh obstaja.
Kar pomeni, da so lažne novice za vas resnične in na podlagi teh lažnih novic potem selekcionirate ostale novice.
In kot dokaz, je tu odgovor ministrstva za zdravje, da nimajo nobenih dokazov o obstoju sars-cov2 virusa.
https://www.facebook.com/101017414921399/photos/a.101050924918048/476060734083730/
Kar pomeni, da je vse skupaj nateg stoletja. Vse je laž in prevara. A bo zdaj Rok povedal, da to ni prava strokovna novica, ker je dokument bil deljen preko FB ?
Če bi bil dokument deljen preko TV pa bi bila prava strokovna novica ?
Debili se cepite proti nekemu virusu, kateri nikoli ni bil dokazan in ne izoliran. To je pred kratkim celo potrdilo špansko sodišče.
Zato pa sem že petstokrat napisal, da samo debili podpirate fašistični koronski režim in genocid.
Tokrat sem se potrudil in Roku lepo obrazložil in argumentiral dejstva. Da ne bo spet povedal in se strmal, da nisem bil korekten.
Robi917, 31.10.2021 ob 08:57
Za Rok, če ne bo citata.
Ker se rok vedno sklicuje na neko stroko, je za njega očitno razlika kje je neka novica objavljena. Če isto novico nabijem na zeleno oglasno desko, bo Rok rekel, to je pa prava strokovna novica. Če pa isto novico nabijem na rdečo oglasno desko, pa bo Rok povedal, da je to blodnja nestrokovna.
Ker Rok in podobni debili, ki se sklicujejo na neke strokovne vire, niso sposobni dojeti niti tega, da brez lažnivih fašističnih medijev, ki so plačani za izvajanje fašistične propagande, ne bi sploh opazili neke smrtonosne covid epidemije. Ni vam jasno niti to, da je covid politični in medijski konstrukt. Brez teh laži in lažne propagande ne bi imeli pojma, da nek covid sploh obstaja.
Kar pomeni, da so lažne novice za vas resnične in na podlagi teh lažnih novic potem selekcionirate ostale novice.
In kot dokaz, je tu odgovor ministrstva za zdravje, da nimajo nobenih dokazov o obstoju sars-cov2 virusa.
https://www.facebook.com/101017414921399/photos/a.101050924918048/476060734083730/
Kar pomeni, da je vse skupaj nateg stoletja. Vse je laž in prevara. A bo zdaj Rok povedal, da to ni prava strokovna novica, ker je dokument bil deljen preko FB ?
Če bi bil dokument deljen preko TV pa bi bila prava strokovna novica ?
Debili se cepite proti nekemu virusu, kateri nikoli ni bil dokazan in ne izoliran. To je pred kratkim celo potrdilo špansko sodišče.
Zato pa sem že petstokrat napisal, da samo debili podpirate fašistični koronski režim in genocid.
Tokrat sem se potrudil in Roku lepo obrazložil in argumentiral dejstva. Da ne bo spet povedal in se strmal, da nisem bil korekten.
UAu, kako si se potrudil. Pa ni za verjet. Ob vseh pripetih posnetkih, o katerih kvaliteti in resnici, se lahko prav resno sprašujemo.
Ne, ob tem ponovno sledijo grdi izrazi in zmerjanje z debili, fašisti…
Robi, resnično se sprašujem, kaj si ti v svojem življenju doživel hudega. Ker normalen človek ne uporablja redno, v vsaki povedi zmerljivke in sramotenje vsakega, ki razmišlja drugače.
Ti nisi sposoben normalnega dialoga, ker ne sprejemaš drugačnih razmišljanj.
zgoraj naštetih, 31.10.2021 ob 07:39
Zgoraj naštetih res ne berem, mi ne potegne.
Imam svoje mnenje o tem kovidu. Kovid obstaja, ljudje zbolevajo, to je sigurno. Vse skupaj je precej potencirano. Tudi cepljenje ne pomaga preveč, če veliko število cepljenih zboli, prenašajo pa vsi.
Stvar je taka: vsak zase se mora odločit in nikomur ne vsiljevat “resnice”. Vsak ima svojo.
Pa lep dan.
-
To je ena taka lepa neoliberalna floskula, ki pa v epidemiji (pa tudi v podnebni krizi) vodi v pogubo. Ker človek ni otok, njegova (ne)dejanja vplivajo na druge, pa če to hoče ali ne. Tudi osebna odločitev za/proti cepljenju vpliva na vse ostale. Cepljenje ne garantira nič, samo zmanjšuje možnost okužbe/hospitalizacije/ smrti. Več ko bo cepljenih, manj jih bo v bolnici, več prostora bo za druge bolnike. Zato cepljenje ni osebna odločitev, ampak družbeno odgovorna.
Debilno fašistično, ki si se spet oglasilo, si krivo za vse smrti zaradi genocida.
Kći i otac bili su pozitivni na Covid-19, a majka, čiji su rezultati bili negativni, umrla je od srčanog udara. Svi su bili po treći put cijepljeni. Obitelj koja sutra sahranjuje i sedamdesetšestogodišnjeg oca, glavu kuće, je u šoku, kao i susjedi.
Vsi debilni zagovorniki koronskega genocida ste sokrivi za vse posledice in smrti zaradi strupenega zvarka.
Samo debili verjamete lažnivim fašističnim medijem in podpirate genocid. Samo zaradi vas debilov obstaja toliko presežnih smrti.
https://www.facebook.com/viktor.jagarinec/videos/3029850907287103
Nitine, 31.10.2021 ob 09:29
-
To je ena taka lepa neoliberalna floskula, ki pa v epidemiji (pa tudi v podnebni krizi) vodi v pogubo. Ker človek ni otok, njegova (ne)dejanja vplivajo na druge, pa če to hoče ali ne. Tudi osebna odločitev za/proti cepljenju vpliva na vse ostale. Cepljenje ne garantira nič, samo zmanjšuje možnost okužbe/hospitalizacije/ smrti. Več ko bo cepljenih, manj jih bo v bolnici, več prostora bo za druge bolnike. Zato cepljenje ni osebna odločitev, ampak družbeno odgovorna.
Mnja, če bi se tako družbeno odgovorno obnašali pri prenosu drugih bolezni! Ali upoštevanja cestno prometnih predpisov! Ali nešarjenja z umazanimi rokami v samopostrežnih košaricah z žemljicami..
Aha moment-tu vidimo da se ne gre za nobeno družbeno odgovornost. Kovid je le izrabljen za manipulacijo in nič drugega.
Ah Robi, bv, tist ki ni spregledu v skor že 2 letih kaj se dogaja, tist ne bo nikol, zato je bv takim sploh kej razlagat. Za tak folk itak vsi, razn seveda tistih, ki jih je postavla vlada na vrh, pa čeprav so še boljši od postavljenih, nimajo pojma, blebetajo kr neki bv, širjo laži….nimaš kej, sprani možgani 🙂
Ena južna neprijavljena, 31.10.2021 ob 09:49
Ah Robi, bv, tist ki ni spregledu v skor že 2 letih kaj se dogaja, tist ne bo nikol, zato je bv takim sploh kej razlagat. Za tak folk itak vsi, razn seveda tistih, ki jih je postavla vlada na vrh, pa čeprav so še boljši od postavljenih, nimajo pojma, blebetajo kr neki bv, širjo laži….nimaš kej, sprani možgani 🙂
Za Južno.
Res je. Imaš tudi tu gor par janšističnih fanatikov. Ti pa so itak pritisnjeni v glavi.
Informacije širim zaradi tistih, ki jih zanimajo dejstva, da ne padejo pod vpliv lažnive medijske fašistične propagande, ki se ljudem vsiljuje na vsakem koraku ter se jih izsiljuje, da svoje zdravje žrtvujejejo za fašistične korporacije in njihove genocidniške namene.
Forum je zaprt za komentiranje.