Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kjer ni muslimanov je ful boljša energija

Kjer ni muslimanov je ful boljša energija

Odgovor na objavo uporabnika
bioenergetik franci, 24.07.2021 ob 17:54

Vsi odgovori so že bili podani. Vi zaznavate negativno energijo selektivno, z drugimi besedami je ne zaznavate. Krščanstvo kot predhodnik islama nosi enako negativno energijo in če bi imeli dar, tako kot ga imam jaz, bi to opazili. Da ne opazite negativne energije ob stavbah, pod katerimi so otroška trupla, pove vse.

Krščanstvo ima krst, tu se izvirni greh izbriše! Islam ga nima, zato ima islam v hiši vgrajen črni vogelni kamen (ker živi greh, ker je to grešna hiša, ker se izvorni greh ne izbriše). Kar vprašaj jih, zakaj črni kamen častijo, ker je grešen, ker ni krsta, da bi izbrisal greh. To sem od njih izvedela.

Ti si pa samo en velik lažnivec. Si dokazal da pojma nimaš. Ne znaš odgovoriti na eno vprašanje, ker nič ne zaznavaš.  In ja, krščanstvo hrani kosti, pa ne samo kosti, še cele ljudi po cerkvah. To ni nič novega in nikoli ni bilo in tako pač je.

Tle nekaj posplošuješ, v resnici pa pojma nimaš. Jaz točno vem kaj zaznavam in hočem vedeti zakaj tako zaznavam, pa vidim, da mi tle en bučke prodaja in misli, da mu bom verjela. Prekratek si!

Niso katoliške stavbe samo zgrajene na kosteh, pod mnogimi so bile otroške kosti tudi kasneje skrite v objem podzemlja. Proti takšnim, ki se res spoznamo na energije, res ne boste uspeli z zavajanjem in zakrivanjem energetskih zločinov, z neobveščenostjo pa še manj.

zakaj je tako, 24.07.2021 ob 18:01

Krščanstvo ima krst, tu se izvirni greh izbriše! Islam ga nima, zato ima islam v hiši vgrajen črni vogelni kamen (ker živi greh, ker je to grešna hiša, ker se izvorni greh ne izbriše). Kar vprašaj jih, zakaj črni kamen častijo, ker je grešen, ker ni krsta, da bi izbrisal greh. To sem od njih izvedela.

Ti si pa samo en velik lažnivec. Si dokazal da pojma nimaš. Ne znaš odgovoriti na eno vprašanje, ker nič ne zaznavaš.  In ja, krščanstvo hrani kosti, pa ne samo kosti, še cele ljudi po cerkvah. To ni nič novega in nikoli ni bilo in tako pač je.

Tle nekaj posplošuješ, v resnici pa pojma nimaš. Jaz točno vem kaj zaznavam in hočem vedeti zakaj tako zaznavam, pa vidim, da mi tle en bučke prodaja in misli, da mu bom verjela. Prekratek si!

Ne zaznavate negativnih energij, ki pridejo s pomorjenimi trupli, kar je osnova zdrave pameti, kaj šele česa več. Nimate niti č od čuta za energije, kaj šele kakršnega koli daru. Volkovi v kiklah vas žejne vozijo čez vodo in to je vidno takoj in jasno vsem, ki vas berejo.

Jaz se ob muslimanki bolje pocutim kot pa ob kristjanki. Muslimanke imajo vise pozitivne energije.

Polivanje otrok in dojenčkov z vodo s strani zločinca pa res ne daje pozitivne energije in ne čisti ničesar, kvečjemu jo poslabša. Nekateri pa res verjamete vse možne čirule čarule, samo da vam jih nekdo v BMWju z zlato ketno s križem naloži.

bioenergetik franci, 24.07.2021 ob 18:10

Polivanje otrok in dojenčkov z vodo s strani zločinca pa res ne daje pozitivne energije in ne čisti ničesar, kvečjemu jo poslabša. Nekateri pa res verjamete vse možne čirule čarule, samo da vam jih nekdo v BMWju z zlato ketno s križem naloži.

Ravnokar sem šla po česen in ga imam tle pred seboj, da me ščiti, pa ne samo enega, cele stroke, cel kup sem ga šla iskat, ker zaznavam, da si obseden s hudičem….

Tko da vidim sedaj, če bo tale česen deloval, takoj, a bo pregnal hudiča iz tebe….. Mam šesti čut, veš.

Kar se pa tvojega komentarja tiče, sedaj si pa dokazal, s tem komentarjem, da pojma nimaš. Ti si en naveden bumbar. Pa ne zaradi bmw-ja ali  zlatih keten.

Tako neumnih ljudi kot si ti, ki take bučke prodajajo kot ti za resnične, se pa resnično bojim. Grem po še več česena….

Moč besed je več kot neskončna. Besede delujejo globoko v psihološki notranjosti posameznika-ce.

zakaj je tako, 24.07.2021 ob 17:55

bioenergetik franci, 24.07.2021 ob 17:47

Z otroškimi trupli pod katoliškimi zgradbami energija ne more biti pozitivna.

Pa je pozitivna. Za cerkve je normalno da so zgrajene na kosteh. To so relikvije za cerkev in so pozitivne!

Ti res pojma nimaš.

“ZAKAJ JE TAKO”

Spet so v nekem katoliškem domu izkopali 215 trupel otrok, ki so jih umorile te umazane katoliške pošasti (nune), ker je področje iskanja veliko bojo morda izkopali še več trupel. Plus 4.000 otrok pa je v umrlo zaradi zlorab v rokah teh katoliških (se bom zadržal izraza, da mi ne bojo brisali teme).

Zanima me kaj bojo povedali tisti, ki so zaradi pobega preživeli.

Gre se za indijanske otroke nad katerimi so  katoliki širili svojo ***** vero in delali kulturni genocid, tako da so jih ugrabljali iz njihovih družin.

To je že taka tipika postala, da najdejo v teh katoliških domovih na stotine otroških trupel (v enem primeru, ki se ga bežno spominjam je bila pa pravoslavna nuna odgovorna za smrt stotine odraslih, primer ki se je zgodil pred desetletji). Ja Irske nune Magdalenke, ki so brcale nosečnice in nato metale novorojenčke svinjam, ki so jih nato pojedle (svinje novorojenčke in nato nune svinje) so bile očitno nedolžne ovčke. Pa te ženske kar prosto okoli zdaj hodijo. Zakaj jim nihče nič ne naredi?

Zanimivo je, da moški niso nikoli uspeli pobiti toliko ljudi kot so jih ženske, pri moških serjskih morilcih nikoli ne govorimo o stotinah umorjenih (no morda samo v dveh primerih, ko se je šlo za nemočne otroke, pa še to sta jih vrjetno pobila pod 200, številka 300 pa je samo predvidevanje).

Niti ne najdemo v zgodovini kralja, ki bi uspel umoriti več kot polovico svojega naroda, kot je miljone svojih ljudi pobila tista kraljica katoliške vere, ki si ni nikdar želele fotografirati in imamo zato od nje le naslikane portrete. In kaj je vse počela z njimi, ponavadi jih žive skuhala itd. Pozabite na črnogorsko mafijo, nihče ne more narediti toliko slabega kot lahko naredi ena katoličanka.

Kako si lahko sploh še po vsemu temu, drznejo žaliti muslimane? In to ponavadi ravno te kristjani počnejo. Jaz te barabe ponavadi z kletvicami utišam v takem primeru.

Želim si, da negdo krvavo odgovarja za vse to. Kaj se sploh lahko naredi? Zakaj naprimer države ne zaplenijo premoženja katoliškim cerkvam? Zakaj se jih ne postavi na svoje mesto tako kot je naredil kominezem pri nas? A niso tudi pri nas našli ene 80 trupel otrok, ki so jih Uršulinke v Ljubljani pobile?

Pa še to mi razložite zakaj je sprejemljivo se spravljati nad neonaciste obritoglavce in jih odrivati na rob družbe nad katolike pa ne???

Glede na to, da je katoliška cerkev skozi stoletja povzročala tisočkrat hujše stvari kot jih je zakrivil nacizem(in vem veliko o temu, kaj so počeli nacisti in skozi kakšno trplenje so mogle iti njihove žrtve).

zakaj je tako, 24.07.2021 ob 16:47

A se kdo spozna na energije? Zakaj je na mestih, kjer ni muslimanov toliko boljša energija? Zakaj so mesta, kjer so muslimani vse tako energetsko onesnažena, negativna, dobesedno grda? To se sprašujem že en lep čas.
Grem v določeno trgovino sredi vasi. Pa o moj Bog kako nagražna energija, potem pa zvem, da so imeli obisk muslimanov in da so prišli pokupit razprodajo…

Grem v čisto drugo mesto, pa čisto druge energijo, teh porutanih pa tam ni.

A je to ta islamska karma (srednjeveški pokoli, ISIS pokoli, pokoli kristjanov po celi Afriki ta trenutek, Boko Harem, Hezbolah itd. itd. itd.)?
Od kje ta skrajna negativnost, ko jo puščajo za seboj, ta res slaba energija.

A mi zna kdo odgovorit na to? Zakaj muslimani energetsko onesnažujejo mesta in jih delajo grda, energetsko?

Zakaj?????

Joj No ??????

Tule gor je Slovenka rekla javno, zakaj odpadkov ne bo ločevala.

Ti pa nehaj razlikovati in širiti, tisto, kar ti lahki do očita.

to sploh ne drži. Pri nas v Velenju je toliko pozitivne energije v ljudeh, kot je mislim da ni nikjer drugje.

kokoši, 24.07.2021 ob 18:55

“ZAKAJ JE TAKO”

Spet so v nekem katoliškem domu izkopali 215 trupel otrok, ki so jih umorile te umazane katoliške pošasti (nune), ker je področje iskanja veliko bojo morda izkopali še več trupel. Plus 4.000 otrok pa je v umrlo zaradi zlorab v rokah teh katoliških (se bom zadržal izraza, da mi ne bojo brisali teme).

Zanima me kaj bojo povedali tisti, ki so zaradi pobega preživeli.

Gre se za indijanske otroke nad katerimi so  katoliki širili svojo ***** vero in delali kulturni genocid, tako da so jih ugrabljali iz njihovih družin.

To je že taka tipika postala, da najdejo v teh katoliških domovih na stotine otroških trupel (v enem primeru, ki se ga bežno spominjam je bila pa pravoslavna nuna odgovorna za smrt stotine odraslih, primer ki se je zgodil pred desetletji). Ja Irske nune Magdalenke, ki so brcale nosečnice in nato metale novorojenčke svinjam, ki so jih nato pojedle (svinje novorojenčke in nato nune svinje) so bile očitno nedolžne ovčke. Pa te ženske kar prosto okoli zdaj hodijo. Zakaj jim nihče nič ne naredi?

Zanimivo je, da moški niso nikoli uspeli pobiti toliko ljudi kot so jih ženske, pri moških serjskih morilcih nikoli ne govorimo o stotinah umorjenih (no morda samo v dveh primerih, ko se je šlo za nemočne otroke, pa še to sta jih vrjetno pobila pod 200, številka 300 pa je samo predvidevanje).

Niti ne najdemo v zgodovini kralja, ki bi uspel umoriti več kot polovico svojega naroda, kot je miljone svojih ljudi pobila tista kraljica katoliške vere, ki si ni nikdar želele fotografirati in imamo zato od nje le naslikane portrete. In kaj je vse počela z njimi, ponavadi jih žive skuhala itd. Pozabite na črnogorsko mafijo, nihče ne more narediti toliko slabega kot lahko naredi ena katoličanka.

Kako si lahko sploh še po vsemu temu, drznejo žaliti muslimane? In to ponavadi ravno te kristjani počnejo. Jaz te barabe ponavadi z kletvicami utišam v takem primeru.

Želim si, da negdo krvavo odgovarja za vse to. Kaj se sploh lahko naredi? Zakaj naprimer države ne zaplenijo premoženja katoliškim cerkvam? Zakaj se jih ne postavi na svoje mesto tako kot je naredil kominezem pri nas? A niso tudi pri nas našli ene 80 trupel otrok, ki so jih Uršulinke v Ljubljani pobile?

Pa še to mi razložite zakaj je sprejemljivo se spravljati nad neonaciste obritoglavce in jih odrivati na rob družbe nad katolike pa ne???

Glede na to, da je katoliška cerkev skozi stoletja povzročala tisočkrat hujše stvari kot jih je zakrivil nacizem(in vem veliko o temu, kaj so počeli nacisti in skozi kakšno trplenje so mogle iti njihove žrtve).

Lej, Evropejke, skoraj vsaka ta druga ima umor lastnega nerojenega otroka na grbi (najprej ga zmasakirajo v trebuhu, razčetvorijo, razkosajo na dele, potem pa del za delom posesajo iz trebuha) in ti si tle  upaš soditi in istočasno podpiraš splav?

Upaš? Jajca pa imate do neba, mozak pa še manjši od muslimanov.

zakaj je tako, 24.07.2021 ob 19:11

Lej, Evropejke, skoraj vsaka ta druga ima umor lastnega nerojenega otroka na grbi (najprej ga zmasakirajo v trebuhu, razčetvorijo, razkosajo na dele, potem pa del za delom posesajo iz trebuha) in ti si tle  upaš soditi in istočasno podpiraš splav?

Upaš? Jajca pa imate do neba, mozak pa še manjši od muslimanov.

Jajca imate do neba, mozak pa še manjši od muslimanov in majmunov…. Še tisti majmun v džungli ima več mozga od vas.

Ojoj. Ja splav zarodka je pa res primerljiv z katoliškim ugrabitvami otrok iz matičnih družin, ker te niso bile katoliške vere in nato mučenje otrok in najstnikov do smrti. Nasrečo so zažgali tisto pof.ukano cerkev na zemljišču kjer so izkopali 215 umorjenih in kjer še izkopavajo nova trupla.

“Zakaj je tako”, ti v resnici ne zaznavaš nobenih energij, razen svojih notranjih, kar si zelo jasno pokazala s svojimi zapisi. Prav ima “Bioenergetik Franci”. Če bi resnično zaznavala negativne energije, bi jih nujno morala tudi na krščanski strani. Kar se tebi dogaja je, da svoje globoko zakoreninjeno izkrivljeno prepričanje v negativnost islama in še bolj izkrivljeno prepričanje v svetost krščanstva dojemaš kot nekakšno čutenje energije in si srečna ob napačnem “spoznanju”. Naslednji argument proti tvojim trditvam o čutenju energij je takojšnja pripravljenost na zdrs v banalno materialno “dokazovanje”, kako je to, ono in tisto narobe z islamom, pri čemer podobne primere pri krščanstvu seveda “modro” zamolčiš.

Če bi resnično karkoli čutila, ne bi mogla tako brezkompromisno črniti enih in hvaliti drugih. Tisti, ki res kaj čuti, čuti pri obojem tak gnus, da preprosto tega dolgo ne bi zmogel počet niti za plačilo.

Povzetek: svoja notranja negativna čustva si zamenjala za čutenje zunanjih energij. Verjamem, da celo res pomotoma.

Borg nepr, 24.07.2021 ob 20:00

“Zakaj je tako”, ti v resnici ne zaznavaš nobenih energij, razen svojih notranjih, kar si zelo jasno pokazala s svojimi zapisi. Prav ima “Bioenergetik Franci”. Če bi resnično zaznavala negativne energije, bi jih nujno morala tudi na krščanski strani. Kar se tebi dogaja je, da svoje globoko zakoreninjeno izkrivljeno prepričanje v negativnost islama in še bolj izkrivljeno prepričanje v svetost krščanstva dojemaš kot nekakšno čutenje energije in si srečna ob napačnem “spoznanju”. Naslednji argument proti tvojim trditvam o čutenju energij je takojšnja pripravljenost na zdrs v banalno materialno “dokazovanje”, kako je to, ono in tisto narobe z islamom, pri čemer podobne primere pri krščanstvu seveda “modro” zamolčiš.

Če bi resnično karkoli čutila, ne bi mogla tako brezkompromisno črniti enih in hvaliti drugih. Tisti, ki res kaj čuti, čuti pri obojem tak gnus, da preprosto tega dolgo ne bi zmogel počet niti za plačilo.

Povzetek: svoja notranja negativna čustva si zamenjala za čutenje zunanjih energij. Verjamem, da celo res pomotoma.

K je iddiot najpamenejši, ejjj… ejjjj….. Ej, a veš. Ko slep uči tistega k vidi kako mora videti barve ejjjj…. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…. A veš, k slepec uči kako moraš ti videti barve, k če jih ne, si slep…. ko butalec uči butalcaa…… butalščino,….

Ne se smešit folk, no.

zakaj je tako, 24.07.2021 ob 22:16

K je iddiot najpamenejši, ejjj… ejjjj….. Ej, a veš. Ko slep uči tistega k vidi kako mora videti barve ejjjj…. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…. A veš, k slepec uči kako moraš ti videti barve, k če jih ne, si slep…. ko butalec uči butalcaa…… butalščino,….

Ne se smešit folk, no.

Zanima me zakaj. Pa še sedaj ne vem. Najbrž nikoli ne bom. Zakaj tako energetsko zapacajo mesto. A to oni projicirajo, a to drugi projicirajo  zaradi njih.

Islam je poleg religiozne note totalitarni politični program, kako si pokoriti ves svet. Zato je vsak  musliman zavezan k džihadu, in to ustvarja skrajno slabo energijo na vseh nivojih.

Koleričen napad brez substance, ki sem ga pričakoval. Brez oprijemljivega argumenta, ki bi podprl tvoj pogled in zrušil mojega. Nasprotno, dokaz čustvene prizadetosti. Celo dvakrat je bilo treba ponoviti o slepcu in barvah. S tako brutalno energičnim čustvovanjem je nemogoče zaznati nežne in tihe energije, ki si jih ti želiš čutiti. Preprosto nimaš kapacitet in tvoja reakcija to potrjuje.

Katera kraljica katoliške vere????? Njo omenjaš a imena pa ne poveš??? Kaj je fora? Dej napiši ime, kaj čakaš?

Ti Si zblojen ?‍♀️

Če smem,

Ste razkomoteni sedaj₩, pa prah brišete. Imho

Cisto preprosto, ker imas nezdravljeno shizofrenijo, nacepljeno na eno od osebnostnih motenj. To je vsa skrivnost tvojega “cutenja” energij.

Pa se zlobna oseba si, zelo. Za to pac ni zdravila, zal.

nehajno, 25.07.2021 ob 01:37

Katera kraljica katoliške vere????? Njo omenjaš a imena pa ne poveš??? Kaj je fora? Dej napiši ime, kaj čakaš?

Kako tega ne veš? Isabela.

Vsem trem vladajo temne sile in vlečejo s seboj težko negativno energijo že tisočletja, vojne, trpljenja, žrtvovanja živali… Borba za prevlado enega od treh kultov, v ozadju pa iste temne sile. Zato se črne duše najbolje počutijo v njihovem zavetju.

Islam je prehodnik socializma in komunizma , ideje so iste , zato tudi ne presenečajo slabe energije pri obeh, poglejmo primerjave.

alah sta marks in enegls

mohamed je lenin

stalin je Abu Bakr Al Bagdadi.

Obe religiji slonita na nasilju , pobijanju dvomljivcev, ne dovolj gorečih vernikov, pobijanju ped_rov , osvajanju novih teritorijev , zavojevanju sosednjih narodov, pa še je vsporednic

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close