Kjer ni muslimanov je ful boljša energija
A se kdo spozna na energije? Zakaj je na mestih, kjer ni muslimanov toliko boljša energija? Zakaj so mesta, kjer so muslimani vse tako energetsko onesnažena, negativna, dobesedno grda? To se sprašujem že en lep čas.
Grem v določeno trgovino sredi vasi. Pa o moj Bog kako nagražna energija, potem pa zvem, da so imeli obisk muslimanov in da so prišli pokupit razprodajo…
Grem v čisto drugo mesto, pa čisto druge energijo, teh porutanih pa tam ni.
A je to ta islamska karma (srednjeveški pokoli, ISIS pokoli, pokoli kristjanov po celi Afriki ta trenutek, Boko Harem, Hezbolah itd. itd. itd.)?
Od kje ta skrajna negativnost, ko jo puščajo za seboj, ta res slaba energija.
A mi zna kdo odgovorit na to? Zakaj muslimani energetsko onesnažujejo mesta in jih delajo grda, energetsko?
Zakaj?????
Samo mene spustite v mesto, pa vam povem če so notri muslimani ali ne, ker mam 6. čut za detekcijo teh energij. Samo ne dojamem zakaj imajo tako negativne in groteskne energije? Zakaj? Pol je vse, kar pogledaš videti kot v tistem filmu v grozljivki, kar nek žar ima okoli, kot tisti filter v grozljivki, da je vse groteskno na videz (avra prostora). Pa to zaznam, tudi če jih ni, pa pol zvem, da so bili.
Mam ta šesti čut za zaznavo energij, zato tako trpim, samo hočem vedeti zakaj so tako negativne in groteskne. Zakaj?
bioenergetik franci, 24.07.2021 ob 16:58
muslimani so energetsko na popolnoma isti ravni z Židi in kristjani, saj vsi trojni verujejo v istega boga in njihova morala temelji na stari zavezi iz puščave.
Če si ti bioenergetik, sem jaz svizec. Na videz so vere res enake, ko pa bereš, pa vidiš, da je islam kontra krščanstvu, krščanstvo pa nadaljevanje judizma.
Ampak ti si kao pameten, ej, pameten… en pametjnakovič.
Hočem resen odgovor od tistega, ki to zaznava, tako kot jaz, sita sem krettenov.
Tako je, če zaznavaš malo več. Niti enega nimaš, da bi ga lahko banalne in osnove stvari vprašal, samo neki bleferji in šarlatani, k kao nekaj sooo, ful neki vredni…. k rabi zlato ketno in bmw, da folk v zlato ketno pošlje pozitivno energijo in v bmw in pol debilllko misli, da je nekaj vreden, ker da na razastavo svojo predmete na katere ljudje projicirajo energijo, ker sam nič drugega nima…
V resnici pa to dela zato, da dobi pozornost od ljudi, energijo.
Človek ki je nekaj vreden, ne rabi zlate ketne in bmw ja… ker oddaja že sam po sebi pozitivne vibracije in nima gnile notranjosti, da bi jo skrival za bmw-jem in zlatimi ketnami….
Samo za muslimani me zanima zakaj tako negativne energije za njimi. Zakaj??? Sigurno kdo ve odgovor.
bioenergetik franci, 24.07.2021 ob 17:20
Vse odgovore ste že prejeli, morate pa prestopiti na višji energetski in inteligenčni nivo, da jih boste sposobni tudi razumeti.
Višji nivo? Krščanstvo je nadaljevanje judizma, zato Stari zavezi – Judizem, sledi NOva Zaveza, krščanstvo. Kapiš?
KOran je neodvisna knjiga od Biblije (judizma in krščanstva). Islam uči kontra od krščanstva in ne priznava Jezusa kot božjega sina.
Višji inteligenčni nivo?
Zaznavam energije, ki jih ti ne. Višji enegetski nivo?
Zakaj vedno nabašen na krettene? Tko je ko si očrnjem, norca se delajo iz tvojega daru.
zakaj je tako, 24.07.2021 ob 17:24
Višji nivo? Krščanstvo je nadaljevanje judizma, zato Stari zavezi – Judizem, sledi NOva Zaveza, krščanstvo. Kapiš?
KOran je neodvisna knjiga od Biblije (judizma in krščanstva). Islam uči kontra od krščanstva in ne priznava Jezusa kot božjega sina.
Višji inteligenčni nivo?
Zaznavam energije, ki jih ti ne. Višji enegetski nivo?
Zakaj vedno nabašen na krettene? Tko je ko si očrnjem, norca se delajo iz tvojega daru.
Islam priznava Jezusa kot preroka, kar ga judaizem ne. Islam je nadaljevanje krščanstva z novimi razlagami, tako kot je krščanstvo nadaljevanje judaizma z novimi razlagami, ki staro zavezo postavljajo v drgačno luč (enako islam postavlja novo zavezo v drgačno luč). Ko boste dosegli energetski nivo dojemanja teh dejstev, vam bo to jasno.
bioenergetik franci, 24.07.2021 ob 17:23
Najprej pride zaznavanje osnovnih in očitnih dejstev, šele kasneje zaznavanje nadnaravnih sil, kot to znam jaz.
Sej pojma nimaš. Jaz sem zaznavala višje sile in svetlobna bitja, to je res veselje, blaženost. To je najboljše kar se človeku lahko zgodi in ja, povezana so z Bogom, angeli. In so vizije in vse to.
Človek ko se vtakne v to, s svoje energijo vse “onesnaži” in niža raven energije. To je lestvica, svetlobna, samo musliman pride zraven, pa lestvica pade (raven svetlobe pade), s tem pade inteligenca, ker pade svetloba zaradi teme. Pojma nimaš,.. in ti kao zaznavaš nadnaravno. Idddiot.
In če bi zaznaval, bi moral vedeti, da je sedaj neke vrste duhovna vojna, ker se svetloba niža, svetloba se pa niža zaradi slabih dejanj ljudi in slabega uma ljudi (pokvarjenosti), ker se s tem pozitivna energija niža….
Neki kao mislite, da ste wanna be, v resnici ste pa eno veliko sranjee….
bioenergetik franci, 24.07.2021 ob 17:27
Islam priznava Jezusa kot preroka, kar ga judaizem ne. Islam je nadaljevanje krščanstva z novimi razlagami, tako kot je krščanstvo nadaljevanje judaizma z novimi razlagami, ki staro zavezo postavljajo v drgačno luč (enako islam postavlja novo zavezo v drgačno luč). Ko boste dosegli energetski nivo dojemanja teh dejstev, vam bo to jasno.
V Bibliji je lepo napisano na koncu, da bo prekelt tisti, ki jo bo spreminjal, tko da nehaj lagat in nakladat!!!!!!!!!!!
Če imajo muslimani svojo razlago Biblije, so po Bibliji itak prekleti (ker mora biti samo en izvod Biblije in vse ostalo je prekletsko kar ni enako) in bi bilo bolje, da Biblije ne bi sploh omenjali.
bioenergetik franci, 24.07.2021 ob 17:35
V vas zaznavam negativno energijo in vsi vesoljski kazalniki kažejo, da prihaja od krščanstva, predhodnice islama.
Nehaj nakladat in lagat. Moj meter pa kaže, da si težek nakladač, ki nima pojma o pojmu, nisi energetik, nisu nič, gor si samo zato, da ljudje nikoli ne bi izvedeli resnici, ker stalno mečeš pesek v očem ljudem, da ne vidijo hudiča prihajati, da so zaslepljeni.
zakaj je tako, 24.07.2021 ob 17:37
V Bibliji je lepo napisano na koncu, da bo prekelt tisti, ki jo bo spreminjal, tko da nehaj lagat in nakladat!!!!!!!!!!!
Če imajo muslimani svojo razlago Biblije, so po Bibliji itak prekleti (ker mora biti samo en izvod Biblije in vse ostalo je prekletsko kar ni enako) in bi bilo bolje, da Biblije ne bi sploh omenjali.
Muslimani verjamejo, da so jo kristjani spreminjali in so prekleti. In so tudi jo, z novimi razlagami, čeprav se pretvarjajo, da stara zavezza še vedno 100 % drži. Enako kot se muslimani pretvarjajo, da stara zaveza še vedno drži, čeprav so sami dodali svoje. Je pa seveda islam kronološko nadaljevanje krščanstva, ki prevzema tudi krščanske like in osebe, npr. preroka Jezusa in njegovo mater. To so dejstva, za katere zadošča tudi osnovni energetski nivo poznavanja zemeljskih dejstev.
zakaj je tako, 24.07.2021 ob 17:40
Nehaj nakladat in lagat. Moj meter pa kaže, da si težek nakladač, ki nima pojma o pojmu, nisi energetik, nisu nič, gor si samo zato, da ljudje nikoli ne bi izvedeli resnici, ker stalno mečeš pesek v očem ljudem, da ne vidijo hudiča prihajati, da so zaslepljeni.
Z metrom se ne da meriti energij, metri so za merit dolžino. Prepustite bioenergijo profesionalcem.
bioenergetik franci, 24.07.2021 ob 17:45
Z metrom se ne da meriti energij, metri so za merit dolžino. Prepustite bioenergijo profesionalcem.
Ne govorim o bioenergiji, govorim samo o zaznavanju energij po mestih in za drugimi ljudmi. In zakaj tako zaznavam, skozi ta filter nagavtivnosti, o kako grozne so te energije zame. Zakaj, zakajjjjjj. To hočem zakaj tako negativno in tako groteskno, za temi ljudmi? Zakaj samo za temi? Zakaj ne za drugimi? Zakaj taka razlika v zaznavanju energije kot noč in dan, kot nebesa in pekel, kot totalno veselje in vzhičenost in na drugi strani grotesknost? Zakaj???????????
Vsi odgovori so že bili podani. Vi zaznavate negativno energijo selektivno, z drugimi besedami je ne zaznavate. Krščanstvo kot predhodnik islama nosi enako negativno energijo in če bi imeli dar, tako kot ga imam jaz, bi to opazili. Da ne opazite negativne energije ob stavbah, pod katerimi so otroška trupla, pove vse.
Forum je zaprt za komentiranje.