Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kje zaprositi dekle za roko?

Kje zaprositi dekle za roko?

Pozdravljeni obiskovalci foruma.
Prosim, če mi gospe in gospodične, ki rade potujejo v razviti svet napišejo, kje bi bilo za njih naj-romantičnejši kraj, kjer bi vas vaš princ na belem konju vprašal za roko.

No resnično me zanima. Pred leti je moja med vrsticami povedala da bi si želela to ob večerji na Donau-turnu na Dunaju.

Mene pa zanimajo vaše ideje.

Pa prosim, ne nasvinjat foruma, napišite resnično lepe kraje, znotraj EU.

Hvala

Lp, MiKi

Na potovanju. Ti voziš, ona ima v roki avto karto, na križišču ti trdiš “levo”, ona “naravnost”.
Po par kilometrih ugotoviš, da gresta narobe. Se fajn skregata in čeprav nimaš ti prav ji dopoveš, da je kriva ona. Ko kuha mulo jo zaprosiš. Če bo rekla JA je taprava zate, če bo rekla NE si ti tapravi zanjo. Seveda potem jo pelješ na odlično večerjo in če si takrat ne premisli sta že skoraj poročena.
Potem pa do doma PREVIDNO z besedami, sicer ne jamčim za uspeh.
Pa srečno.

ČE GRE ZA PRINCA NA BELEM KONJU, POTEM JE NAJBOLJE

V LIPICI ALI NA DUNAJU, KJER IMAJO ŠOLO LIPICANCEV.

SICER PA JE TO LE FRAZA, SAJ SO MOŠKIM BOLJ VŠEČ

NOGE. ZAPROSI JO ZA NOGO.

LP!

ULRIK

Kaj pa ob večerji na Eifflovem stolpu? 😉

Od krajev kjer sem bila, bi bilo zame (!!!) najbolj romantično in najbolj prijetno Nordkapp. Vendar ob določenih predpostavkah: lepo vreme, čisto nebo, brez oblačka, vidno sonce, ura polnoči, malo ljudi…Takrat pa mali šampanjček in dva kozarčka in…. Sem zahtevna, vem. Še posebno ker vem, da vremena na Nordkappu ne moreš predvidevati, če pa sonce ne bi bilo vidno, to ne bi bilo to.

Vseeno želim dober plan in uspešno izpeljavo.

Lep dan….

NORDKAP SE MI NE ZDI NAJBOLJ ROMANTIČEN KRAJ ZA KAJ TAKEGA – ČEPRAV POLARNI SIJ NAREDI SVOJE IMAJO PA TUDI NAJLEPŠI APARTMA KI SE GA DA RENTAT AMPAK JE KE GUŽVA KER GA VELIKO UPORABLJAJO ZA POROČNO NOČ TAKO DA JE NEKAJ NA TEM LP

Čau… hm… Elflov stolp se je tudi meni zdel zanimiv… tako da mogoče bo to pravo.

Glede Nord kappa, pa žal verjetno ne bo ravno najboljša ideja, ker sva bila lavno lansko poletje gor, pa še enkrat potovati tja mislim da ne bi bil ravno uspeh. (Sva imela lep, jasen zahod – Resnično nepozabno)
Decembra sem imel iti plan z letalom na spitsbergen gledat medvede in polarni sij v Troms¤ju, a potem po tehtnem preračunu vseh letalskih kart in hotelskih nastanitev sem raje vplačal dominikansko za 14 dni, je bla cenejša 🙂

Zdaj pa kolebam, če obstaja kak breathtaking place kje v Franciji – Španiji, Nemčiji, ali kje tu vmes…
Špagetarji nama niso ravno najbolj pri srcu pa na vzhod tudi ne gre rada.

Pomojem bi bila najblj primerna kak prestolnica, ker potovanje v mrzlih dneh, ni ravno njena strast.

Hvala za odgovore.
Lp, Miki5

Malo poglej Normandijo, meni je bila prav romantična. Mogoče bi bilo ravno v katerem od normandijskih mest za opravit tlako (hm, raje bi se vprašal, kako se temu izognit ;)))

lp

bv

kaj pa cabo da rocca?portugalska-najzahodnejša točka evrope?
mir,valovi butajo ob pečino,če maš srečo je sonce sicer megla + sirena kot svetilnik za ladje.

A ne bi bilo zanimivo, da bi stvar obrnila, da bi ona tebe zaprosila za roko :-))))

Lp

ciao,

zanimivo vprašanje 🙂
se pridružujem allagas-u….Portugalska je čudovita, pa tudi ni ravno mrzla v tem času, gresta v Lizbono in od tam en krog, se najdejo čudovite slikovite vasice, pa obala je tudi krasna…meni recimo (pač osebno mnenje) se zdi Eifflov stolp preveč klišejski, pa še gužva je vedno, ni miru….

Bolj bi mi bilo všeč, da se zgodi bolj spontano (ko bi najmanj pričakovala) nekje na samem in ko je pač pravi trenutek…sicer pa imamo vsi drugačne želje in pomoje samo ti najbolj poznaš njene :)))

upam samo da tvoja draga ne obiskuje tega foruma hehe :))) in da se bo vse srečno izšlo za oba, lp

katja

Pozdrav,
jaz imam dva predloga glede tvojega vprašanja.
Prvi je najsevernejši nemški otok Sylt … ki se meni zdi idiličen zato, ker nanj ne moreš z avtomobilom, ker je resnično mir, dolge samotne peščene plaže … prav toplo pa žal tam ni
In moj drugi predlog je azurna obala … katerikoli kraj tam ne bi bil napačen … od Nice proti Italiji čisto ob obali pelje vlak, izstopita lahko kjer koli in se podasta proti morju ali v mestece
Pa veliko sreče pri izbiri

1.3. gremo v Pariz. Zjutraj rezerviram karto + hotel + restavracijo v Eiffelovem stolpu.
Meya, Hvala za namig. Cene so sicer ubitačne, pa saj to ne počneš vsak dan. Upam da samo enkrat v življenju.

btw, kje si pa bila, da si fotkala tole lepo koalico, ki jo imaš v profilu?

Jao jao.
Zdaj, ko je plačan hotel in plačana karta,mi povejo, da je za večerjo v Eifflovem stolpu potrebna rezervacija 3 MESECE v naprej!!!!
Tko da cela štala… zdej bomo mogli na kosilo jit tja, razen če se slučajno sprosti kaka luknja, da kdo odpove rezervacijo.
No pa sej bo že.

Oj!
Me veseli, da je bil upoštevan moj predlog :))) Upam, da bo vseeno uspela ena romantična večerjica.

Tisto koalico sem pa poslikala kje drugje kot v Avstraliji. Je lušna, a? :)))))

Jaz bi si želela da me moj dragi popelje nekam v neznano kjer še nihče ni bil. Lahko bi bil sončni zahod ob morju, ter ob prijetni morski glasbi, ali pa kar doma ob svečah ter ob dobri romantični večerji, ki vzbuja čar vzdušja ter topline dragega. Ja nevem meni bolje odgovarja toplo podnebje- morje.
Veliko pa pomeni tudi da moški takrat zapoje ji kaj, ter zaigra na kitaro, ob svečah ter šampancu.
Srečno obema pa povej kako je bilo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close