Kje vi najdete povsod ta seks?
Ne počutim se dobro v svoji koži. Ne počutim se lagodno, ko čutim na sebi moške poglede, če me ne opazijo, mi pa tudi ni prav. Moj problem je, da sem zelo zadržana in se ne morem zbližat z moškim, če nisem zaljubljena. In potem se grem zaljubit v sodelavca, ki zna samo buljit v računalnik in jecljat, če ga kaj vprašaš. Ne upam se mu nič predlagat, da ga ne preplašim, čeprav je že tako en zajec. Jaz pa tudi. Prav na živce si že grem. Ko bi se vsaj zacopala v kakega kretena, v fukfehtarja, ki bi me zapecal in vedel, kaj z mano počet. Ne bi se kaj dosti upirala. Ampak kaj, ko zmrznem pred dobrimi tipi, ki mi pokažejo naklonjenost. Nič mi ne pomaga, da me hvalijo, kako lepa sem, kako sem to in tisto, če me po vseh pohvalah samo še bolj zagrabi tesnoba, da ne bom izpolnila pričakovanj. Moja prijateljica je rekla, da ne bo nikoli odpustila mojemu bivšemu, recimo fantu, ki me je tako grdo izkoristil. Jaz ji samo prikimam, v sebi pa mislim, da sem imela srečo, da me vsaj kdo je.
ohoohoo, odlično, ta posta od avtorice, če je resničen, je pa v zadnjem času dobesedno najboljši na tem forumu…
avtorica…, jst vedno pravim tako…., fuku čast in oblast, sm zdej imamo na žalost pri nas jebeno aaablast..
Rešiš problem enostavno, enga tipa, ki te požira s pogledom, če je kolikor toliko po tvojih standarih.., poglej ga v oči in nakaži…, ziher te bo položil. Ta za računalnikom te ne bo kresnil. Mlada punca pa nepotešena, želi si pa biti potešena, to ne gre, mogoče se zato dogajajo vojne na svetu.
Zmrzneš zato, ker imaš ves čas v glavi, da moraš tipa osvojit. Nehaj to delat in pristopi k njemu kot k prijatelju, kot bi bil ena tvojih ženskih kolegic. No, ravno na nakupovanje modrčkov ga ne boš vabila, lahko pa čisto hladnokrvno rečeš: uf, zdaj bi pa eno kavo spila. Dej pridi tudi ti na eno, mi boš delal družbo. Če odkloni, da ne bi kave, ni treba (spet) zmrznit, ampak ga malo brcneš v rit in rečeš: ah daj no, saj je ni treba, sam družbo mi pridi delat, si boš malo raztegnil hrbet, ker že tolk časa sediš. Itak sem te tela vprašat še neki v zvezi s tem pa tem (službena zadeva) ker sem malo v dvomih, če sem prav naredila,…..
Ali pa si preprosto izbereš eno vsakdanjo temo, včerajšnja prometna nesreča, kaj planira za dopust, a še prenavljajo uno dobro pizzerijo,…. Nekaj vsakdanjega. In tako nadaljuj z gradnjo nekega prijateljskega odnosa, počasi si povesta že kaj bolj osebnega in potem je lažje narediti prvi korak v smeri osvajanja. Dokler pa boš poskušala že s prvim pogovorom zbuditi v njem ljubezenska čustva, boš seveda naletela na zid, tako pri njem, kot tudi sama pri sebi. Ker to je isto, kot da bi danes začela trenirati skok v višino in pričakovala, da boš čez dve uri dosegla že vrhunski rezultat. Počasi, step by step.
seveda je, 28.05.2020 ob 11:08
Seveda je to najboljši post, če nam pa že ti cc. 2 mesca težiš s tem jajotam. Samo čakali smo, daj ji boš rekel, da ji je jajo kriv, da jo noben ne nabriše.
Zadnji čas, da je nekdo zamenjal temo.
Levaki so obsedeni z Janšo. Vsakič, ko tvitne, popenijo in že hitijo na kolesa.
Levakarje in komunajzarje tipa Meseca in Kordiša bi bilo treba peljati na Polje.
Levičarstvo = umska prizadetost, moralna izprijenost!
Ogledalo ne kaže vedno resnice, 22.05.2020 ob 13:17
Ne počutim se dobro v svoji koži. Ne počutim se lagodno, ko čutim na sebi moške poglede, če me ne opazijo, mi pa tudi ni prav. Moj problem je, da sem zelo zadržana in se ne morem zbližat z moškim, če nisem zaljubljena. In potem se grem zaljubit v sodelavca, ki zna samo buljit v računalnik in jecljat, če ga kaj vprašaš. Ne upam se mu nič predlagat, da ga ne preplašim, čeprav je že tako en zajec. Jaz pa tudi. Prav na živce si že grem. Ko bi se vsaj zacopala v kakega kretena, v fukfehtarja, ki bi me zapecal in vedel, kaj z mano počet. Ne bi se kaj dosti upirala. Ampak kaj, ko zmrznem pred dobrimi tipi, ki mi pokažejo naklonjenost. Nič mi ne pomaga, da me hvalijo, kako lepa sem, kako sem to in tisto, če me po vseh pohvalah samo še bolj zagrabi tesnoba, da ne bom izpolnila pričakovanj. Moja prijateljica je rekla, da ne bo nikoli odpustila mojemu bivšemu, recimo fantu, ki me je tako grdo izkoristil. Jaz ji samo prikimam, v sebi pa mislim, da sem imela srečo, da me vsaj kdo je.
Punca daj ti men tvoj mail napisi bova prec resila ta tvoj problem. 100 procent.ni zafrkancija. Cakam
Punca pisi mi na moj mail plazasprehod@protonmail.com , to bo najboljsa odlocitev v tvojem zivljenju kar se tice vsebine navedene v tvojem prispevku.jaz te bom znal opedenati tako in drugace. Pa se poletje je tu
Meni se zdi ok, da imaš vsaj eno zavoro, da ne delaš nepremišljenih odločitev.
Lahko bi ti bilo nekajkrat celo zabavno skočiti v posteljo na ta način, vendar ne na dolgi rok, verjemi. Zadovoljstvo ni v kratkotrajnih avanturah, ki pa da ne boš mislila, da zagotavljajo dobro spolnost.
Mislim, da je vse kar rabiš resno vezo z moškim, ki je dober ljubimec, s katerim se boš učila sexati in pa tudi ljubiti. Daj času čas, ga boš že spoznala.
cao,greva raje na kako kavo,,pisi na fanpit23@gmail.com lp
Forum je zaprt za komentiranje.