Kje v Ljubljani se nahaja bordel?
uf.. sliš se mamljivo da bi me bog kaznoval. ga bom končno spoznala.. ti sigurno pišeš več ženskam prek mobitela in se predstavljas da si bog in ne dobiš noebene. a je tako? zato pa rabiš kurbo.. katera bi pa imela nekoga ki se predstavlja za boga? pa sigurno nisi tolk priden da bi bil vreden tega da bi te bog izbral za to da bi šel v tvoje telo. prej kak vesolec se je naselil v tvojih možganih. si o tem že razmišljal? sicer pa bog sigurno ne seksa. si ze bil v polju na kakem pregledu? ti ga priporočam. ampak potem raje povej kolegom, če imaš sploh kakšnega. da te ne bo vsaj tri mesece domov.
Kolikor se jaz spomnim si ti poslal Mojzesa ki ga je iz reke potegnila Ramzesova sestra in je odrascal kot njegov brat, da bi resil tiste delavce iz Egipta. Egipt ste veselo spravili na kolena ramzesu ubili sina in veselo odkorakali in se v puscavi sukali 40 let. Tako se jaz spomnik da so nam razagali. In zakaj tocno bi Mojzes ki je baje nasel obljubljeno dezelo poslal tebe k prostitutkam v ljubljani? Glede tistih suznjev razumem da so bili leni in se jim ni dalo delat in so pac morali povzrocit mali kaos ampak… Tebe tukaj pa ne razumem
Forum je zaprt za komentiranje.