Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje v Ljubljani se nahaja bordel?

Kje v Ljubljani se nahaja bordel?

Da se vam najprej predstavim. Sem Bog in prosim, da me kličete Bog (z veliko začetnico, se razume). Poslal me je Mojzes. Prišel sem, da odrešim svet trpljenja in pogube. Sem vsemogočen in lahko storim vse, česar me je volja.

Zato poslušajte.

Prosim, da mi poveste, kje v Ljubljani se nahaja bordel. Da vzamem eno prostitutko za seks k sebi domov in da si potešim veliko željo po spolnosti.

Ti Boh, predlagam naslednje: V ljubljani najameš taksi in rečeš vozniku, da bi si ti in Mojzes želela kakšno kurbo in odpeljal te bo direkt v kurbišče. Če bo v taksiju še prostor, povabi s seboj mavričnega viteza, ki je po moje tudi potreben podobne sprostitve, razen, če si ga sam na roke flikne, ker mu je škoda denarja.
So sicer kurbišča nelegalna, ampak so.
Ne pozabi na kondome. 😉

Ti ne rabiš it v bordel, zate je edini pravi naslov POLJE! Tam imajo veliko takih, ki se imajo za Bogove, predsednike države, Napoleone, itd.!

Samostan Jezusovega in Marijinega Srca sester klaris
Cesta Andreja Bitenca 138, 1126 Ljubljana – Podutik
Telefon: 01/518 25 00
e-pošta: klarise.dolnice@rkc.si
http://franciskani.rkc.si/nazarje/samostan/klara_2.html

če bi bil bog, bi to vedel ali pa bi si vsaj eno ustvaril .

Eh….Temu se reče PARLAMENT.

A ni tako, da Bog vse vidi in vse ve? Čudim se, da ti je ratalo ustvarit nebo in Zemljo, enga kupleraja u eni bogi Ljubljani pa ne najdeš. Glede na svojo vsemogočnost ga ti mora bit mala malca, da samo rečeš: in beseda je meso postala.

Tole nespoštljivo govorjenje o meni (Boh, tikanje, da naj grem v POLJE), se vam bo maščevalo. Vi boste prvi, ki vas bo decembra 2012 doletela kruta usoda, ko se bo končal Majevski koledar. Ni brez razloga napovedan konec sveta – sodni dan! Zato pozor!

Res vse vidim in vse vem, vendar pa pričakujem od raje poslušnost in podrejenost, zato ne maram, da mi kdo takole govori o vsemogočnosti! Kot Bog imam pravico od ljudi zahtevati informacije, četudi vse vidim in vse vem. Tudi vse vem, kdo si me upa žaliti in vem, koga bom kaznoval zaradi tega!

Tam na križišču, greš 2 ulice levo, pa pol 3 ulice dol, pa 1 ulico desno, pa 4 ulice gor, in pol za ovinkom je bordel.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

pravični se veselijo konca sveta, bojijo se ga tisti, ki se ga imajo za kaj bat

Dragi bog

jaz fata, te vabm. Te bom tko z metlo v ritko, mal bo lohk bolelo, kakšen šivček boš mogoče rabu, bo pa zastonj. častim ti pa tud mojo prjatlco ANČKO. lp, fata

Potem bomo na nek način priviligirani glede na besede: in živi bodo zavidali mrtvim. Pa čudno, da si se dal razodeti nekim “brezbožnim” Majem, med tem ko si preko sebi zvestega preroka Mateja dejal: … nihče ne ve ne dneva ne ure … “

Matej ni bil prerok

Kje pa je tukaj božja milost in odpuščanje, ki naj bi bilo ena tvojih temeljnih lastnosti?

Potem bomo na nek način priviligirani glede na besede: in živi bodo zavidali mrtvim. Pa čudno, da si se dal razodeti nekim “brezbožnim” Majem, med tem ko si preko sebi zvestega preroka Mateja dejal: … nihče ne ve ne dneva ne ure … “[/quote]Matej je otroško ime. Samo otrokom je pri vas tako ime. Ojejojej!

Uf, hvala, res. Evangelist jasno.

Hej, ti si pa tipični BDSM!!

Bog je duh in nima telesa!

Zato Bog nima svojega ‘prijateljčka’.

Pa kaj so za praznike vse norce poslali v domačo oskrbo? Videti je že tako zadnjih 10 dni.

ali pa so jim omogočili dostop do interneta 😀

Nam je profesor povedal, kje je bordel, žal si nisem zapisala, nisem si misilila da bom rabila kdaj vedet. očitno bi mi zdej prav prišlo . . . noro

Drugač pa je bil bordel včasih menda v Zvonarski ulici (okoli Prul)

En bordel je na Glinškovi, noter so menda Madžarke. Nisem ziher.
Ampa Vi, Gospod Bog, bi to morali vedeti, ker ste vsevedni in vsemogočni. Čudno, da sprašujete po monu.

Se strinjam s tabo kitikat in očitno je tem norcem zelo dolgčas, da pišejo take blesarije…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close