Kje v Ljubljani se nahaja bordel?
Da se vam najprej predstavim. Sem Bog in prosim, da me kličete Bog (z veliko začetnico, se razume). Poslal me je Mojzes. Prišel sem, da odrešim svet trpljenja in pogube. Sem vsemogočen in lahko storim vse, česar me je volja.
Zato poslušajte.
Prosim, da mi poveste, kje v Ljubljani se nahaja bordel. Da vzamem eno prostitutko za seks k sebi domov in da si potešim veliko željo po spolnosti.
Ti Boh, predlagam naslednje: V ljubljani najameš taksi in rečeš vozniku, da bi si ti in Mojzes želela kakšno kurbo in odpeljal te bo direkt v kurbišče. Če bo v taksiju še prostor, povabi s seboj mavričnega viteza, ki je po moje tudi potreben podobne sprostitve, razen, če si ga sam na roke flikne, ker mu je škoda denarja.
So sicer kurbišča nelegalna, ampak so.
Ne pozabi na kondome. 😉
Samostan Jezusovega in Marijinega Srca sester klaris
Cesta Andreja Bitenca 138, 1126 Ljubljana – Podutik
Telefon: 01/518 25 00
e-pošta: klarise.dolnice@rkc.si
http://franciskani.rkc.si/nazarje/samostan/klara_2.html
Tam na križišču, greš 2 ulice levo, pa pol 3 ulice dol, pa 1 ulico desno, pa 4 ulice gor, in pol za ovinkom je bordel.
Potem bomo na nek način priviligirani glede na besede: in živi bodo zavidali mrtvim. Pa čudno, da si se dal razodeti nekim “brezbožnim” Majem, med tem ko si preko sebi zvestega preroka Mateja dejal: … nihče ne ve ne dneva ne ure … “[/quote]Matej je otroško ime. Samo otrokom je pri vas tako ime. Ojejojej!
Forum je zaprt za komentiranje.