Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kje v Lj. kupiti drobno pecivo?

kje v Lj. kupiti drobno pecivo?

Pozdravljeni!

Imam rojstni dan. Sodelavce bi rada malo pogostila s piškoti. Že od sredine decembra imamo tako “guzvo”, da sem bila preveč utrujena da bi jih spekla. Zato bi jih rada kupila.

Ali morda kdo ve, kje v centru Lj. bi se dalo kupiti drobno pecivo ki je nekaj posebnega in dobro? Hvala za odgovore.

Mojca

Če se prav spomnim imajo v pekarni (mislim, da je Dunajska pekarna) nasproti gostilne Pod lipo drobno pecivo. To je čisto v centru, zraven Študentskega servisa (Borštnikov trg).
Sicer pa lahko povprašaš tudi v Maxijevi slaščičarni… tam bi bilo tudi lahko kaj.

V Šiški nasproti stare cerkve. Ne spomnim se,kako se imenuje !? Marja

Verjetno marička misli Slaščičarno Mihalek.
Če imaš le čas, ti priporočam Pekarno Barbič v Šentvidu – zadnjič smo govorili o linškem pecivu.

Slaščičarna Mihalek so zelo dobri, še boljša je cena čez 4.000 SIT za kilo….

V mercatorju imajo ene mal bolj take primerne pa da niso ravno kilske, kakšne so po okusu pa ne vem, zgledajo ful fajn, kila pa je 2.700 SIT, (orehovi kifelčki, pomarančne krogljice, ………)- dobiš v hladilniku, kjer imajo tortice…

V Domžalah imaš Slaščičarno Razpotnik pri Sparu

Pa v Godiču, Slaščičarstvo Oražem……

Domača peka slaščičarna Mejač, Tabor 5a, Ljubljana!

V pokriti tržnici (v mestu) ima na desni strani (če greš notr s Pogačarjevega trga) lokal pekarstvo iz Črnuč (ne vem točno kako se imenuje). Imajo zelo veliko izbiro piškotov, pa tudi raznih kock, krogljic, breskvic…
Vse je sveže in zeloooo dobro. Vedno, kadar sem na trgu, me premamijo…
Pa čeprav samo za četrt kilce…

Zdravo pri nas se ukvarjamo z peko peciva in kruha.
Več si lahko ugledate na naši strani.
lp
http://www.pr-gasperji.si/index.php?module=strani&stranid=21

brez veze pecivo v katerem je margarina, pa saharoza…to zna vsaka mamca nardit !
Ne zavajajte ljudi da je roba domača, ker to čisto nič ne pomeni!!!
Prijavite se za BIO-EKOLOŠKI certifikat, potem se pa hvalite, do takrat pa ste v istem žaklju kot vsi mutibariči.

Zdravo!
Prvo kot prvo niso vsi piškoti na isti nacin in se prilagajamo strankam.
Primer če stranka želi izrecno domače pač naredimo domače. To pomeni da so sestavine kot so moka,jajca,puter,orehi,marmelada in podobno BIO.
Drugače pa,kot sm že umeniv se prilagajamo strankam tako,da vsi ne želijo BIO če bi samo to počeli bi enostavno PROPADLI.
http://www.kupujmodomace.si/kupdom/ponudbe.jsp?id=91540

ma ti pojma nimaš, res ne….če imaš ekološko-bio peko, sploh ne smeš imeti doma drugega materiala, tak je predpis za ekološke certifikate.
Napisal si, da izdelujete piškote iz doma IZDELANIH surovin.Me zanima kako doma IZDELAŠ moko,cukr, pecilni,margarino….ma dej nehi zavajat-kr neki, no !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close