Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje stepate preproge, ce zivite v nadstropju?

Kje stepate preproge, ce zivite v nadstropju?

Do sedaj sem zivela v pritlicju hise in stepanje preprog je bil najmanjsi problem. Stopila sem ven in preprogo otresla v grmovje. Nimam veliko tepihov, ker so nabiralci prahu, vendar redno stepam kopalnisko preprogo, eno pred vrati za na teraso in v vezi imamo eno. Sesalec nikoli ne posesa tako prahu, kot gre ven ce tepih otreseš. Sedaj pa se selim v vecstanovanjsko hiso in ne vem kako se lotiti zadeve. Ali s tepihi hodite po stopnicah ven? Hvala za ideje.

Odgovor na objavo uporabnika
Zanima me258, 28.06.2021 ob 10:09

Do sedaj sem zivela v pritlicju hise in stepanje preprog je bil najmanjsi problem. Stopila sem ven in preprogo otresla v grmovje. Nimam veliko tepihov, ker so nabiralci prahu, vendar redno stepam kopalnisko preprogo, eno pred vrati za na teraso in v vezi imamo eno. Sesalec nikoli ne posesa tako prahu, kot gre ven ce tepih otreseš. Sedaj pa se selim v vecstanovanjsko hiso in ne vem kako se lotiti zadeve. Ali s tepihi hodite po stopnicah ven? Hvala za ideje.

Kupi si malo boljši sesalec. Mislim če gre več ven s tresenjem kot s sesanjem je nekaj orng narobe s tvojim sesalcem :).

In ne nikoli ne vidim ljudi stresat tepihov. Pa sem v velikem naselju. En idiot je sicer stresal deke z pasjimi dlakami dokler ga nista dva pod njim nazjala k psa.

Neseš v pritličje ali na teraso in tam streseš na zato postavljenih drogih. Manjše pa čez balkon.

čez balkon, 28.06.2021 ob 13:00

Neseš v pritličje ali na teraso in tam streseš na zato postavljenih drogih. Manjše pa čez balkon.

Ja z balkona naj stresa sosedom spodaj ja. Cigani slovenski. Odselte se nekam v gozd, ker v civilizirano družbo ne pašete.

cigani, 28.06.2021 ob 13:08

Ja z balkona naj stresa sosedom spodaj ja. Cigani slovenski. Odselte se nekam v gozd, ker v civilizirano družbo ne pašete.

Hvala enako !!!

Manjše kopalniške dam jaz v sušilca skupaj z eno vlažno cunjo za prah npr. in so kot sveže oprani, brez enega prahca.

V naselju Plava laguna (Celje) imamo za bloki za ta namen postavljena stojala za tepihe klofotat.

Kot komentira zgoraj ena so tudi pri nas v naselju taki cigani, ki stresajo kar cez balkon, spodaj pa atriji. Folk je res primitiven, da ne recem se kaj drugega, manj vljudnega.

Zakaj taki ne stresate po svojih balkonih, hodnikih itd in tam ne sesate? Sicer pa: kdo rabi tepihe, res? V kopalnici porabi stare brisace, ce res rabis nek “tepih” in jih operi v stroju. Drugod so pa tepihi samo zbiralisce umazanije oz prahu. Ali pa kupi ekstra mocen sesalec in je to ok. Da bi pa kdo prenasal tepihe gor in dol …

Hg kj, 28.06.2021 ob 18:06

Kot komentira zgoraj ena so tudi pri nas v naselju taki cigani, ki stresajo kar cez balkon, spodaj pa atriji. Folk je res primitiven, da ne recem se kaj drugega, manj vljudnega.

Zakaj taki ne stresate po svojih balkonih, hodnikih itd in tam ne sesate? Sicer pa: kdo rabi tepihe, res? V kopalnici porabi stare brisace, ce res rabis nek “tepih” in jih operi v stroju. Drugod so pa tepihi samo zbiralisce umazanije oz prahu. Ali pa kupi ekstra mocen sesalec in je to ok. Da bi pa kdo prenasal tepihe gor in dol …

sterseš na svoj balkon in pometeš čez

To bo boljše, da si nabaviš nek globinski sesalnik, ker stepat preproge dol na sosede pa res ni primerno. Pa še za druge stvari bo prišel prav.

Policisti so v službi za pomoč javnosti. Pokličite policiste. Ponavadi prideta dva. Pa naj primeta tisti tepih potem pa udrihaj po njem, da zbiješ vso svinjarijo iz njega.

sej stresam, 28.06.2021 ob 18:23

sterseš na svoj balkon in pometeš čez

SEj, cigani.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close