Kje šteka…?
Spoštovani, rabim vaš nasvet.
Moški, urejen, simpatičen, full zagret, pozoren, nežen, vse štima, dokler ne pride do faze x, takrat pa mrkne.
O meni govori kot o nekom, s komer bi se lahko postaral, a zakaj se me telesno izogiba?
O vsem mogočem razmišljam…..ima težavo z erekcijo, mu jaz kot ženska nisem všeč?…zelo med vrsticami je povedal, da ga dominantne ženske odbijejo, vendar mislim, da ni to pravi razlog, pa saj tudi nisem dominantna, potrpežljivo čakam že štiri mesece…. 🙁
Oba imava za seboj že svoje zgodbe, nisva mlada.
Menda teh problemov prej ni bilo. Čeprav je zelo nežen in pozoren, imam vseeno filing, da mu nisem privlačna. Ne vem, ali ima lahko takšna zveza sploh smisel, vsaj jaz sem vedno bolj potrta in negotova.[/quote]
Ful zagret, nato pa mrkne, to meni pač vleče na to, da je šleva. Ampak ti ga poznaš, jaz pa ne. Zaradi tega, ker enemu od par milijard tipov na tem planetu nisi všeč, ne smeš biti potrta in postati negotova. Ne moremo biti všeč kar vsem.
Ta moški ima težave s samozavestjo (on že ve, kje je problem, verjetno je ta, ki ga navajaš – erekcija). To, da je simpatičen, full zagret, pozoren, nežen ipd., je pa njegova igra. Neverjetno je, kako so nekateri moški “rojeni igralci” in znajo prodajati meglo. Z njim boš samo čas izgubljala v tem smislu, lahko pa sta zgolj prijatelja, če ti to ustreza.
Ta moški ima težave s samozavestjo (on že ve, kje je problem, verjetno je ta, ki ga navajaš – erekcija). To, da je simpatičen, full zagret, pozoren, nežen ipd., je pa njegova igra. Neverjetno je, kako so nekateri moški “rojeni igralci” in znajo prodajati meglo. Z njim boš samo čas izgubljala v tem smislu, lahko pa sta zgolj prijatelja, če ti to ustreza.[/quote]Mogoče jo pa on že ima za prijateljico ona si pa domišlja še vse ostale x faze 😉
Ta moški ima težave s samozavestjo (on že ve, kje je problem, verjetno je ta, ki ga navajaš – erekcija). To, da je simpatičen, full zagret, pozoren, nežen ipd., je pa njegova igra. Neverjetno je, kako so nekateri moški “rojeni igralci” in znajo prodajati meglo. Z njim boš samo čas izgubljala v tem smislu, lahko pa sta zgolj prijatelja, če ti to ustreza.[/quote]Mogoče jo pa on že ima za prijateljico ona si pa domišlja še vse ostale x faze ;)[/quote]
Moški znate pošiljati mešane signale…..:)))))
Mogoče je druga ženska v igri. Neverjeten je lahko “vpliv” skrivnostne druge ženske. :))
Prav na to sem pomisli. In za tiste, ki pomislite na erekcijo, problem bi znal biti kaj drugega, haha, razen ce gre za kaksnega zakrnelega devicnika.
Saj socustvujem s takimi… ker si res niso sami krivi. Tudi za enega znanca sumim, da ima podoben problem…[/quote]
Zakaj? Čisto možno je lahko tudi težava z erekcijo, prezgodnjim izlivom…in še nekaj ovir, zaradi katerih se moški izogibajo spolnosti. In problem je prav v tem, da o teh zadevah nočejo(te) govoriti, še manj jih reševati ampak se zanašajo(te) na tisto “bo-že-kako”.
Če je slišati lepo ali grdo – če bi bilo vse v redu, bi se dve samski, odrasli osebi, ki se privlačita, po štirih mesecih že znašla v postelji. Bodimo odkriti.
Prav na to sem pomisli. In za tiste, ki pomislite na erekcijo, problem bi znal biti kaj drugega, haha, razen ce gre za kaksnega zakrnelega devicnika.
Saj socustvujem s takimi… ker si res niso sami krivi. Tudi za enega znanca sumim, da ima podoben problem…[/quote]
Zakaj? Čisto možno je lahko tudi težava z erekcijo, prezgodnjim izlivom…in še nekaj ovir, zaradi katerih se moški izogibajo spolnosti. In problem je prav v tem, da o teh zadevah nočejo(te) govoriti, še manj jih reševati ampak se zanašajo(te) na tisto “bo-že-kako”.
Če je slišati lepo ali grdo – če bi bilo vse v redu, bi se dve samski, odrasli osebi, ki se privlačita, po štirih mesecih že znašla v postelji. Bodimo odkriti.[/quote]
Tole bo kar držalo.
P.S.: Spet me bo Margot nahrulila, da imam kratek post. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.