kje ste že bili?
Grčija, Tunizija, Sicilija, Bolgarija, celotna Hrvaška obala (z jahto), letos greva še v Francijo, rada bi pa šla še na Korziko in Sardinijo, pa Dubai, pa še kaj bi se našlo…mogoče Skandinavija.
Bilo pa je povsod zelo lepo, razen v Tuniziji, pa še to samo zato, ker so ljudje absolutno prevsiljivi, pa skoraj so naju oropali pri belem dnevu, kar pa se tiče hotelov, izletov, postrežbe pa brez pripomb. Najlepše pa je bilo na Siciliji in na Krfu!
Kika,Kamčatka je krasna. Problem je samo, ker je tam precej drago – edino prevozno sredstvo (realno) so helikopterji in čolni. Drugačepa je tam cel kup vulkanov, gejzirov in podobnega. Posebej znamenita jeWalley of Geyseres, cela dolina olna gejzirjev, žveplenih vrelcev in podobnega.
Pa prekajeni lososi – mljac. Nekaj drugega, kot je tisto kar uvažajo iz skandinavije in prodajajo kot prekajen losos. Trd, temno rdeč, božanski…
Moje prvo je bilo na safari v Tunizijo. Ugotovila sem da mi nikakor ni všeč na letalu in da se ga bom izogibala. Od takrat sem bla okol po evropi z avtom, avtodomom in ladjo. Italija, Avstrija, Francija, Grčija. Najbolj mi je všeč Francija od Azurne do Provanse do doline reke Loare.Prav vsa.
Letalo bi (bom) reskirala samo za Avstralijo- največja želja.
Forum je zaprt za komentiranje.