Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje ste aktivne ženske?

Kje ste aktivne ženske?

Lahko je pa tudi znak, da se premalo spoštuje, ker ne upa oblečt povprečne normalne obleke, v kateri se udobno počuti, samo zato, ker potrebuje občutek, da jo okolica opazi in ker ne želi izpast povprečno pač pa želi ostalim povedat, da je nekaj posebnega. Čeprav sama tega v resnici ne verjame. Kdor se svoje veličine zaveda, mu tega ni potrebno kazat kot pavu, ki razkazuje svoje perje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mariborčan, zavedaj se nekaj, da moraš ženski tudi kaj nudit. Ne le lepo oblečen okrog hodit. Kaj nudiš?
Zahtevaš ogromno, kaj pa nudiš pa še nismo prebrali?
To, da rad ponižuješ ljudi, smo pa prebrali iz tvojih postov.

@matejka, v to kategorijo definitivno spadate omenjene gospodicne zgoraj (da ne bo spet katera uzaljena). In taka ne bo nikoli razumela tega kar si zapisala. Da ne rabis dosti denarja za to, da si urejen

Bingo :).

Oni privlačni kirurg v kavbojkah in starem zmajanem biciklu, je bil prav fajn :). Ženske se ga ne bi branile. Pamten, razgledan, odlična služba, preprost…

Lahko je pa tudi znak, da se premalo spoštuje, ker ne upa oblečt povprečne normalne obleke, v kateri se udobno počuti, samo zato, ker potrebuje občutek, da jo okolica opazi in ker ne želi izpast povprečno pač pa želi ostalim povedat, da je nekaj posebnega. Čeprav sama tega v resnici ne verjame. Kdor se svoje veličine zaveda, mu tega ni potrebno kazat kot pavu, ki razkazuje svoje perje.[/quote]

Mariborčan, en namig: nisem gospodična :). Ampak izobražen človek take stvari pozna, eni pač ne.

hahaha da je nekdo lep je za tebe ogromna zahteva?

Se bolje počutiš, ko žališ ljudi?

spoštovanje do ljudi izkazujem na povsem drugačen način kakor s cunjami. nisem obremenjena sama s sabo. oblečem se priložnosti primerno in ne čutim potrebe po tem, da bi ugajala, da bi gledali za mano, ker se ne bi napajala ob tem.
tut precej bebavo mi delujejo tipi al pa ženske k zijajo vate – uno od čevljev pa gor in spet dol…..

no ja, smo različni

ti bejbika – del spoštovanja je tut, da veš, da grejo ljudje radi domov iz službe, da te ne lovijo tam po trgovinah :))))))

Torej je zate dovolj, da je ženska lepa, ostalo te ne zanima?
Jaz sem razumela, da mora biti tudi pametna, da mora gledat tuje programe in poročila, brati tuje knjige in biti nad vse pametna pa imeti dobro službo, vsekakor ne sme biti navadna delavka.
Torej je dovolj, če je le lepa? Ostalo te ne zanima?

ja evo, končnooo mariborčan bravo:) saj to jaz govorim vsem ženskam in tipom. Gre se za to da imaš okus oz. smisel za lepo in estetiko. Pri meni ko sem bila smrklja so vsi mislili da prihajam iz bogate familje zato ker sem vedela kako se obleči, kje je razprodaja, kako se našminkat itd…V bistvu sem pa kot sem že rekla dosti raziskovala gledala svojo teto že kot punčka kako se liči, in potem to uporabila ko sem odraščala, kupovala na razprodajah s full popusti že od nekdaj.

In to je tudi živa resnica, danes lahko izgledaš top z najbolj poceni oblačili, poceni ličili, poceni lakom za nohte. Samo znati je treba to urediti. Recimo pri lahku za nohte, ženske vidim jih je ogromno ki si nohta sploh ne spolirajo in imajo potem brazde in udrtine, ne znajo si nohta spiliti, pa potem se lahko namažejo z najdražjim lakom pa bo noht še vedno izgledal grdo. Skratka lepota tiči v detajlih, zdravju seveda tudi in potem lahko šele nase navlečemo tudi poceni obleke in ličila in bomo še vedno izgledali kot million dollars.

@hahaha ce nekoga dam v kategorijo da ni modni guru, je za tebe zaljenje?

Odgovor na tole me najbolj zanima :)?
Vidim, da je Princeska končno našla svojega somišljenika.

[/quote]

@hahaha koliko krat se moram napisat da je to da je nekdo lep, POGOJ, ZACETEK? Flora je razumela, bos tudi ti pocasi?

Hja, potem si se tega (milo rečeno) nerodno lotil, ker selekcijo glede na videz delaš prav ti sam:

P.S.
Čeprav je bila tema zastavljena v duhu ‘aktivnih žensk’, se je spet zaključila (pri zgolj in samo) njihovem zunanjem videzu. Za debato o človeški duši bi bilo pa itak treba novo temo odpret – tudi te so si medsebojno drugačne.

Torej ni lepota edini pogoj?
Saj pa sem ti napisala, da ti ogromno zahtevaš od žensk pa si napisal, da če je lepota zame taka zahteva?
Torej je res, da zahtevaš, da je lepa, ekstra pametna, da bere vse to kar si ti naštel pa glede tisto kar si ti naštel, da počne vse kar si naštel?
Pa veš, da so to številni številni pogoji? Kaj pa ti nudiš ženski?

@A65 dobro si ugotovil zakljucek teme – videz. je na prvem mestu, pa ce si se tako mecete pesek v oci in me napadate

Moram te razočarati: nisi pravilno razbral, kaj sem ti želela povedati.

Mogoče se bo izkazalo vsaj za Daterja, da išče aktivno žensko, razgledano, pametno.
In bo kaj bolj pametnega napisal.
Dajmo Dater :). Upam, da ti tudi ne daješ v nič onih uslubencev v McDonaldsu?
Še je upanje, da se tema razvije v pravo smer.

Hja, potem si se tega (milo rečeno) nerodno lotil, ker selekcijo glede na videz delaš prav ti sam:

P.S.
Čeprav je bila tema zastavljena v duhu ‘aktivnih žensk’, se je spet zaključila (pri zgolj in samo) njihovem zunanjem videzu. Za debato o človeški duši bi bilo pa itak treba novo temo odpret – tudi te so si medsebojno drugačne.[/quote]

@hahaah to vse kar si ti nastela so stvari ki jih JAZ pocnem. In nikjer nisem napisal da jaz to zahtevam od zenske. ce trdis nasportno, prosim za citat.
Opazam da zelo povrsno beres moje prispevke. prosim potrudi se in poskusiva znova. Kaj pa jaz nudim pa sem napisal par strani nazaj. spet si povrsno brala

Moram te razočarati: nisi pravilno razbral, kaj sem ti želela povedati.[/quote]

itak vse prebere tko k njemu paše, ne sam tole

Kaj ti bo videz, ko pa odpreš usta pa padajo ven take neumnosti kot jih tule gor pišeš.
Pa ne hodit po službi okrog v lakastih čevljih, to ni ravno privlačno.
Da ti tip pride na randi v lakastih čevljih. Kriza.

Potem pa mi razloži, jaz nisem tako izobražena kot si ti, če si seveda sploh v resnici izobražen, ker mi ne deluješ izobraženo.
Torej kaka je prava ženska zate?
Edini pogoj je, da je lepa ali so še druig pogoji?
Kakšni so drugi pogoji poleg lepote? Tega namreč iz tvojega pisanja nisem razbrala, zgleda, da zato, ker imam samo SŠ.

hahaha in kaj je mariborčan neumnega napisal? napisal je tisto kar tebe očitno boli in te žulji. Pusti da ljudje mislimo to kar nam paše.

no pametnjakovič, da boš doumel kaj mamo proti lakastim čevljem……..

je vidla žaba, da konje podkujejo, pa je še ona dvignila nogo……

pozdrav iz mc donaldsa :))))

Čevlji: Čevlji naj ustrezajo priložnosti in slogu oblačenja. Barve čevljev naj bodo vedno v skladu s hlačami (obleko). Model čevljev naj bo prilagojen letnem času. Čevlji naj bodo kakovostni, predvsem usnjeni, vedno očiščeni ter dobro vzdržani, nikoli z vidno obrabljenimi petami.

· Lakasti čevlji se nosijo le k svečanim oblekam.

· K smokingu se nosijo gladki čevlji.

· Športni copati so namenjeni izključno za prosti čas in športne aktivnosti.

· Sandali in natikači so primerni le za prosti čas.

Stari popušil si na celi črti. Ženske ne marajo pavovo kot si ti mariborčan :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close