Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje ste aktivne ženske?

Kje ste aktivne ženske?

Seveda se lahko zagledaš vanj :). Samo vprašanje je, če bo on za.
Moraš imeti kake druge atribute, da ga pritegneš
….Flora 15, s tem se pa popolnoma strinjam 🙂

@matejka vidim da razumes o cem govorim. samo ti bolj radikalno poves vse skupaj 🙂 bi te bilo zanimivo spoznat 😉

@flora
vec kot ocitno je da se oba gibljeva v cisto razlicnih svetovih, zato ti mene ne razumes, jaz pa tebe ne 🙂

jaz na cote dam dosti. obleka naredi cloveka. pika. amen. ko pridem normalno oblecen, me kdo pogleda. ko pridem v srajci in lakastih cevljih je razlika ocitna. tako zal je danes in ne smemo si zatiskat oci pred resnico. Enako je pri zenskah. tista ko je urejena takoj pade v oci in to ze na kilometer. ko ta ista pride v trenerki, je se vedno lepa, samo opazis komaj na tretji pogled

He, he, vidiš Mariborčan, zato pa ne najdeš ženske tvojega ranga :). Pomebna ti je fasada, potem vse ostalo :). Mogoče smo jaz in moje kolegice in kolegi zato čudni, ker smo pretežno magistri in doktorji za take pa pravijo, da so včasih malce čudni :). Aleksandra bi rekla, da smo narobe zvezani.

Lakasti čevlji fuj :). Srajca in kravata? Niti malo privlačno :). Moji kolegi to oblečejo, ko res morajo. Drugače pa ne.

@flora ja me veseli da si ugotovila bistvo. To sem napisal ze v prvem svojem prispevku! Fasada je pomembna, je na prvem mestu. jebiga, tako je. In povedal sem tudi da se zaradi tega ne sekiram kaj prevec ker ni na vsakem vogalu ustreznega primerka in furam zivljenje dalje po svoje. ce bi se sekiral zaradi tega nebi situacija bila nic kaj drugacna.
magistra pa poznam enega in ta je res cuden 🙂 za tebe pa tezko recem kaksna si, dejstvo pa je da si precej drugacna od mene 🙂 ampak nevem zakaj bi moralo bit s tem kaj narobe.

o mater, bog ne dej, da vidim lakaste čevlje na moškem…… ja, res bi ga pogledala, ampak ne z zanimanjem, ampak zgrožena :)))))))

sej tkole k nekdo mal dlje piše, postane vse jasno

mariborčan – gledaš cunje…… misliš da ne bi zmogu kej več?

vidis aleksandra zanimivo, ko pridem v sluzbo brez usnjenih svetlecih cevljev pa drugi mene zgrozeno gledajo. pac imamo neki kodeks, ki se od nas zahteva.

o kakih cunjah govoris? cunje ti seveda prvo v oci padejo. se ti ne zdi? in govoril sem o temu kaj ti prvo v oci pade

Sem pa res radoveden, kaj te je pritegnilo na njej in da se ne tiče njene fasade. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ma dobr, jaz sem mal bl enostavna – cunje bi mi padle v oči, če bi bil tak k un pernati iz sezamove ulice :))))) drugač pa ljudi gledam v obraz

ok, tvoji lakasti čevlji bi me zaslepili, tko da je možno kej drugega – drugač pa obraz dragi moj

ti, kje pa delaš to, da mate take modne revije?

Mariborčan, ženske večinoma moške spoznavamo kje drugje, en v službi :). vsaj kar se mene tiče, romance na delvonem mestu niso ravno pametna zadeva.
Tako, da moške je najbolje spoznavat v prostem času in če tam vidim moškega v lakastih čevljih, samo bejži stran :).
Uf, zdaj so že magistri čudni :). Človek predsodkov?

Tale mariborčan se je že čisto razkril :).

Sem pa res radoveden, kaj te je pritegnilo na njej in da se ne tiče njene fasade. :)[/quote]

ja v prostem casu res ne nosim takih cevljev, ker so neudobni.

kdo je ze prvi rekel da so magistri cudni?

clovek predsodkov? da te citiram: “in če tam vidim moškega v lakastih čevljih, samo bejži stran”

hehe, thanks mariborčan za razumevanje. Ja mogoče jaz bolj grobo, kruto povem stvari tako da se opravičujem ostalim ker nisem hotela nikogar užaliti. Samo včasih imam takšen način izražanja.

@flora…koliko krat ti se moram pvoedat da JA, VIDEZ JE NA PRVEM MESTU! kaj tega res ne mores skapirat? in nimam se kaj razkrivat, ker sem odkrit ze od prvega prispevka dalje! bo pocasi? ce ne, lahko se 1x: videz je na prvem mestu!

drugace pa deklice moje, z vama nima smisla debatirat o oblacenju. Ce me ze aleksandra sprasuje kje imamo “modne revije” je jasno da dalje od sluzbe v kakem mcdonaldsu ni prisla.

Mariborčan, vse mi je jasno 🙂 v kako kategorijo moških spadaš.
Zato sem pa že zgoraj nekje Marku napisala, da ni panike, da bi jaz Mariborčana pecala :).

ja mater, pa res :)))))

mc donalds rulzzzzzz

nej prosim kak izven mc donaldsa napiše, če majo kakega v lakastih čevljih tam – da vidim, če sem res tok zahojena, da mi ta lepa, a neudobna obutev ni všeč na moških :)))

Dolgo smo te vlekle pa si se le razkril. Zdaj se pa že kaže značaj.
Recimo kaj je narobe s tistim, ki dela v McDonaldsu? Zakaj je to kaj slabega? Ker si na pošten način služi kruh je zato manjvreden človek?
Vidiš, se že kaže tvoj značaj.
Naju imaš za deklici – to je vzvišenost.
Naj ti namignem, na intštitih ali recimo v UKCju in še marsikje drugje so zaposleni sposobni, pametni ljudje in ne boš verjel. Ne hodijo v lakastih čevljih. Misliš, da se vrhunski kirurg pripelje v službo z lakastimi čevlji? Jaz jih veliko poznam, pridejo v kavbojkah, v navadnih čevljih, na kolesu, … čisto različno, ne pa v lakastih čevljih :). So zato slabi, ker niso prišli do lakastih čevljev?

@flora…draga moja, tudi meni na kraj pameti ne pade da bi tebe pecal, ker vem v kako kategorijo spadas. ampak res nevem zakaj se enostavno ne mores sprijaznit s tem da sva si drugacna? vedno zanicujes drugacnost in je ne sprejemas? ce sem jaz odkrit, mi zenske ki se oblacijo ko moski, ki ne vedo kaj je to H&M, ki mislo da je C&A pralni prasek, ki cunje kupujejo v merkatorju, ki imajo svoj kozmeticni koticek manjsi od mojega (ki obsega 4 artike), niti malo ne sedejo.
Takih se opazim ne. Ampak hej! Its just me. Zakaj ne mores razumet da nimamo vsi enakega okusa? In zakaj ne mores razumet da bomo tipi vedno prvo lepso pogledali in ne tiste lepe po dusi, v karirastih hlacas, nikej teniskah in termoflisu XL stevilke? Vidim da imas resne probleme s sprejemanjem drugacnosti.

Vidim, da sem ti res stopila na žulj :).

tisti mc donalds bom odmislila k mi dol visi kaj si on misli, ampak zdej bom pa res iz duše povedala mnenje o lakastih čevljih

pedersko, pobabljeno, za bruhat – tisti velik čoln k se šajna tam na tleh

no, ene parkrat ko sem šla tkole iza pulta kam med take bl fine ljudi, pa se tut takih čevljev ne spomnim lih, pa je blo kr neki ljudi z velik vsebine tam

flora – :))))

Mariborčan, tip, ki se hvali kako je popoln. Kaj pa nudiš ti ženski?
Razen svojega domnevno lepega videza?

Nisi čisto vsega povedal. Ene gledamo tako druge pa nekoliko drugače… 😉
Meni osebno so tiste v teniskah bolj zanimive od onih v štiklah, vsaj gledam jih na drugačen način….. 🙂

Vidim da imas resne probleme s sprejemanjem drugacnosti.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tebe zanima, katera te bo pogledala, ko si elegantno oblečen. Normalno, da te vse pogledajo, kot tudi mene. To ni nobena selekcija, to je bežanje pred selekcijo. Normalno, da si pri takem načinu v slepi ulici.

Zato pa se jaz v kakršnokoli spoznavanje žensk opravljam izključno casual oblečen. kavbojke, casual čevlji, casual srajica ali majica, pika.

Ženske, ki je ne zanimam v casual opravi, očitno ne zanimam jaz, tak kot sem, pristen, zato sploh ni nobene potrebe, da bi me spoznavala v večerni toaleti, ekr takšno žensko očitno zanimajo samo fine cunje na meni in ne jaz kot osebnost. In ni nobene potrebe, da bi kakšno, kateri s ene morem približati v casual opremi, vabil na eleganten zmenek k Tiffanyju, kjer bi se morala oba nekaj pretvarjati, da obstaja ujemanje, če pa ne obstaja in jaz bi verjetno na polovici zmenka od dolgčasa zehal.

Jaz sem jaz. Pa če imam obleko ali karirasto srajco. Ženskam, ki tega niso zmožne razumeti, se z veseljem izogibam.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

@spider, se cisto strinjam. jaz sem samo hotel poudarit razliko ko si 1x oblecen tako, drugic drugace in kako okolica reagira. tudi sam sicer hodim okoli casual, eleganca mora bit v sluzbi.
take ki bi palila samo na eleganco pa se nisem imel srece spoznati 🙂

Jaz pa mislim, ko se nekdo lepo obleče ne mislim sedaj da je 100% business obleka ali pa neka causal. Recimo da je nek mix tega obojega, da vseeno izgleda lepo in da iztopa iz množice. To je meni osebno znak da taka oseba spoštuje sebe in tudi drugega, sploh če greš na dejt ali ven žurat, na večerjo ali pa samo v trgovino z živili.

Saj vem da me boste mnogi sedajle napadli ampak recimo zadnjič sem videla v navadni štacuni eno punco drugače dokaj lepo suhcano ampak z res zapackano trenerko pa neko razvlečeno majico. Saj razumem mogoče je nekaj delala doma, mogoče so obnavljali stvari kakorkoli delovala je zanemarjano in ubogo. Mislim vsaj čiste cote bi lahko gor navlekla, ker s tem tudi vidiš karakter take osebe da se ji jebe. Torej s tem ko se nekdo lepo spedena s tem tudi izkaže spoštovanje do sebe in tudi drugih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close