Kje ste aktivne ženske?
Tako je, ker si zožala izbor se vidi, da znaš varčevati s časom in energijo. :))[/quote]
In zdaj se nam sploh ne zdiš več zbrična, vsaj meni ne. 🙂
…morda samo moje razmišljanje na pisanje Mariborčana 32 in Daterja….tudi sama sem 30+ in pred leti sem imela točno izdelan profil svojega partnerja….želela sem takšnega, ki bi mi bil kos v športu ( tek, kolo, hribi, plezanje, …), na intelektualni ravni ( obiskovanje kulturnih prireditev, različnih delavnic, …. ) in seveda, da bi bil prijeten na pogled ( 180, temen, športni videz, urejen..)…..bila sem tako daleč, da sem na enem izmed prvih zmenkov, gledala na uro, če bova prišla na vrh v času, ki sem si ga zastavila…seveda si lahko mislite, kako se je zmenek končal :)…..nikakor nisem spoznala takšnega, ki bi imel vse te lastnosti…
…po naključju sem spoznala fanta, ki me je pritegnil na pogled, bil razgledan, zanimiv, vendar v športu..ohoho…nič od nič…in odločila sem se, da bom začela na stvari gledati drugače…moja potrpežljivost in njegova volja, sta privedli tako daleč, da sem na koncu bila jaz tista, ki sem lovila sapo in bila šibek člen :)…in bil je prav prijeten občutek, ko sem videla, da sem nekoga navdušila za šport..seveda, sem si na začetku vzela tudi sama tiste urice in šla na »svojo rekreacijo v svojih zmožnostih in željah«…
..in še sedaj, ko se srečava ( postal je bivši fant, ampak razlogi so bili popolnoma drugi ) pravi, da je vesel, da sem ga navdušila za šport in porabila svoj čas in voljo zanj ( čeprav sem včasih stisnila zobe ) in da sedaj tudi on navdušuje svojo partnerko za rekreacijo…
…sedaj nimam izdelanega popolnega profila svojega bodočega partnerja ,ampak se prepustim ( nihče ne bo za nas 100%, če bo imel 99% lastnosti, ki jih želimo, bomo mi nesrečni zaradi tistega 1%, ki mu manjka do popolnosti ) .
..trenutno sem samska, vendar to ne želim biti ves čas :), zato kljub mojim željam ( o popolnosti ,)ne bom zaprla vrata fantu, ki mu bo manjkal 1%..morda pa z mano doseže popolnost….ali obratno..
Z veseljem se kaj napisem saj vidim, da debata ostaja na kulturnem nivoju. Pustimi izjeme.. 🙂
Najprej bom povedal, da sem ravno danes koncal 4 mesece trajajoco vezo. Ne glede na vse se slabo pocutim. Pa saj ze iz lastnih izkusenj veste kako je to. 🙁
Novim zmagam naproti, a ne…
Na kratko, da dobite predstavo, pa tudi da si sam oddahnem:
Punca je koncala dve fakulteti. Pri dobrih ~30-ih je glavni urednik enega tiskanega medija, poleg tega fura svojo firmo, kjer zasluzi se eno slabo placo. Pred pol leta se je preselila v veliko od starsev kupljeno stanovanje, sicer pa zivi relativno varcno zivljenje.
Fizicno je privlacna, seksi, kot nekdanja aktivna sportnica tudi postavna, pa tudi seksualno sva se odlicna ujela. Nic kolikokrat bi v vzhicenosti zatrjevala, da na tem svetu noben ne seksa bolje od mene. Just saying… lol
Pa nama ni uspelo…
Zakaj?
– Ni bil problem v rekreiranju oz. aktivnostih. Marsikaj sva poskusila, s kolesom in “hojo”, pa karting, fitness in se kaj. Ampak obakrat se ji je ze na manjsem hribcku dobesedno stemnilo (ker pac ni vajena nobenega fizicnega napora), med tem ko jaz se zasvical nisem. In sva se 10 minut objemala, da je prisla k sebi. Kar srckano je bilo. Ampak nekako sva oba dojela, da taksna oblika rekreacije ni za naju. No, da ne bom predolg, punca je sile ne-sportna, vsaj v primerjavi z mano, ne glede na njeno daljno preteklost.
– Problem ni bil niti na intelektualnem nivoju, ceprav bi se o tem dalo debatirati. Dolgo case sem se jo trudil bolj poslusati kot “pametovati”, ampak nekim debatam se clovek pac ne more izogniti. Tako je parkrat dobila obcutek, da se imam za nekaj vec od nje, ker da njeno mnenje ne spostujem dovolj. Jaz spostujem znanje, osebo kot tako, ampak ce se v nekaj zares razumete, in “zal” se v dosti tega, vas bo naivno zacetnisko prepricevanje zmotilo. Ni bilo krega, ipd, vseeno pa sem ji dal vedeti, da se v neke rece enostavno dosti bolje razumem, da bi sprejel njeno mnenje. Tu smo spet pri tem, da zenske iscete nekoga “nad” sabo, potem pa vas zmoti, ko se pokaze da zal nista ne enakem nivoju.
– Ni bil problem niti kar se tice potovanj, ipd, kar je za kratko vezo najbrz tudi normalno. Ona privat/”turisticnih” potovanj sicer ni najbolj vajena, ampak ker sem se ponudil vse sam organizirati, sva v tujini prezivela en prav krasen teden. Sicer je prislo do incidenta, ker je kot sopotnica v najetem autu sredi velemesta imela par zivcnih izpadov. In ko je zadnjic povisala glas, da ne recem zacela vrescati, sem jo tudi sam ze naspidiran glasno “napizdil”, da se trudim kolikor lahko, da sem za njo se vedno instructor voznje (sama ve, da ni nek sofer) in da se naj skulira, kaj ji seveda ni sedlo. Takrat sem se nad njo in njenim obnasanjem prvic resno zamislil. Ampak, kot receno, s tem se ni konec sveta.
Skratko, ocitno sem se na marsikaj prilagodil in sel cez, torej zakaj sem jo pustil??
– Zadnje case sva vecino skupnega casa, ce nisva bila zunaj, prezivela pri meni. Imam pac nekoliko bolje urejen bivalni prostov, da ne grem v podrobnosti. Slo pa je tudi zato, da sem se jaz dosti bolj od nje potrudil poskrbeti zanjo. Npr. kupil bi pijaco in jedaco, za katero sem spoznal, da ji ustreza. Tako sva pred odhodom na delo imela kaj pozajtrkovati, ce je ze prespala pri meni. Pa tudi sicer se je vedno kaj “naslo”. Za popotnico bi ji dal plastenko vode, kaksno sadje, da ne omenjam trivijalnosti za katere bi vedno poskrbel: od ekstra sveze brisace, kozmetike, itd. Tistih parkrat kar sem pri njej prespal pa sem bil srecen, ce sem dobil (si vzel) kozarec vode in smrdeco brisaco. Pac, vidi se koliko se nekdo za drugega potrudi, razmislja kako bi mu lahko ugodil, ipd. Ja, motilo me, ampak okay, si reces, rabi da se najde, itd
– Pred kratkim sem ji prvic zaupal dolocene probleme na delovnem mestu, oz. jo vprasal kaj bi ona naredila. Cenim njeno poslovno sposobnost. Pa je vse skupaj vzela kot znak moje sibkosti, ces kako si levi, se ne znajdes, ipd. Ne v sali. Cisto resno. Celo glasno. Me je kar malo sokiralo. Sicer bi raje cim manj napisal o svoji “poslovnosti”, ampak bo moralo biti dovolj ce povem, da sem z veckrat visjimi dohodki, sluzbo, imetjem in magisterijem tudi v primerjavi z njo vse prej kot “levi”. Kakorkoli ze, njen odziv mi je dal misliti.
– Podobno me je razocarala ob nedavnem manjsem kirurskem posegu. Med okrevanjem sem tudi zacel prebirati mon. Po tem ko me je pripeljala domov se je zaspana vlegla na kauc, jaz pa sem si med tem dve uri sam menjal “obkladke”, iskal tablete, bral navodila, itd, in to pod narkotiki. Prave barve pa je pokazala sele vceraj, ko se je pritozila kako neobziran sem bil po operaciji. Res je, sveze operiran in ves omoticen od tablet nisem bil (dovolj) pozoren do njenih custev. Aja, pa otrocji sem bil, ker sem zaradi bolecin v zelji, da si cim prej pomagam, iskal “stare” tablete, namesto da bi sel ponovno k zdravniku po recept za kaj mocnejsega. Zivljenje res cudno zgleda ko s kauca opazujes cloveka, ki si zeli sam cim prej pomagati. Mimogrede, kasneje se je izkazalo, da tako ne obstaja nic mocnejsega.
– Ne bom dolgovezil, ampak na 100 in en nacin se vidi, ce je oseba topla, brizna, obzirna, si vzame cas, se je pripravljena prilagoditi, te globlje spoznati, zacutiti, ipd. Vidi se tudi skozi komunikacijo. Sploh porazen nivo elektronske komunikacije me je presenetil. Pac, vidi se ce je nekdo z mislimi pri tebi ali razmislja o svojem naslednjem poslovnem koraku. Tudi ce prevzame odgovornost za svoje obnasanje v vezi ali le isce izgovore, in to v tebi, za vse kar redno (ne) pocne. No, ce smo ze pri tem, ko sem jih lepo z umirjenim tonom povedal, da sem od zacetka najine veze v vseh ozirih v le to vlozil vec od nje, se je strinjala. Ampak poglej ironijo. Razlog, da se ni bolj angazirala vidi v tem, da bi se moral jaz v vsem se bolj potruditi. Mislim, jaz sem za njo redno pospravljal, ji tudi kaj opral, celo skuhal vec, itd, da se mi je na trenutke zdela kot otrok z velikimi joski.
Seveda, to so le utrinki iz enega zivljenja. Malenkosti, ki naredijo zivljenje. In do jutri zjutraj bi lahko pisal, za kako neravnovesje v vezi je pravzaprav slo. In ne bom rekel, da sem bil idealen. Ampak skozi najin zadnji pogovor sem spoznal, kako prazno je to kar je njo “zmotilo”, kot sem ze zgoraj omenil.
Da ne bo pomote, punci sem bil se kako vsec. Tako kot ona meni. Ponosna me je okoli kazala, predstavila starsem, prijateljicam, me vabila na medijske dogodke, in z veseljem bi mi povedala, kadar ji je katera rekla, da sem postaven ali kaj ze. Ni slo niti za nek izkoriscevalski odnos. Ceprav sem nedvomno jaz vec placal, sva za vse prej kot poceni dopust npr. oba enako prispevala. Skratka, ne eden ne drugi tu nisva videla nobenih problemov. Niti bi lahko rekel, da se je omembe vredno materijalno okoristila. In tudi v seksu se je potrudila in ne le da sem bi jaz njen dalec najboljsi, tudi ona mi je bila med boljsimi.
V njenem obnasanju sem prepoznal niz lastnosti narcisisov, kar bi marsikaj razlozilo, tudi nepripravljenost prevzeti odgovornost za se tako kristalno jasno neprimerno obnasanje.
http://en.wikipedia.org/wiki/Narcissistic_personality_disorder
Kakorkoli ze, punca ima zelo visoko mnenje o sebi, po mojem dalec previsoko, in nobena kritika se je ne dodatke oz. preide v napad. Tolikor bolj, ker kot pravi so ji drugi vedno pihali na duso, kako je super. Naj uziva… Zame ni.
In tako me caka novo obdobje samskega zivljenja. Potem pa spet vse z zacetka. Hvala bogu, da sem vsaj dejtanja postal vesc, da je na trenutke ze kar zabavno. Drugace bi res popizditis dobil…
Glavni razlog da nisem odprl nove teme, ampak sem kar tukaj vse skupaj napisal je ta, da gre za relativno tipicno zgodbo zenske, ki isce moskega, ki je v “vsem” boljsi od nje, ga najde, ponosna je na njega, potem pa pricakuje, da bo le ta v prilagajanju na njeno zivljenje delal trojne aksle, jo spredaj kot zadaj pedinal in ji pihal na duso prakticno ne glede na njeno obnasanje. Drugace povedano, same redko pomislijo kar pa ONE to nudijo, ponujajo, delajo, vracajo. Vcasih se mi zdi, da logika pri vecini punc cisto odpove, ko gre za odnose. No, to so vsaj moje izkusnje… katere pa najbrz niso povprecne ker niti sem povprecen jaz, niti punce s katerimi imam opravka.
Verjemite mi, nimam potrebe sebe dvigovati v nebesa. Niti pisem v upanju, da katero zapecam, ceprav so se tudi bolj cudne reci ze zgodile. Le objektivno gledano lahko vecini deklet, aktivnih ali ne, ponudim vec kot one meni, pa se pri tem ne omejujem le na par za zenske kljucnih materijalnih pokazateljev. Ocitno to tudi same hitro spoznajo, pa ceprav se trudim cim manj pokazati.
Ni potrebe, da se sedaj moja zadnja veza nekaj secira… 😉
In se o temi, “aktivnih zenskah”
Clovek ne postane kar cez noc fit pa naj gre za kolesarstvo ali kaj drugega. Kot sem ze napisal, nisem nek fanaticni kolesar. Se z marsicem se ukvarjam. Kak teden ali dva pa tudi le na riti presedim. Zaradi punce, lenobe, bolezne, vremena, … Tako Mariborcan najbrz prevozi vec kilomentrov letno. Tudi par let starejsi sem, kar mi gotovo ne pomaga. Vendar, kot receno, kar smo je rezultat nasega vsesplosnega nacina zivljenja, pristopa do sporta, preteklosti, itd. Ali, ce ilustriram, Lance Armstrong bo se dolga leta hudicevo dober atlet, pa tudi ce bo samo 1000km letno prevozil, pretekel ali preplaval za svoj gust v nadaljevanju zivljenja, a ne?
Podatek o mojem kolesarskem ftnesu sem dal le kot indikator mojega fizicne pripravljenosti. Pred leti sem na prigovor prijatelja nastopil na eni dirki slovenskega pokala in tako nekako je pokazalo, po razultatih sem bil kot povprecna zenska, lol. Poanta je bolj to kar tudi Mariborcan v praksi vidi. Punc, ki se z uzitkom vec ali manj celo zivljenje kolikor toliko redno rekreirajo skoraj ni, oz. so velike izjeme.
Na splosno pa je tako, da ima dan le 24 ur. To kar smo je rezultat dolgoletnega dela na sebi, da niti ne omenjam vloge starsev. Vse to velja tako za intelekt in psihofizicno stanje, kot custveno, duhovno in materijalno plat. Vsak, ki je samostojno prisel do omembe vrednega premozenja ve, koliko truda, dela je bilo potrebno. Nic ne pade z neba. No, kakor komu…
Vse polno je aktivnih, ki so to postale vceraj, ko se srecale aktivnega fanta. Ko so ponovno same pa je tudi njihove rekreacije konec. Ta film sem ze preveckrat gledal… Cast izjemam.
Posebna kategorija pa so tudi take, ki so lotijo sportat, da bi srecale kaksnega tipa. Ko cilj dosezejo pa tudi veselje za sportom splahni. 🙂
zabavno branje, sicer ne berem teh dolgih kač, tko da naj ti bo to kompliment :))))
očitno so ti veliki joški res naredili hud vtis nate, da si vse to “prenesel”
nikjer ne piše o tvojih minusih, po branju sodeč deluješ namreč tok dober že, da meji že na kičasto, za ožent v glavnem al pa najmanj za v kak hrib gnat na objemanje :)))
Ker nekaj omenjate kolesarje. A nimajo deci ki prav veliko kolesarijo vsa speštana jajca pa lahko dobijo bolezni na organu tut? Jaz vedno ko furam avto vidim ob cestah kake suhljate, koščene dece s krivimi nogami na kolesih ali pa kake debele ateje z ogromnimi bierbauhi izgledajo kot hroči na kolesu.
Dater in kakšno zgodbo bi brali, če bi jo opisala ona? 🙂
Mislim, da mi je jasno, kako si se ob njej počutil, vseeno pa človek dobi občutek, da iščeš nek ideal, ki ne obstaja. Veš, ženske so zelo negotova vase in to izražajo na način, ko t ga je izrazila tvoja. Ampak tudi moški so negotovi vase in ko so, se obnašajo tako, kot se ti. To je, da nisi sposoben uvidet in razumet njenih strahov, jo opogumit in ji povedat, kaj si želiš in kako si želiš. Ti pričakuješ, da bo ona ravnala s tabo točno tako, kot ti z njo, že od samega začetka. Če se ljudje tega ne zavedajo in si tega ne priznajo, ne zmorejo normalno, mirno živet skupaj. Mogoče vseeno malo razmisliš o tem, če so tvoja pričakovanja realna. Mogoče tudi njej ni ustrezal ves tvoj trud in komfort, ki si ji ga nudil. Že sam si povedal, da se ni počutila dobro, ko je sopihala s tabo na hrib. V vseh možnih situacijah, ki si jih opisal, si bil “boljši” od nje, saj ni čudno, da se je ob tebi tako počutila. Tudi to lahko kaže na neko narcisoidnost. Si dobil občutek, da je nesposobna in si se ustrašil, kaj bi si drugi mislili o tebi, ko bi jo spoznali? Je bil to glavni razlog? Mogoče pa bi se vseeno moral še malo bolj potrudit, ampak ne pri udobju, ki ji ga nudiš z materialnimi stvarmi in svojo zunanjo podobo in sliko, ki jo imaš o sebi, ampak da bi se malo več ukvarjal z njenimi občutki in tem, kako se ob kakšni situaciji počuti in predvsem zakaj in tako naprej. Se mi zdi, da so ti ženske preveč samoumevne. In to prepričanje, ki ga imaš, da je ženska iskala nekoga nad tabo, tud ne vem, kje je zraslo. Morda samo na tvojem zelniku.
Dobronamerno pisanje pač, po svojih izkušnjah, ker kot zanimivost opažam na tem forumu dva brega, kjer so na eni strani samski s svojimi prepričanji in na drugi strani ljudje, ki so v zvezah in so ta prepričanja že ovrgli.
..se moram strinjat , da večina žensk začne športat, ko spoznajo takšnega partnerja ,ali pa, da ga najdejo..potem pa vsa ta zagnanost mine, ko ga dobijo ali vidijo, da ne bo uspeha in da je lažje sedet nekje v kafiču in upat, da te pravi povabi na kavo….
..in seveda v fazi rekreiranja govorijo, kako so spoznale, da je šport super in kako so samo čakale, da jih nekdo vodi….same seveda tega koraka ne bi naredile, ker le rabijo nekoga, da gre z njimi….in potem naj bi bilo to uživanje v športu :)..če ne zmoreš sam dvignit rit in se spravit na zrak…tudi brez družbe..
..in seveda, vse postanejo zelo pametne o vsem, kako, kdaj, koliko časa..in ko jih soočiš z drugimi trditvami ( iz lastnih izkušenj ), se seveda ne strinjajo, ker one so v revijah dobile drugo informacijo :)…
..in po nekaj mesecih ( ali veza ni uspela, ali ta način iskanja partnerja ni uspešen), pozabijo, da so bile še pred mesecem zagrižene športnice…in ko jih povabiš na kako skupno turo ( seveda, hočeš biti prijazen in jih vzpodbujat naprej, kot prijateljica), te čudno pogledajo in izberejo 1001 razlog ,zakaj ne morejo…
..in v večini primerov je takšno početje značilno za ženske, manj za moške 🙂 ..( pa seveda, ne udriham po nežnejšem spolu, saj tudi sama spadam tja, ampak samo opazovanje okolice daje takšen rezultat)
ja, večina se vrže v kolesarjenje in tko k praviš…… se borijo s klanci in razlagajo v oštarijah kaj vse so dosegli. in navadno začnejo to pri 40-ih letih počet, prej pa so greli kavče. komu hudiča se je treba dokazovat se sprašujem in potem mislijo kako dobro zgledajo, ker kolesarijo in so športni… in vse potem primerjajo s sabo – postanejo merska enota za večino dobrih stvari
Ja točno tak aleksandra, smo šli zadnjič v eno gostilno na Jezerskem in tam so gonili v tisti klanec sami kolesarji. In potem pred gostilno sami 35+ 40+, 50+, vsi predebeli na kolesih, sama jih imam 30 se nisem nikoli kaj dosti s športom ukvarjala vendar vedno ko vidim ta folk si mislim pa kako za boga so še vedno tako bajsasti in na splošno slabo izgledajo. Moja starša imata nad 50 se zmerno s športom ukvarjata in izgledata 10 let mlajša očitno dobra genetaika. Pri teh kvazi kolesarjih in ostalih amaterskih športnikih mi ni nikoli bilo jasno zakaj še vedno izgleda kot neko sranje(se opravičujem) samo taka je reala, če se že tako udejstvuje, kako to da se jim ne pokažejo mišice na telesu. Če bi se jaz vsaj pol toliko ukvarjala s športom kot se oni izgledam kot bilder ker se mi mišice hitro formirajo Očitno se večina zato začne ukvarjati s športom bolj zaradi egotripa in dokazovanja in pa krize srednjih let ki zadane večinoma moške po 40 letu no nekatere tudi sredi 30tih.
Dobronamerno pisanje pač, po svojih izkušnjah, ker kot zanimivost opažam na tem forumu dva brega, kjer so na eni strani samski s svojimi prepričanji in na drugi strani ljudje, ki so v zvezah in so ta prepričanja že ovrgli.
:))))) tisti drugi, ne samo da so prepričanje ovrgli, tisti so že hodijo po tleh in ne med oblaki ::)
Dater, a potem si metuljček ki se je že iz hrošča/bube prelevil v metuljčka na kolesu haha
Ne, resno kar sem hotela reči je samo to da me preseneča kako to da vsi ti amaterski športniki tako slabo izgledajo. Vem da je tukaj genetika poglavitna, nekateri nimajo sreče pa vendar, takšni ki se redno ukvarjajo s športom bi pričakovala sex pack trebuh, tonuse, če ne drugega pa vsaj pokončno držo. Kot sem že omenila sama se nikoli nisem ukvarjala s športom pri 168cm imam 52kg, nikoli nobenega celulita pazim pa pri prehrani. Že če človek, uredi prehrano lahko izgleda veliko bolje.
matejka si je malo izdelala stereotipe, ker nasteva tocno 2 skrajnosti. eno so ekstremni kolesarji. ti so suhi kot prekle in prezivijo vecino zivljenja na kolesu. Drugo so pa starejsi, ki so nek sport na novo odkrili. Ampak res nevem zakaj je potrebno taksne zanicevat? ti povem iz lastnih izkusenj da se lahko clovek pri 40ih, ki kadi in pije, v 2 letih spremeni v aktivnega sportnika. Poznam 2 taksna primera, ker redno kolesarim z njima. Pubeca sta zdaj oba proti 50 in se z lahkoto pripeljeta iz mb preko rogle, kop, skoraj do dravograda in vajo se ponovita v obratni smeri.
Tako da nebi bilo slabo ce ti te tvoje stereotipe malo dodelas oz. dopolnis.
kar pa se tice daterjovega zapisa, se zelo strinjam z tistim delom ko zenkse hocejo imet VSE in blazne zahteve, ko pa morajo kaj vrnit oz se izkazat, pa pogosto pogrnejo na celi fronti. Ena taka se je ze tukaj pojavila na vrhu strani. Imela bi vse, na vprasanje kaj nudi, odgovora ni bilo. Drage damice, tudi mi imamo zahteve. ne mislit da so dolge noge in joski dovolj, ker niso.
Ja mariborčan samo jaz takšne videvam. Sploh sedajle ko je bila pomlad/poletje polno kolesarjev zunaj, večinoma so takšni kot sem jih opisala. Meni gredo na živce zato ker mi delujejo da se vržejo v šport zaradi egotripa ne zaradi lastnega zdravja in počutja. In zato tudi na koncu ne izgledajo dobro ker zaradi napačnega razloga športajo.
mogoce pa hoces samo taksne videt? te povabim pomladi na kaksno skupno turo pa ti garantiram da taksnih ne bos videla. Videla bos povprecne ljudi med 20 do 60 let, ki so pac sposobni odgonit 100km po bregih in se ob tem zabavat.
ker taksni kot ji ti opisujes ponavadi niso sposobni odgonit 1 mali kucelj. Ponavadi malo po okolici in se vsidrajo v gostilno.
aja, mariborčan dolge noge in joški so veliko, sem v manekenskih vodah in so me in me še vedno osvaja svašta in svega od športnikov do business manov, do starin. In zanalašč športniku in avanturistu nabijam vedno da sovražim šport in za provokacijo začnem govorit od shoppinga in roza barve in make upa samo zato da vidim reakcijo, in se postavim v vlogo tupe barbie pupe:))) Reakcija: Še vedno se slinijo, in še vedno hočejo imeti stik z mano, samo jaz osebno itak iščem ljudi s katerimi začutim globljo povezavo. Tak da…ja videz je full pomemben danes.
od otroštva se ukvarjam s športom, zdaj pač manj kot prej. za to, da bi tipa ulovila ne bi delala v življenju nobenih velikih preobratov. če je osnova zelo različna, nima kej pametnega ratat iz tega
tipi so včasih hujši kot ženske – lepijo se na kvazi uspešne ženske in se potem čudijo, da ne zna kuhat, da si je moral vodo vzet sam
dovolj je že, da se pokaže kaka kura v resničnostnem šovu, pa je takoj x kandidatov, vrednote niso pomembne, pomembna je fasada in kdo je in kje se je pokazala kdaj
tale naš pisatelj je videl že prvi dan, samo mu je pač pasalo, ker ma žensko, ki jo lahko kaže okrog – torej naj jo kaže in si jemlje vodo in ostalo…potem jamrajo in bi radi izpadli žrtve
vsi smo žrtve lastne neumnosti – najbolj pogosto
nekdo, ki je športnik po duši, ki se giba iz potrebe, tak ne govori stalno o tem, tile fantje pa samo o tem debatirajo in ko jih poslušaš (če ne bi blo slike pred tabo) bi mislila, da res vozijo na kakih mednarodnih tekmah
manjka zmernosti na vseh področjih
Forum je zaprt za komentiranje.