Kje ste aktivne ženske?
@dater zelo dobro napisano tisto malo visje in se kako res je vse.
Kar se tice rekreacije je punc, ki se s tem resno ukvarjajo, blizu 0. Najvec kar kera doseze je kak pilates ali zumba in je to vrhunec. Sam rad gorsko kolesarim, letos sicer manj, ampak drugace 2-3000 km letno in si v tem rangu niti ne upam zacet iskat, ker to je sila redko. Tudi nasplosno ko hodim na kaksne skupne ture, smo vecinoma samo moski. pa mislim da kolesarjenje nekako ni izrazito moski sport?
drugace pa se zelo strinjam s tvojim razmisljanjem o samozadostnosti. Tudi sam nekako ne iscem vec nacrtno, ker sem ugotovil da mi kaj dosti ne manjka v samskem zivljenju. Sem na zacetku tridesetih in imam vecino atributov ki jih zenske iscejo: po izobrazni, poklicu in materialni strani vse tako kot mora bit v oceh moderne zenske, sem pa hkrati skromen, delaven, ambiciozen, zelo dober po srcu (to me dosti krat tepe) in dalec od tega da bi slabo izgledal. Tako da ce bi se res hotel potrudit nekoga dobit, bi ga verjetno tudi dobil. Samo po pravici povedano se mi niti ne da, ker se rajsi ukvarjam s stvarmi ki so meni ljube, to so malo sporta in rekreacije, izobrazevanje, sluzenje denarja ob redni sluzbi, obiski kaksnih seminarjev, druzenje s prijatelji,…
ugotovil sem da samo od sebe ne pride nic in da se je treba samo zmigat in nekaj delat v pravi smeri. Tako da tisti ki iscete zenske nacrtno samo po nekem vzorcu (v tem primeru sportu), pozabite na to. Ze tako je izbira ozka, kaj sele ko imas ta kriterih zraven, kjer odpade 90% zensk
Človek, saj stopi malo na zemljo. Nisi Buda, razsvetljenec. Si samo en Marko, ki si domišlja, da je požrl vso pamet tega sveta. nekdo, ki ima resne probleme, se bo posvetoval s psihologom oz. psihoterapevtom. ne pa z nekom, ki je prebral 3 knjige in se “samospoznal”.
Mariborčan, se mi zdi, da z dajterjem nista ravno v istem rangu, ali pač?
On pravi, da je na nivoju 20 letnih tekmovalk, torej recimo Tanja Žakelj, sicer je par let starejša, ampak nič zato. Za to pa mora tudi moški narediti dosti več kot 2000, 3000 km :).
No meni osebno se zdi 2000-3000 km čisto nekaj normalnega. Neko povprečje. Recimo 2000-4000 bi rekla, da je nek povprečen rekreativec na kolesu. Recimo pod 1000km pa mi je zelo zelo malo.
Gorskem mislim. Specialkarji ponavadi prevozijo veliko več.
Človek, saj stopi malo na zemljo. Nisi Buda, razsvetljenec. Si samo en Marko, ki si domišlja, da je požrl vso pamet tega sveta. nekdo, ki ima resne probleme, se bo posvetoval s psihologom oz. psihoterapevtom. ne pa z nekom, ki je prebral 3 knjige in se “samospoznal”.[/quote]Spider tisti xyzlog je prebral pa koliko knjig, da lahko to svoje “samospoznanje” prodaja dalje?
Sej, tako kot pri tebi. Prepričan si, da je spoznavanje preko interneta najboljši način, to tvoje prepričanje pa je le rezultat tvojega strahu pred tem, da bi v živo do katere pristopil. Zato raje ostajaš v varnem zavetju računalnika in samega sebe prepričuješ, da je najbolje spoznavati se preko portalov.[/quote]
Spider, nikoli nisem napisal, da je to najboljši način, ampak le eden od načinov. To tvoje sklepanje podajaš le zato, da lahko nekoga ponižaš. Ali pa preprosto delaš napačne sklepe iz ne vem katerih razlogov.
Spider, če ima nekdo težave, potem pa naj gre k psihologu, ne pa sem na forum. 🙂
@flora, saj nisem rekel da sva v istem rangu, ampak da se nasplosno strinjam z njegovim zapisom. pa tudi zensk v “mojem rangu”, prakticno ni. Ampak meni to ni kriterij iskanja. nekomu drugemu se pa to zdi recimo zelo pomembno
Jaz pa mislim, da je v tvojem rangu veliko žensk :). Vsaj kar se kolesarstva tiče. Na turah pa je ponavadi približno 1/3 žensk po mojih izkušnjah. Sem pa opazila, da so na turah ponavadi moški pod 30, ženske pa nad 30 :). Pa ženskam gre dobro v klanec, navzdol dol pa pridejo moški v prve vrste, tam pa večina žensk ostane zadaj.
Glede izobrazbe in delovnih navad bi rekla, da je tudi dovolj žensk. Bi se pa znalo zaplesti pri postavki videz. Po mojem si tu preveč zahteven? Zase praviš, da fajn izgledaš, verjetno iščeš žensko v istem rangu?
Dater, ta pa res nima velike izbire, če sem prav ocenila njegove dejavnosti. Pa ne mislim, da je slab, amapk precej ekstremen :), v pozitivnem smislu.
Pogosto se zgodi, da ko človek popolnoma “obupa” nad “iskanjem”, se sprosti in se pojavi “nekdo”. Ni pa nujno, včasih je potrebno kaj več.
@flora saj nisem razumel kot kritiziranje 🙂 kot sem napisal, nacrtno ne iscem, ker pravzaprav niti ne vem kaj sploh sam hocem. res mi je zelo pomemben videz. tukaj se vse zacne. Ceprav se mi je dostikrat zgodilo da mi na zacetku nekdo ni bil pretirano vsec, ampak je potem karakter dopolnil celoten izgled. Zato tudi izjemno tezko kaj najdem preko interneta, ker mi vecina enostavno ne potegne. Vec dam na spoznavanja v zivo. So pa stvari, katerih ne maram na zenskah in to sta neambicioznost, vzvisenost, zafnanost in razvajenost. Sem preprost clovek in bi tudi taksno osebo zelel imet ob sebi. Vsega ostalega je bilo vec kot dovolj 🙂
Saj vem, da sem radovedna, ampak vseeno :).
Pod ambicioznost kaj točno to misliš?
Recimo pod ambiciozen moški si jaz predstavljam, da je zagnan za hobije, da je končal neko šolo (ni nujo, da faks), da se trudi dobiti službo, ki ga bo veselila, da bo zadovoljen v službi. Obenem pa me recimo moti, če je nekdo cele dneve v službi. Recimo moja ambicija je imeti službo, ki mi bo fajn in med drugim to pomeni tudi to, da bo delovnik 40ur na teden, ne pa recimo 50.
Vzvišenost, afnanje, razvajenost recimo, da vem kaj je :).
Aha, pod ambicioznost štejem v dobro to, da se recimo trudiš prekolesarit nek hrib vsakič bolje, ampak, da pa vseeno nisi tekmovalen. Torej, da tvoj namen ni se dokazovat pred kolegi, da si hiter in oh in sploh :).
Pod afnane moškega si recimo predstavljam postavljanje z avtom. Vzvišenost tudi postavljanje z avtom, vihanje nos nad manj izobraženim (razgledan si lahko brez doktorata), še najbolj pa mi gre na živce vzvišenost nad manj premožnimi.
Mariborčan32 moraš nekaj vedeti pa vem da bom zvenela čudno za marsikoga. Samo ženske ki so lepe oz. pazijo na postavo in izgled so običajno tudi take malce zafnane tudi razvajene v določenih stvareh. Vem zato ker sem sama takšna in imam tudi takšne kolegice, tako da ti želiš eno ki bo lepa + skromna in podobno bolj alter.scena ženske, in običajno to ne gre skupi, takšne ženske po navadi ne dajo kaj dosti na svoj videz in posledično ne privlačijo tipov kot si ti. Je pa tako perfektnih ljudi ni, jaz tudi vem da perfketnega ne bom našla seveda pa mora štimati kemija vizualna ali ti potegne oseba ali ti pa pač ne.
Jakobinka, jaz ravno na kriteriju glede videza odpadem :). In se strinjam z napisanim.
Sem pa vseeno radovedna kaj se suče takšnim kot sta omenjena dva po glavi. Ker večina njunih razmišljan mi je blizu.
Razen tisto o možačah pri daterju me je pa zmotilo. Tisto pa mi je dalo občutek, da mora biti ženska lutkasta, drugače je možača, dopuščam možnost, da sem narobe razumela.
Mariborcan, saj spletno spoznavanje ne pomeni, da se spoznavaš preko spleta. Lahko se namreč dobiš celo v živo z nekom, če se dogovorita. 🙂
@flora ambicioznost si kar dobro zadela. jaz si to razlagam kot to da nekdo ve kaj bi v zivljenju rad in stremi k izboljsanju oz. doseganju nekih ciljev. Sluzba za 500€ dozivljenjsko, brez da pomislis na kaj novega, da se ne trudis izboljsanja svojega zivljenja, ni amcioznost 🙂
Glede sluzbe se strinjam. Sluzba mora bit temu namenjena da od nje zivis, ne za njo. Sam izjemno cenim svoj prosti cas.
Tisto glede hriba je trma 🙂 “da ne morem do vrha tega brega? kdo to pravi? :)”
Vzvisenost tudi jaz ne maram. ker sem sam preprost, se tudi druzim s takimi, ki pa so v vecini manj premozni in nizje izobrazbe od mene. Ampak so moji prijatelji in jih jemljem taksne kot so.
Glede avtomobilov je pa pogosto tako, da tisti ki nimajo, kazejo navzven izkrivljeno podobo, pogosto skozi avto. Enim pa je pac avto sekundarnega pomena, prevozno sredstvo. Denar raje namenjamo hobijem, potovanjem in ostalim aktivnostim v prostem casu, ne lizingu 🙂
@jakobinka boljse nebi mogla povedat 🙂 zato pa so problemi tu in se niti ne trudim iskat. f00k it…zivljenje nudi toliko lepega, zakaj bi ga zapravljal z sekiranjem in obremenjevanjem 🙂
ce ti jemljes ne imeti zensko problem, potem se res tako bere. Za mene to pac problem ni. Hotel sem povedati da se ne mislim obremenjevat s tem ce bo kdo prisel, ali ne bo, kje najt, zakaj se ni izslo, bla bla bla. kaj bo bo 🙂
@jakobina dodal bi se da se najdejo tudi lepe s temi kriteriji, so pa redke. Pa tudi z malo zafnanosti, ce ni prekomerna ni nic narobe
@flora recimo da mi pozornosti ne manjka. gibljem se vecinoma v krogih kjer so vsi oddani. Ampak ce sem kaj spoznal skozi samsko zivljenje je prvo to da spulit zensko drugemu je otrocje lahko 🙂 v pokvarjenih casih zivimo, brez morale in vrednot
Forum je zaprt za komentiranje.