Kje ste aktivne ženske?
Napisal sem to kar bi ti ucena psihologinja povedala. To je ena od lastnosti ljudi na nivoju. Ko kaj napisemo, za tem nekaj stoji. Sem bil ze tudi s dr. psihologije v vezi in prav o teh receh sve se pa se govorila. 😉
Pa brez zamere…
PS:[/quote]
Upam, da te je (na)učena psihologinja opozorila tudi na to, da smo si ljudje zelo različni v smislu potreb in da to kar sugerira stroka ni zdravo niti korektno posploševati na vsakega posameznika. Z načinom razmišljanja in doživljanja sveta in sebe pa (sklepam po tvojih postih) ni prepoznati, da si rojen za zvezo tako da se raje čemu drugemu posveti (zgolj dobronamerni nasvet).[/quote]Res je, vedno znova in znova me žalosti dejstvo, kako nekateri tako absolutizirajo nekja takega, kot je človek in njegove želje, nujnosti, problemi, manjki, … za referenco se opirajo po možnosti na enega samega strokovnjaka ali celo prijatelja, jaz pa tako s spoštljivim dvomom in ponižno potrpežljivostjo pristopam do dejstev v svojem fohu, pa četudi spada med tipične pozitične vede…
ah saj bo cccccc :))))))))
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Verjamem popolnoma. Ni to namreč nekaj edinstvenega, da tip, ki misli, da zna ali po slučaju celo res zna pisati, misli, da se bo vsaka punca, ki tisto čtivo bere, hotela znajti z njim v postelji…cccccc :))))))))
Še dobro, da ste tipi toliko objektivni, ker me smo čisto preveč čustvene, neuravnovešene in zlasti tupe, bog nam vsem odpusti :)))))
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] No ja, tukaj je še druga raven, tista pod fasado. Mogoče se ti, ki ti videz veliko pomeni, enostavno družiš samo s takimi, ki jim takisto videz pomeni najpomembnejše merilo.
Kemijska podlaga in hormonska slika pa nista odvisni od videza. Sem celo nasprotnega mnenja, da ju mnogi zatajijo, ker preveč gledajo, namesto da bi vklopili druge čute.
No ja, tukaj je še druga raven, tista pod fasado. Mogoče se ti, ki ti videz veliko pomeni, enostavno družiš samo s takimi, ki jim takisto videz pomeni najpomembnejše merilo.
Kemijska podlaga in hormonska slika pa nista odvisni od videza. Sem celo nasprotnega mnenja, da ju mnogi zatajijo, ker preveč gledajo, namesto da bi vklopili druge čute.[/quote]
A ni bolj tako, da se hormoni in kemija v glavi močno prepletata? In kemija, ki se ustvari v glavi je odvisna od lastnih misli kot npr. lahko ti je všeč nekaj kar vidiš, se ustvari občutek določenega ugodja in ugodje ustvari kemijo. Lahko ti pa ugodje ustvari kakšna druga lastnost človeka npr. topel način, ko se pogovarja s tabo, podoben smisel za humor.. Ene so mahnjene na dlani, ampak to je lahko, da že fetiš..
Verjamem popolnoma. Ni to namreč nekaj edinstvenega, da tip, ki misli, da zna ali po slučaju celo res zna pisati, misli, da se bo vsaka punca, ki tisto čtivo bere, hotela znajti z njim v postelji…cccccc :))))))))
Še dobro, da ste tipi toliko objektivni, ker me smo čisto preveč čustvene, neuravnovešene in zlasti tupe, bog nam vsem odpusti :)))))[/quote]
Seveda, prek njegove pisateljske žilice spoznaš čudovito dušo pišočega. :)))
Če pa so želje, da bi rada pristala tudi v postelji, to pa je že druga tema. 😀
So ljudje ki dajo veliko na videz in tudi iščejo takšne, ki jim to ni nekaj neobstoječega. So pa takšni, ki furajo logiko “Kakšen sem sem” oz “Kakšna sem sem”. Klavrno pa je pojem videza precenjevati, ga kovati v zvezde….ljudje “živimo” skozi lastno delovanje, večkrat v lastno korist včasih v korist drugih in mnogo je okoliščin, ko je skupek zunanjih atributov nekega posameznika popolnoma neznatnega pomena – ravno zato nima smisla videza precenjevati in na njem graditi vso svojo vsebino…waste of time.
Kako so dekleta in žene alergične na moške, ki so do nasprotnega spola enako zahtevni kot one same. V temi o “nesamostojnih” tridesetletnikih so kar tekmovale v izražanju visokih kriterijev pri izbiri svojih osebnih copatarjev, tukaj pa perje v luft leti, ko si dec drzne visoke cilje postavljat. Mene prav veseli, da se pojavlja toliko moških, ki ne padajo več na tradicionalno družbeno normo, da mora dec pač na vsak način imeti babo, drugače je nekaj narobe z njim, ampak si brez težav privoščijo tudi dolgoletni samski stan, ker se nočejo ponižat na nivo obveznega razplodnega in plačilno sposobnega tepca v zgrešenem partnerskem jarmu. Upam, da je to začetek trenda moške emancipacije.
Je že v redu, da so samozavestni, ampak drugih pa ni potrebno žalit. Sploh pa je tale Dater izpustil iz rok punco, ki bi bila zanj. Če pa se ni zaljubil vanjo, pa ni treba drugih žensk žalit. Sicer pa ja, ko se sebe spomnim po koncu prejšnje veze, sem imela precej močno mnenje o moških, no, tako da delno razumem.
Tudi glede tega, kaj je “tupo” ali neumno, se mnenja ljudi razlikujejo. Meni je tupo oziroma neumno kadar je nekdo samovšečen. Absolutna lepota ne obstaja. Morda sem sama lahko nekemu moškemu zelo všeč, drugemu pa niti pod razno, ampak sama to dejstvo sprejemam. Če se je moški odločil za neko drugo žensko in ne zame, mu je ta bolj “všeč” (vizualno ali kako drugače), sicer bi izbral mene. To je že Marko zgoraj napisal.
Pogosto vidim primere, ko se kakšna ženska podi za nekim moškim zgolj zato, da bi dokazala, da je lepša od tiste, ki ji on sicer posveča več pozornosti.
Kdo ne izraža svojega stališča? Za mene vedo, vsi, ki me poznajo, da si mi všeč joškarce. Joškarce pa ponavadi niso anoreksične.[/quote]
saj tiste anoreksicne v resnici niso vsec velikemu stevilu ljudi. to je pac nek ideal, ki nam ga vsiljuje moderna druzba. ker problem pri tistih je tudi da so anoreksicne tudi v joskah in riti 🙂
Veš, koliko moških bi jo kušnilo na rit, če bi imela takšno. V vrsti bi stali…. :)))
micci2
mici, saj to je naravno. Naravna nenehno dela čudeže, ki so neprecenljive kvalitete v primerjavi s plastično kirurgijo. :D[/quote]
Sicer si rekel, da nimam intuicije, ampak vseeno mi intuicija pravi, da verjetno nima takšne riti. :)))
Veš, koliko moških bi jo kušnilo na rit, če bi imela takšno. V vrsti bi stali…. :)))
micci2
mici, saj to je naravno. Naravna nenehno dela čudeže, ki so neprecenljive kvalitete v primerjavi s plastično kirurgijo. :D[/quote]
Sicer si rekel, da nimam intuicije, ampak vseeno mi intuicija pravi, da verjetno nima takšne riti. :)))[/quote]
Možno je tudi, da je tako koščena da je sploh nima :)))))))
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://fatalchat.com/Gallery/5079aa204a109.jpg[/img]