Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje ste aktivne ženske?

Kje ste aktivne ženske?

@hahaha

Jaz se trudim biti cim manj vpadljiv v realnem zivljenju. In se enkrat nisem slisal kritike, ki mi jo ponujas.

Tu pa nastane problem, ker nekatere zagrenjene zenske ne prenesete, da tip, ce krepko odstopa od sivega povprecja, in vcasih je pac Bobu treba reci Bob, pac ne isce povprecnih, tako kot zagrenjenke ne zanima vaski pijanec, da si ne boste umisljale kako drugacne ste. A prav?

Ni problema. Potem pa mene sodelujoce oznacijo za prezahtevnega…

Pa ni stvar v tem ali lahko to ali ono, ker lahko vse to, vprasanje je bolj ali mi pase. Gre za iskljucujoce stalisce to-to-in-to-in-tocno-tako-in… Tako sem se parkrat dobil z eno instruktorko fitnesa, ki vse kar bi pocela je spinning v sobici od fitnesa in to bi naj se jaz po novem pocel. Okay, sem ji reku, ti samo spiniraj notri.

Fleksibilnost????

Pa brez zamere, ne mislim tega osebno nate. Pisem na splosno.[/quote]

Haha, tale pa zmaga. Tudi jaz spoznala hribovca, ki je cel mesec izključno gonil sobno kolo, tako da to ni samo ženska domena. In sem ugotovila, da tistih nekaj dogodkov iz hribcev, ki mi jih je pravil, je bilo edinih nekaj dogodkov. No, to še ni bil razlog, da bi šla narazen.

Zdaj pa je še Dater pokazal svoj pravi obraz :).
Kaj sta vidva klona z Mariborčanom?
Oba skupaj pa ne opazita, da vaju ženske tu gor samo provociramo in se zabavamo ob vajinih odzivih.

Seveda, ti aktvino plavaš, 5 km, on se pa “namaka 1 uro v bazenu”. hahahahhaha Vprašanje….koliko časa pa porabiš za 5 km?

Sorry, se mi zdi, da ne iščeš, ampak se samo malo “hvalisaš”.

Predlagam ti, da prebreš kaj je to iron man in kaj je polovička iron mana. Pa boš dobil neko predstavo o čem govorim.

iščem takega – pa ti nisi ženska, ampak že na pol žival

Zakaj nisem ženska?

Sicer ne vem kaj ti bodo moja leta… A si me ocenila, da pašem v zgornji zapis? Na podlagi česa pa?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ciljala sem na to, da ženska, ki je dobra plavalka, za 5km porabi dobro uro. ČE tip plava 1 uro, bi lahko sklepala, da preplava cca 5 km, razen, če ne leži v vodi. Ampak ti tega ne vidiš. Ne vidiš, da je sposoben preplavati 5km, 1 uro plavanja (kar je fizično zahtevno) označiš za namakanje. Kako to? Tvoji dosedanji moški NISO BILI SPOSOBNI 1 uro plavati, ko to omeni dater, se ti zdi…premalo 🙂

Se mi bolj zdi, da si se “ustrašila” 😛

Ah ja, bi rada videla daterja, da preplava 5km v eni uri. Potem bo pa že skoraj za olimpijske igre.
Veš nisem rekla, da ne more plavat 1h, rekla sem, da ne morejo preplavat 2km.

Res si lako ponosna nase. Mi je ispod casti pisat da se ze cel dan na kilometer vidi plitkost podjebavanja zagrenjenih zensk.

Vedi pa, da se za razliko od tebe ne rabim skrivati za masko provokatorja in sprenavedati, ker sem za razliko od tebe na svoji najnizji tocki z zivljenjem bolj zadovoljen kot ocitno ti v svojem vsakdanu, ga. sociopatka. Se je pa dobro spomniti, kako lepo je, da se nahajam 10000km stran.

Dater, veš meni ni treba jokat na MONu kako ni pravih moških. Popolni moški pa jamra kako ni žensk zanj.
Pa lep pozdrav čez lužo, mogoče tam kaj najdeš. Jaz sem se naveličala ti postavljat ogledalo. Adijo pa zdrav ostani.

Sigurno je to res.

Ampak, da se malo navežem nate, malo pa na Barnabasa v sosednji temi. Osebno imam problem, da me vsak odnos z neko žensko slej ko prej začne dolgočasit. Naj pojasnim.

Meni so všeč lepe ženstvene ženske. Če ima kako deko preveč, ni sile. In poudarek je, da je ženska ženstvena.

In zdaj, vzamimo npr. “intelektualke”. Pri nas se ima za “intelektualko” vsaka, ki ima diplomo. Osebno sem uni. izobražen, a se ne upam imeti za intelektualca. Potem pa pridem do tega, da je ta “intelektualka”, ko jo malo globlje spoznam, zadnji klasični roman prebrala v gimnaziji, zadnjo strokovno knjigo pa na fakulteti. Takšni ljudje zame v nobenem primeru niso nikakršni intelektualci.

Potem imaš recimo “ljubiteljice dobrih filmov”, ki jim “dober film” predstavlja nekaj od Spielberga.

Še bi lahko našteval. Prišel sem do zaključka, da imam z večino žensk zelo malo skupnega. Medtem, ko je njim všeč branje knjig o osebnostni rasti, gledanje popularnih filmov, branje tračev…mene zanimajo druge stvari.

Potem imaš tipične karieristke, ki so močne v eni stvari, o ostalih pa vedo malo, ali nič. To spet ni to, jaz sem srednje močan v ene 5 stvareh, o katerih rad debatiram.

Jaz se bom moral zelo zaljubiti, da bom pristal v resni zvezi. Nikoli ne bom načrtno ničesar iskal. Že zdaj vem, da bo ta zveza po vsej verjetnosti dolgoročno vodila v ločitev, ker bo nesoglasij preveč.

Moji kolegi in znanci, ki v življenju niso brali, niti jih nič specifičnega ne zanima, teh težav nimajo, ker brez problema funkcionirajo z vsako povprečno žensko, ali tudi podpovprečno.

Razmišljal sem tudi že, da sem verjetno idealen ljubimec poročenih/vezanih žensk. Ker gre v končni fazi za nek na-pol odnos, kjer obe strani dobita malo čustvene in seksualne potešitve.[/quote]
Ja…maakes sense…

Na koncu clovek pride do spoznanja, playboyi srednjih let ze dobro vedo zakaj so s puncami s katerimi so. Stvar imajo pod nadzorom. Ve se kdo je kdo. Tipicna “intelektualka” mu pa tako nima kaj za ponudit.

Mene pa zanima, zakaj sploh dejtaš in hodiš s takimi puncami, ki jih več kot očitno ne sprejemaš takšne kot so? Zakaj ne počakaš na tisto, ki ti bo res parirala? zakaj se zadovoljit z manj? zarad seksa? Zarad mišljenja, da nisi polnovreden člen družbe brez bejbe?[/quote]
Kot da si me vprasal(a), zakaj se prehranjujem. :)[/quote]

Prehranjevanje spada med osnovne človeške potrebe. Brez tega bi umrli. Sčasoma. Brez seksa in brez bejbe pa lahko preživiš.

In tudi za seks ne rabiš bejbe, ko pišeš o tem, da ženske lažje zapremo štacuno. Kje pa piše, da imamo vse ženske nizek libido in da nam ni do seksa (vsaj) tako kot moškim? Misliš, da ženske ne varajo ali da nimajo fuck buddyjev?

Kot drugo si omenil čustveno bližino. To imamo lahko z bližnjimi prijatelji, tudi družinskimi člani, če so odnosi v redu. Za kaj talega ne rabiš bejbe.

In nenazadnje, zakaj sploh poskušat z napačnimi bejbami? Vsak normalen, ki gre v nek odnos, gre zavestno v ta odnos, ker ima občutek, da si pa s tisto osebo lahko kaj ustvari, zgradi trdno partnerstvo, karkoli pač želi od veze. In tak normalen se zaveda, da bosta prej ali slej prišla do točke, ko se bosta morala kompromisirat ali pač sprejet različnost drug drugega. Torej, zakaj bit žalosten, da ne rečem nepotešen, če ostalo funckionira, šport skupaj pa pač ne?

???
Slabo ocenjuješ, oziroma si preveč zaletava. Take niso zame.

Seveda v svojem slogu nadaljujes s provokacijo, ker jokanje le ti vidis, pa tudi zensk stradam kot Mick Jagger. Ogledalo pa narobe drzis. 😉

Kot da si me vprasal(a), zakaj se prehranjujem. :)[/quote]

Prehranjevanje spada med osnovne človeške potrebe. Brez tega bi umrli. Sčasoma. Brez seksa in brez bejbe pa lahko preživiš.

In tudi za seks ne rabiš bejbe, ko pišeš o tem, da ženske lažje zapremo štacuno. Kje pa piše, da imamo vse ženske nizek libido in da nam ni do seksa (vsaj) tako kot moškim? Misliš, da ženske ne varajo ali da nimajo fuck buddyjev?

Kot drugo si omenil čustveno bližino. To imamo lahko z bližnjimi prijatelji, tudi družinskimi člani, če so odnosi v redu. Za kaj talega ne rabiš bejbe.

In nenazadnje, zakaj sploh poskušat z napačnimi bejbami? Vsak normalen, ki gre v nek odnos, gre zavestno v ta odnos, ker ima občutek, da si pa s tisto osebo lahko kaj ustvari, zgradi trdno partnerstvo, karkoli pač želi od veze. In tak normalen se zaveda, da bosta prej ali slej prišla do točke, ko se bosta morala kompromisirat ali pač sprejet različnost drug drugega. Torej, zakaj bit žalosten, da ne rečem nepotešen, če ostalo funckionira, šport skupaj pa pač ne?[/quote]Napisal sem to kar bi ti ucena psihologinja povedala. To je ena od lastnosti ljudi na nivoju. Ko kaj napisemo, za tem nekaj stoji. Sem bil ze tudi s dr. psihologije v vezi in prav o teh receh sve se pa se govorila. 😉

Pa brez zamere…

PS:

In nenazadnje, zakaj sploh poskušat z napačnimi bejbami? Vsak normalen, ki gre v nek odnos, gre zavestno v ta odnos, ker ima občutek, da si pa s tisto osebo lahko kaj ustvari, zgradi trdno partnerstvo, karkoli pač želi od veze. In tak normalen se zaveda, da bosta prej ali slej prišla do točke, ko se bosta morala kompromisirat ali pač sprejet različnost drug drugega. Torej, zakaj bit žalosten, da ne rečem nepotešen, če ostalo funckionira, šport skupaj pa pač ne?[/quote]Napisal sem to kar bi ti ucena psihologinja povedala. To je ena od lastnosti ljudi na nivoju. Ko kaj napisemo, za tem nekaj stoji. Sem bil ze tudi s dr. psihologije v vezi in prav o teh receh sve se pa se govorila. 😉

Pa brez zamere…

PS:[/quote]

Upam, da te je (na)učena psihologinja opozorila tudi na to, da smo si ljudje zelo različni v smislu potreb in da to kar sugerira stroka ni zdravo niti korektno posploševati na vsakega posameznika. Z načinom razmišljanja in doživljanja sveta in sebe pa (sklepam po tvojih postih) ni prepoznati, da si rojen za zvezo tako da se raje čemu drugemu posveti (zgolj dobronamerni nasvet).

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

LOL Vidim, da si velik nakladač, nič drugega.

Ena pametna japkica (ali nekaj druga:) je nekoč napisala, da človek ne rabi poudarjat svoje (visoke) vrednosti z nenehnim ponavljanjem le-tega, ampak samo živi, deluje, ustvarja in je pri tem spoštljiv do drugih.

Zanimivo, kako hitro človek pokaže pravi obraz. 😉
In potem se še sprašuješ, zakaj ne dobiš take in take. Pravzaprav je preprosto; ženske, na katere ciljaš ne zanimajo moški, ki podirajo brez kriterija.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Oh ja, resnica je ta, da me tudi malo ne moti, če moški ni športnik, dovolj je, če greva kdaj pa kdaj skupaj na kolo pa ne tekmovat ampak lepo na izlet ali pa plavat ali smučat… ni treba, da je doktor. Važno pa je, da je dober po srcu, da ni nakladač, da ne žali ljudi, da se ne hvali na MONu kako podira vse po vrsti.
Moškega ne iščem zato, da bi tekmovala z njim. Dater očitno išče žensko, da bo tekmoval z njo v športu in vsem ostalem.

Tukaj gor so same nesrečne in zaustrirane ženske in potem moški povedo po resnici kaj si mislijo jih pa takoj napadejo, da kako so slabi in ženskarji in vzvišeni, arogantni prasci. Če tip/ženska reče da se ureja te označijo za vzvišenega, nastopaškega če rečeš da si družinski človek te označijo za zapetega, starinskega in podobne stvari. Polne ste stereotipov tukaj gor in polne zavisti.

Oh ja, resnica. Kaj je že to resnica? Je božiček tudi resnica, če vanj verjamemo? Je resnica ploščata Zemlje, če vanjo verjamemo? Ali je to samo svet, kakor ga posameznik v nekem trenutku vidi?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dater in Mariborčan32 sta zdaj izpadla težka hvalisavca. V bistvu pa fanta samo povesta, kako v njunih očeh stvari stojijo. Če bi bila ženskega spola, bi jima ženske aplaudirale.

Ženske se ves čas bahajo, kako so sposobne in kako zmorejo živeti brez moških. Ko se pojavi moški, ki trdi zase isto, pa je naenkrat pav in hvalisavec. Razumi, kdor more, jaz ne.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider saj so tudi tisto matejko kritizirale da je vzvišena in arogantna tako da so se tudi proti ženskam postavile. To je že jasno da v Sloveniji tisti ki je samozavesten ali pa samo zadovoljen sam s sabo ga bodo drugi hoteli uničiti. In to se je videlo v tem kako so ženske skljuvale mariborčana matejko in daterja. Žalostno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close