Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje ste aktivne ženske?

Kje ste aktivne ženske?

Kakšna princess?

Dobro veš 🙂

Ne, ne vem mi lahko razložiš?

Dobro so te zmasirale mariborc :). Saj menda nisi resno mislil, da ženske palijo na samovšečne tipe? No, ene že, pametne ženske pač ne. Dobro so ti jo zagodle. Bravo ženske, ki ne padate na bahače.

V bistvu je bilo ravno obratno, mariborčan jih je zabil v nulo, one so pa mislile da jim bo na dušo pihal je pa povedal samo po pravici to kar so se one najbolj bale:)

maš pa res domet

sej te bo ziher kontaktiral, tko da ne rabiš se trudit več dost, je povedal, da je od zadnjega skoka minilo dva tedna

@fanko zakaj se ti zdi da sem samovsecen? Ker sem rekel da palim na lepe? je pa ena taka razlika med samovsecnostjo in samozavestjo.
drugace pa palijo na samovsecne, brezskrbi, sploh ce je ta podoba izpopolnjena z kaksnim lepim avtom

Najbrz so ji joski res pomagali. Pa tudi tako na papirju nima slab CV. lol

Samo hudic je v malenkostih.

Sem ravno z eno bivso govoril – sve ostala prijatelja – in se je samo smejala; da se naj ne sekiram, bom ze na pravo naletu. Saj ima prav…[/quote]
Ja, za tiste, ki so nagnjeni k perfektnostim.

Saj na splošno, kot družba, smo vedno bolj zahtevni in kompliciramo za vsak drek. 🙂
Tako pri tehniki, kot pri samih odnosih…..

@aleksandra prosim ne fausije zganjat! 🙂

Vprašal sem te, kako dolgo si samski, odgovoril si mi pa s tem, kdaj si imel romanco in potem sem razumel (verjetno narobe), kot da si se s tem pohvalil.
Verjetno pa bi te moral vprašati, kako dolgo je minilo od tvoje zadnje resne zveze.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tikaj pa (spet) frči perje kot v kakšni jajčni vojni…. :))))

Da se iz oplojenega jajca izvali piščanček mora kura sedet na jajcu 21 dni.
Koliko časa pa mora sedet na neoplojenem? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

mali, pa ti se hecaš mal :)))))))))

veš, da si tut pomislit ne upam na hlače na rob 🙂

Seveda, tako pride, ko “glavni” petelin ne tretira vseh kur na enak način. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

veš, da si tut pomislit ne upam na hlače na rob :)[/quote]

saj mene tudi zmrazi ob misli na nivejo z 2 leti pretecenim rokom, mosko frizuro in Reabek teniskah, ampak ves kako pravijo, nasportja se privlacijo! 🙂

Marko, kdo pa je glavni petelin tu gor :)?
Misliš, da je tisti, ki sam zase misli, da je alfa samec?
Veš meni so sicer všeč športni tipi (pa ne taki, ki se hvalijo kako odlični kolesarji so pa potem napiše neko malo število km), ampak, če bi morala izbirat med športnim tipom, ki ni preveč razgledan in nešportnim tipom, ki je razgledan, kultiviran in tako naprej, bi logično izbrala slednjega.
Slednjih je pa po mojem tu gor kar nekaj.
Pravi alfa samec ne ponižuje ljudi. Pravi alfa samec ne daje v nič uslužbencev v McDonaldsu.
Take stvari počno nesamozavestni ljudje, afla samec pa mora biti samozavesten.

Seveda, tako pride, ko “glavni” petelin ne tretira vseh kur na enak način. :)[/quote]

kera dobra mariborčan, samo pazi sedaj napad ne bo frontalen ker bo mislila da jo osvajaš:)

@flora ce bi jaz bil taksna obcutljiva, nesamozavestna dusica kot sta vidve z hahahha, bi ob tvojem pisanju bil zgrozen kako zalis ljudi in postavljal globoka vprasanja v smislu ce je zaljenje edino kar znas 🙂

Kar se oblacil tice, se jaz za v sluzbo obicajno se najmanj potrudim. Najbrz sem bil ze tudi v japonkah in in “kratkih” hlacah. Obicajno pa malo bolj fancy jeans, majica po telesu, sam pa tja srajca. Pa nisem najmanjsi sraufek. Ce bi se kaj ekstra obleku, bi najbrz kdo posumil, da imam pri konkurenci job intervju.
Ocitno ne delam v banki, a ne? 🙂

To pa se ne pomeni, da sem urejen kot da se odpravljam na njivo. Tudi v izrazito neformalnih oblacilih, ce imas kolikor toliko okay postavo, lahko clovek zelo dobro zgleda. Ne skodi pa, ce imas razvit cut za estetiko in ves kaj na tebi dobro stoji. Okay, tudi kak dinar in nekaj casa je potrebno nameniti.

Sicer imam takih in drugacnih oblacil vec kot vecina zensk, ampak cisto zares se najbolje zgledam brez vsake cunje in v taki opravi sem ze marsikateri tudi domaca vrata odprl. lol

Kar se pa zensk tice…
Ja, ene se znajo urediti, kake druge pa malo manj. 🙂
Pa to velja tako za sportnice, menagerke, prodajalke, … kogarkoli, tako v pisarni, kot na kolesu, pohodu, ob bazenu, …
Sam recimo ne padam na “manekenke”, ker me prevec spominjajo na eno bliznjo sorodnico, tako po postavi, kot oblacilih. Vsekakor pa opazim urejenost, skladnost oblacil, urejene lase, itd. Vsec mi je ce zenska zna pokazati zenskost, ce le ne gre za pretirani false advertizing, if you know what I mean. 🙂

Prav gotovo pa ne sodim ljudi prevec po stilu oblacenja. Gre bolj za celoto, kaj izzarevas. Sem ze prevec kravatarjev videl, ki jim na celu pise, da… ne vem kako se izraziti… nekaj “poskusajo” oz. so junior uradniki ali kaj ze. Tako nekako kot potujoci mormoni. Pa pojma nimam kaj so, govorim bolj otemu kako nosijo oblacila, kaj izzarevajo. No, in da ne bo pomote, tudi kaksnega turbo milionarja sem ze spoznal, za katerega bi se zaklel, da mora biti na rabu beracenja, tako neurejeno je deloval. Kar precej potujem pa svetu in clovek res na vse zivo naleti. 🙂

veš, da si tut pomislit ne upam na hlače na rob :)[/quote]

saj mene tudi zmrazi ob misli na nivejo z 2 leti pretecenim rokom, mosko frizuro in Reabek teniskah, ampak ves kako pravijo, nasportja se privlacijo! :)[/quote]

ti si res en kekec

mogoče si opisal svojo mamo – no jaz temu nisem podobna. mi je pa žal, da si kljub šajni čevljem res tok plitek.

slovenština ti ni jaka strana, tko k tut intelekt ne – tko da lej – najbolj bo, da kako knjigo prebereš namesto da zijaš v ženske cunje. upam samo, da se tut oblačiš ne v njih doma tkole mal za fetiš

nč takega ni na tebi, kr bi mi blo všeč

@Dater ko bi le jaz imel tvoj dar zavijanja besed v celofan 🙂 ker pa tega nimam pa so dame zdaj jezne na mene 🙂

@aleksandra
… le daj custva iz sebe, prav je tako! ne zadrzevat v sebi 🙂 ti se kaj morda na dusi lezi? ce ne, mislim da sva zrela za najino prvo privat sporocilce! 🙂

Dater, me veseli, da nimaš šajni čevljev (Aleksandra, kako odličen izraz :)).

mariborc takšnim v prihodnje reci samo Si simpatična da bo mir pri hiši:) Potem pa tek pod noge.

matejka – si vidla, na koncu ga bom pa jaz zainteresirala :))))))

moja duša je sproti čiščena, sem pa že natur tko mal vulkanske narave, tko da je zmer kej vn za dat :))

teb se pa tut zdej dva tedna že nabira koker sem dojela hahaaaaaaa

Uf kaki lepotci tu gor, ko bi vsaj za pamet tudi tako skrbeli kot za lepoto.
Prav zanima me kaka lepotca sta Mariborčan in Matjkka. Sigurno sta to mister in mis Slovenije. Ali pa samo mislita, da sta lepa in urejena?

aleksandra brez skrbi sem v vezi, me ne zanimajo drugi. Ti pa kar izvoli:) navali. Je pa videti iz tvojih tekstov da se neudobno počutiš v svoji koži, če bi bila zadovoljna sama s sabo te ne bi ničesar moglo iz tira spravit sploh pa virtualni tujci.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close