Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje ste aktivne ženske?

Kje ste aktivne ženske?

Pravi princ za Princesko :).

Pa dobro, kakšno Matejko bi gotovo dodatno pritegnil, tako da še ni za obupat. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

kako ste rigorozni. Kje piše da se lakasti čevlji nosijo samo k svečanim oblekam? Piše se leto 2012, in pravila oblačenja niso več takšna kot so bila v preteklosti. On je samo napisal da ima v službi kodeks oblačenja in se zato tako obleče in kaj vam sedaj gre v nos?

A vam gre to v nos ker ima tip rad privlačne lepe ženske ki imajo občutek za stil in modo?

Princesko zagotovo :).

Pa dobro, kakšno Matejko bi gotovo dodatno pritegnil, tako da še ni za obupat. :)[/quote]

mogoče bi si res kej prebrala, pa pol pisala

ne govorim o poceni laku za nohte……..

aleksandra zelo dobro vem kam pes taco moli:) samo mi je brez veze govoriti, mislim da vsi vemo kako stvari potekajo v realnem življenju.

prav neverjetno je koliko jeze zenskih predstavnic sem spravil nase, pa sem samo resnico povedal 🙂 drage moje, ce vam ostali tukaj ne upajo stresti dejstev, vam jaz to upam. lepe bodo takoj dobile dobre tipe, manj lepe in neurejene pac ne.
Videz je na prvem mestu. ce ne boste dale nic na sebe, ne boste opazene. ve seveda tega ne boste vedele ker boste mislile da je maskara za na kruh namazat. vihale pa boste nose za urejenimi in se cudile zakaj se vsi obracajo za njimi.
pac zivimo v takem casu in prej kot se boste s tem sprijaznile, boljse za vas.

@flora
, polagas upe v Daterja? Upam stavit da dater aktivne in kaj jaz vem kake zenske ne bo vzel, ce bo grda in neprivlacna. prosim ce dater to potrdi ali ovrze 🙂

@hahha kaksni so drugi pogoji, sem tudi napisal, spet povrsno beres 🙂 ocitno si izjemno zafrustrirana in stresas jezo na meni. prosim nehaj, ne da se mi vec ubadat s tvojimi vprasanji, na katere sem ze 5x dal odgovor

In kako dolgo si že samski? Mogoče pa nisi tako lep, pa gledaš za nepravimi. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

mariborčan spravile so se nate zato ker so nezadovoljne same s sabo. In potem nekdo pove po pravici to kar večina molči in si potiho misli pa znorijo. To kar si povedal jih boli, vedo da ravno na teh področjih bi morale delati ker družba tako zahteva. In sedaj ko si rekel da nosiš lakaste čevlje že takoj šok haha, kako si drzneš!!! nositi lakaste čevlje kakšna napaka ooo grozaaa pa lepe ženske ki se urejajo so mu tudi všeč.., ma na j. mi gredo takšni resniceboječi đabe

In kako dolgo si že samski? Mogoče pa nisi tako lep, pa gledaš za nepravimi. :))[/quote]
Moram bi napisati dober, ne lep. 🙂

kmalu bo 2 tedna od zadnje romance 🙂 pa nikjer nisem napisal da sem lep, napisal sem da nisem grd. velika razlika! polek tega je to stvar okusa seveda

Mariborčan, če si mogoče dojel, se ne jezimo nate, ampak se ti nasmihamo. Zabavamo se ob tvojem pisanju. Sploh, ker nam je uspelo izvleči iz tebe tvoj pravi značaj.
Ne, ne pecam Daterja (vidiš, da nisem registrirana,kar pomeni, da ne želim stikov tu gor na privat). Če prav razumem, si me označil za grdo in neprivlačno. Ja hvala kavalir. Tvoj kompliment mi gre res do srca :).

odkar si ga namoču je to al kaj :))))

romanca – jaooooooo

mariborčan saj za takšne še vedno obstaja beseda Simpatično:)

In po dveh tednih, ko te je dala na čevelj, si našel na netu svojo Princesko. Tam nekje 28, 29 je stara, prava zate :).

ocitno se je marsikatera nasla v mojih zapisih in rahlo znorela 🙂 moram priznat da je prav zabavno postalo!

Saj ni problem to, da je povedal resnico. Resnico ima tako ali tako vsak svojo. Meni je na moji všeč ravno to, da se ne pedina kot neka princeska, ker super zgleda v pižami, trenerki, kavbojkah ali če se posebej zrihta, ali pa samo v spodnjih hlačkah.
Mogoče je res katera nezadovljna s svojim videzom in ji njegova resnica ne diši, možno. Ampak nobeno pretiravanje ni dobro. Čist preveč ste se osredotočili na to, kar človek nosi na sebi in premalo na tisto, kar nosi v sebi.

Ja ob tvojem pisanju se vse ženske tule gor resno zabavamo pa še par moških tudi.
No Princeska pa je ravno prava zate, sigurno se bosta ujela. Istega mnenja sta, upam le, da nisi prestar zanjo. V pisanju sta si več kot kompatibilna.

Romanca je zate uspeh, zame je to neuspeh.

@ha ha ha, bi te starsno motilo, ce bi se nasel s princesko? Glede na to da si to omenila v svojih zadnjih 5 postih, te ocitno moti?

@flora
, nisem rekel da pecas Daterja, ampak polagas upe v to da bo on ovrgel to kar jaz trdim 🙂

@ drage moje, ne zdi se mi ravno kot da se zabavate ob mojih zapisih, ampak ste ekstremo jezne 🙂

@marko kaj je zate me niti slucajno ne zanima, lahko pa mi vseeno zaupas iz katerega dela enega stavka si razbral, da jaz to smatram kot supeh?

Pomojem da bi ti oči spraskale če bi te v živo videle mariborčan:) Meni je to zanimo kako nekatere ljudi te stvari tako zelo zbodejo. Saj smo se samo o vizuali pogovarjali, seveda vemo da poleg tega spada še vse kaj drugega.

Polagam upe? Niti ne.
Bi mi pa bilo zanimivo, če bi se tu gor razpisal kak športen, razgledan moški. Razgledanih je tu gor precej, športnih pa bolj malo pa je zanimivo, če se kak tak razpiše.
Upam pa, da se ne bo izkazalo isto kot pri tebi, da mu razgledanost peša :).

Pozdravljena Princess :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close