Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kje spoznati kitajko?

kje spoznati kitajko?

Jo je vprašal?[/quote]Ne, ni je.[/quote]…ker sestra ni pustila….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zakaj ravno kitajko, zakaj ne slovenko oziroma zakaj sploh izbirati po neki rasi?[/quote]

Saj je povedal svoje razloge. Meni se zdijo prav toliko “legitimni” kot če nekdo reče, da si želi partnerja(ko) s katerim bi si ustvaril družino To je zdaj itak pomembno, da imamo ljudje pred sabo nek cilj in potem iščemo sredstva :-))))

V Kitajskih restavracijah, trgovinah. Nekaj časa so Kitajke študirale na epf. Tudi na tržnici v lj sem jih videl. Mogoče še je kakšna v zaporu, kupleraju.
Pri nas ni kakšne večje Kitajske četri.

Baje jih je v Zagrebu dosti.

finta je v tem, da bi on rad kitajko, ker imajo kitajke majhne češpljice, kitajci pa majhne tiče.No on ima (preverjeno) majhnega, a za kitajke bi imel skoraj curaklna na kvadrat.Evo tle je štos.
Sory, ker sem te razkrinkal, ampak nisem mogu drgač !
Sori res, zdej mi je zlo žou!

V bistvu si razkrinkal kvečjemu sebe oziroma si pokazal kvečjemu svoj način razmišljanja. Meni pa za to ni žal, ker nimam nič pri tem. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti bi Kitajko zato, da bi seksala kot ta dva?
http://www.jbvideocatalog.net/retail/ph-seduction-12-chyna-jeff-dvd.html

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close