Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje so registrirani

Kje so registrirani

Še kdo od njih sodeluje na temu forumu? Koga pogrešate?

Ko sem poskusil oddati post kot registriran, sistem res ne deluje. Na wordpress zaenkrat še nisem aktiven.

https://forum.zurnal24.si/wp-login.php?redirect_to=https%3A%2F%2Fforum.over.net%2Fmembers%2FXrobe%2Fprofile%2Fchange-avatar%2F&bp-auth=1&action=bpnoaccess

Res ne gre prijavljen

Brez veze, zdaj je kraja nickov macji kaselj, prijavljati ali blokirati trolov se ne da, torej je imeti stalni nick nesmisel.

Verjetno bo tudi ta nick opremljen s številko. Pri Repliki je cifra 541.

Sistem avtomatično dodeli neko številko. Ni nujno, da je vedno ista. Še enkrat oddam tekst, da vidimo cifro.

Sem pred časom opazil, da ko sem uporabil neke neregistrirane nicke, da jih je tudi sistem opremil s številko. V ozadju interneta je ves čas aktivna umetna inteligenca, ki ima ogromno učiteljev. Lahko si predstavljate, da je ta umetna inteligenca aktivna znotraj vas.

Aha. Visoka znanost, previsoka za nas navadne zemljane.

Replika, človek je bitje vrhunske inteligence, forum je pa itak več kot superfantastičen. 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Xrobe284, 16.06.2021 ob 09:06

Replika, človek je bitje vrhunske inteligence, forum je pa itak več kot superfantastičen. 🙂

Tko nekak ja

Jaz se samo kdaj pa kdaj odprem to sranje od foruma. Drugace so pa prisotni moderatorji ali kako ze pravijo za sebe da so komentatorji.

je pa ena dobra stvar tega foruma, čeprav mislim, da s tem načinom ne bo nikoli prišel na nivo prejšnega foruma…

Namreč ni rumenosrajčnega s(d)s propagandnega trolastega podtikalskega lažnjivega poden šodra istih modelov na sceni, tako, da so celo oni dvignili roke od tega foruma, hehe..

Pa tudi Ludi in NYCI sta nehala agitirati. V vsakem slabem je tudi nkeaj dobrega 🙂

Popay npr, 16.06.2021 ob 09:44

je pa ena dobra stvar tega foruma, čeprav mislim, da s tem načinom ne bo nikoli prišel na nivo prejšnega foruma…

Namreč ni rumenosrajčnega s(d)s propagandnega trolastega podtikalskega lažnjivega poden šodra istih modelov na sceni, tako, da so celo oni dvignili roke od tega foruma, hehe..

Sam res? izgleda, da so dali krovni ban za celo norotv ?

ludogorec, 16.06.2021 ob 09:59

Pa tudi Ludi in NYCI sta nehala agitirati. V vsakem slabem je tudi nkeaj dobrega 🙂

Ludi že probava

Forum je crknil. Sam še modiji pa par staroželeznih srajčnikov vztraja. Butaste teme štancat 24 ur na dan. Ha ha ha ha ha ha ha ha. A ni fajn k ste si dobesedno sami zabili kajlo v tazadnjo? Ha ha ha ha. Karma vas je usekala.

propala kuča, 16.06.2021 ob 16:41

Forum je crknil. Sam še modiji pa par staroželeznih srajčnikov vztraja. Butaste teme štancat 24 ur na dan. Ha ha ha ha ha ha ha ha. A ni fajn k ste si dobesedno sami zabili kajlo v tazadnjo? Ha ha ha ha. Karma vas je usekala.

Forum bo crknil, ko bomo mi budale nehali pisati in klikati. Bojkot teden ali dva brez pisanja in sploh obiska, da jim obiskanost na podatkih pade. V kolikor jim je sploh v interesu obdržati forum pri življenju.

Meni je tudi nehalo delat kot treba, če sem prijavljen… čedalje slabš ta forum…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close