Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje so preproste ženske?

Kje so preproste ženske?

Nagrada, ko žanjejo poglede moških oči…:)))
Da sedaj gre to za “strašno trpljenje”, tega tudi ne kupim.[/quote][/quote]

Jaz ne dam veliko na zunanjo lepoto, da bi nosil petke. :))))
Pametna je lahko tudi lepa, saj se to ne izključuje. kot da so sedaj one neumne, ko nosijo petke. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Upam, da ne bom predrzen zdaj izpadel s tem vprašanjem. Si mogoče ena izmed tistih, ki so bolj močnejše postave ? 😀 Ker take se malo bolj matrajo hodit v petkah, kot ostale…baje, hahaha

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Menda si načitan človek. No malce preberi na temo redne nošnje visokih petk in posledic za zdravje. POtem pa preštudiraj, če je pametno vsak dan v službo nosit petke?
Daj probaj, en dan hodi v njih pa potem poročaj. Ne pisat nekaj kar še nisi probal. Jaz sem probala pišem iz izkušenj. Daj še ti napiši kako je udobno,ampak na podlagi izkušenj.
Grozno, ne moreš ne hitro stopit, ne udobno stat, nič od tega. Samo na maturantskem sem jih imela pa na svojo poroki, ker menda nevesta ne more biti v navadnih čevljcih. Mi je bilo kar dovolj.

[/quote]

Jaz ne dam veliko na zunanjo lepoto, da bi nosil petke. :))))
Pametna je lahko tudi lepa, saj se to ne izključuje. kot da so sedaj one neumne, ko nosijo petke. :D[/quote]

Krivokljun, midve sva preveč fucke* up za preprosteža:) Še njegove hvalevredne kritike nisva vredne aww.

Jao, a zdj se boste še na štikle spravli. Jst jih redno nosim, in več ko jih nosiš bolj se noga navadi, in že po nekaj tednih redne nošnje(ni treba da se jih fura vsak dan), lahko maratone tečeš v 10-12cm. V bistvu sem se naučila šele lepo hoditi in držati, ko sem petke začela nosit. Kot otrok sem hodila po račje. Je še fotra skrbelo da bom tko hodila tut v odrasli dobi. Meni so bili pred leti špičaki full neudobni, sem zelo težko dobila udobne, ampak mi na nogo nekako niso pasali. Sedaj ko so štikli s platformo moderni, so mi pa zelo udobni, res nogo lepo primejo in spodnji del prsti imajo dovolj prostora da se teža porazdeli.

Preprosta punca-čevlje je treba menjati, tudi tiste ženske ki non-stop furajo balerinke ne delajo dobro svojemu telesu in hrbtenici. Jst vse furam, en dan štikle, en dan balerinke, sedaj poleti sandale vseh vrst…Tako da se noga razgiba.

Sem se spomnila za tiste, ki imate rade H&M, meni je full dobro na njihovem sajtu dressing room kjer lahko sprobate različne stile oblečete modela, da v trgovini ni potem potrebno preveč izbirati: http://www.hm.com/us/dressingroom/LADIES#page=3&Nr=4294960648

Kaj pa je lepega v trpljenju ?[/quote]

Nagrada, ko žanjejo poglede moških oči…:)))
Da sedaj gre to za “strašno trpljenje”, tega tudi ne kupim.[/quote]

Ma kakšno trpljenje??!!! Saj ne obstajajo visoke pete samo v izvedbi 10 cm in več. 🙂

Jaz prav nič ne trpim, rada pa nosim pete ob določenih priložnostih. Tudi v službo. Pa ne vedno. Odvisno od dela. Pa teči še tudi nisem šla v petah, pa na pohod tudi ne, pa smučam tudi ne v njih, pa plavam tudi ne… tako da vse te fantazije, kakšno trpljenje je v petakh… ne pijejo vode.

Še manj pa povezave med petami in pametjo. Za to pa obstajajo tudi dokazi. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Me prav zanimajo zakaj moški ne nosijo petk, saj so pa ja zdrave in moški imajo radi svoje zdravje :).

Kje si pa ti to prebrala? 🙂

In če imaš ti slabe izkušnje, še ne pomeni, da jih ima vsak.

ps; A moški zato ne nosijo pet, ker niso zdrave? Drugače jih pa bi? Al kako? :)))))))

pps; Obstaja samo ena prava pot…. ? 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Za hlačarko v nizkih čevljih še nikoli nisem pogledal in večina dedcev verjetno tudi ne..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Sarkazem…:)

Potem te lahko povabim na sprehod po kakšni luštni, s kockami tlakovani poti. :-))))

Boom, s platformo štikli ni problem tut po tlakovani cesti iti:). Jst ko še nisem imela svojega avta sem hodila v službo deloma po gozdni poti do doma 2km haha, se vsega navadi noga. Sedaj sem že iz vaje za kaj takega. Avto te res poleni.

Že ko sem pisal tisti post, sem vedel, da boš razočarana…Pa sem vseeno oddal…Pa ne z namenom, da bi te razočaral, ampak s tem, da izrazim svoj pogled.
Princess, saj se ne gre za sprejemanje drugačnosti, ampak za to, ker imaš občutek, da ne sprejemam tebe. Saj ni človeka, ki bi vse sprejemal..Tudi ti ne sprejemaš vsega….
Če razlagam kaj menim o ličenju, še ne pomeni, da ne maram naličenih žensk. Saj je fajn pogledati za žensko, ki je zrihtana…Je pa le za pogledat, ni pa to tisto, kar bi si želel ob sebi…Mogoče zato, ker ob našminkani ženski vidim žensko, ki pretirava s svojim videzom, ki komplicira za vsak drek, ki ne vidi drugega, kot le fasado….Mogoče zato, ker sem preprost človek…Ki mu je pomemben značaj in tisto, kar se skriva pod fasado…Sama duša in energija, ki jo ta duša oddaja.

Tudi ti si napisala, da mora biti moški veliko višji od tebe in da bi se ob moškem, ki bi bil enako visok kot ti, počutila neugodno.
In ravno tako bi se jaz ob ženski, ki bi se vsak dan šminkala, pa nosila štikle, počutil neugodno.
Pa čeprav sama višina veliko manj pove kakšen je človek kot oseba, kot pa, če se ženska šminka.

Saj me ni tega strah…Zakaj le, če si pa jih ne želim takšnih…Je mogoče tebe strah, da ne dobiš moškega, ki bo pravih mer ?
Razumem, da je vsakemu pomembno nekaj drugega. Pomembno je odkriti zakaj nam je pomembno, kar nam je pač pomembno, ne pa slediti le svojim željam, da se trudimo zapolniti notranjo praznino. Da nam bo nekdo povečal samozavest in podobno…..Podobno dejanje je, če zaradi občutka, da se doma počutim kot tujec, odidem v tujino…V ozadju je podzavestna resnica, ki nas žene in ustvarja želje..A hkrati pa se ta resnica le potrjuje…Saj v tujini še bolj postanemo tujci..Oziroma tam smo tujci.

Od kdaj pa je to, kako rad imam naličene ženske, merilo za mojo samozavest ?
Torej, ker si ne želim živeti s takšno žensko, sem nesamozavesten moški ?
Tudi ob tej izjavi bi lahko bil jaz razočaran…Pa nisem…:)

Ti nisi zdrav. Z večino tvojih komentarjev do zdaj sem se strinjal, samo take, ko pa zdaj pokaš…nevem no. En kup čudakov visi na tem forumu. Še tisti, za katere si si mislil, da so kokr tok normalni se na koncu izkažejo za čisto nekaj drugega…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Da nismo nemočne tarče gejev, saj je znano, da v visokih petkah ne moreš hitro teči.

Še najboljše pa je čeveljčke v roke in bosa dalje. :-))))

Potem te lahko povabim na sprehod po kakšni luštni, s kockami tlakovani poti. :-))))[/quote]

Lahko tudi po makedamu. 🙂

Imam težave to zdaj povezati s teorijo o popredmentenju in s tistim, da ne rabiš miloščine, posledično si sam nemilosten ali kako si že pisal, da bi jo zbrcal iz postelje…ccccc
Pa saj nisi malo nevrotičen, menda samo april v maju tako vpliva nate…?[/quote]

Hehehehe katenjka, ne moreš pozabit tega brcanja iz postelje. :))))
[/quote]Saj ne gre za nič osebnega, pač ne pozabim kar tako, če kdo kaj izvirnega napiše, ali pa študijska deformacija, ko si je pametno čim več stvari pač zapomniti ccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Hehehehe katenjka, ne moreš pozabit tega brcanja iz postelje. :))))
[/quote]Saj ne gre za nič osebnega, pač ne pozabim kar tako, če kdo kaj izvirnega napiše, ali pa študijska deformacija, ko si je pametno čim več stvari pač zapomniti ccc[/quote]

Katenjka, upam da v tvojem primeru ne gre za sindrom “veliko si zapomniti, nič razumeti” ?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Saj ne gre za nič osebnega, pač ne pozabim kar tako, če kdo kaj izvirnega napiše, ali pa študijska deformacija, ko si je pametno čim več stvari pač zapomniti ccc[/quote]

Katenjka, upam da v tvojem primeru ne gre za sindrom “veliko si zapomniti, nič razumeti” ?[/quote]Ma ja saj res bolj slabo razumem, ne vem kaj mi je spet… petek?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Katenjka, upam da v tvojem primeru ne gre za sindrom “veliko si zapomniti, nič razumeti” ?[/quote]Ma ja saj res bolj slabo razumem, ne vem kaj mi je spet… petek?[/quote]

Tudi jaz ne vem, kaj te daje – morda višek adrenalina pred “divjim” vikendom – dm tek ali priložnost da se ga oreng napiješ ali da spoznaš kakšno novo sorodno dušo,… 🙂

You’ll see 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Matjazko, dobro si se izmazal :). Torej, če pa hočeš, da te zasledovalec ujame pa imaš petke :).
Kako je že on vic? Ko si putka misli, če prehitro tečem, me petelin ne bo ujel, če ne tečem bodo rekli, da sem lahka. Če pa se spotaknem in padem pa bo vse ok :).

Robi, ta prav dec si :).

Ne potem se samo prepogneš in se delaš, da si izgubil kontaktne leče.
Za naslednjič veš, kot bo v bližini pravi moški, kaj storiti – in to celo brez petk, samo mini krilce rabiš. 😉

Meni isto.
Ne vem za koga se trudijo, zapravljajo denar in čas, če pa potem ne najdejo ta pravega moškega.[/quote]

Evo, ena takšna tukaj. Stara 20+, živim v Lj in NIKOLI, ampak res NIKOLI nimam makeupa, ker preprosto ne vidim smisla v tem, da bi si pleskala faco in oči.

Se podpišem pod preprosteža,
če bi bile vse tako uspešne, kot navajate ne bi imele časa , da bi visele nonštop na tem momu.
Ko me je kolegica nagovorila naj si te teme preberem,nisem vedela ali naj od smeha dol padem ali bruham.Da se lahko tako smešite,no uspešna in inteligentna se ne bi niti spomnila,da bi se hvalisala,najman pa na kakšnem momu.
Ona je prevelika in zaradi tega možata ( sama jih imam skoraj 180),zaradi tega še mi na misel ne pade ,da bi komentirala in raspravljala,kašna je ta majhna), kaj ste res vse tako lepe ali pa ste ljubosumne na velike ženske.Ne vem kako imate organizirano delo(uspešno),da lahko dopoldan visite na momu in se tako prostaško obnašate,kot da ne bi imeli hrbtenice.Sama delam doma na računalniku in če hočem vse postorit moram kar migat ne pa surfat in hvalisat po momu. Moj kolega tudi dela magisterij,pa zaradi tega ni povprečneš in zafrustriran, ampak res dober tip.

Lepo prosim, da mi citiraš, kjer navajam svojo uspešnost ali da sem ljubosumna na visoke ženske ipd klavstrofobične kikse. No ja, vsaj nasmejala si se, torej nismo popolnoma za en dre*. Hvala. Mimogrede: ne zanima me, kaj delaš, kje in kako pa kakšen je tvoj kolega ali whatever, pa njegovo titulo si zatakni v “špranjo”, da bo vsaj za nekaj koristna 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close