Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje so preproste ženske?

Kje so preproste ženske?

Na podlagi nekega notranjega občutka domnevam, da visokoletajoči pilot dnevno pristaja na mariborskem letališču, če stari poznavalci in poznavalke scene veste, koga mislim… Nu?

Zanimivo kreganje, aja, čvek, ni kaj.

Statistično je po moji oceni tuakj 80% žensk samskih – in če ni moške rokice, da bi jih malo božala, cartala in “mirila” z globokim moškim glasom, so včasih tukaj nekatere malce preveč “udarniške”, kar daje vtis, da je prevagal testosteron na račun estrogena, kar pa jim ne zamerim, dokler jim ne bodo začele preveč poganjati dlake. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

@Sadni, saj sem ga utemeljila.:) v prvem stavku, v drugem pa napisala, da je to moje mnenje.:)

Nevem no, jaz ne morem nobenemu verjet, da je v razmerju, če pa pusti tu gor preko 1000 sporočil na dan. Kako boš sploh temu lahko verjel ? Že zadnjič sem spraševal Marka, ker to meni pač ni jasno. Jaz, ko sem bil v razmerju me še doma ni bilo, kaj šele da bi visel na Monu in pomagal ljudem z ljubezenskimi nasveti. Zdaj zakaj se pa ukvarjam s takšnimi ( nepomembnimi ) stvarmi je pa zato, ker so ti ljudje pred davnimi časi tudi meni svetovali. In potem, ko ugotoviš, da ti gre svetovat nekdo, ki po cele dneve visi na forumu in ti pri tem še zatrjuje da ima bogate izkušnje na tem področju….nevem no. Saj drugače nimam nič proti nikomur, napišem samo svoje mnenje in to je to.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Jaz sem ravno pojedla slastno jabolko sorte jonagold. Veliko bolje kot slaščica, ki energijo človeka samo potlači.

Se javiš, matjažko, da malo pobožaš… moje dlačice? ;))

Absolutno Matjažko, toliko testosterona imam v sebi da kar pokam od naspidiranosti, priznavam da imam zelo nizek oz moški glas in mišice razvite bolj od povprečnega tipa. Dlake pa bolje, da ne omenjam, vsak teden kupim novo kosilnico 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Se javiš, matjažko, da malo pobožaš… moje dlačice? ;))[/quote]

Pod pazduho? 🙂

Lahko nekaj vprašam, matjažko, ko si ravno omenil statistično obdelavo prisotnih žensk; 80% je samskih tule, praviš; a so potem to tiste tri iz navedbe sadnega, ena od štirih besno diskutirajočih je pa poročena? In ko si ravno omenil testosteron in dlake; si ziher, da so res vse štiri ženske??

Ne jemat marinca resno, pojma nima, zato pa vpraša.

Lahko nekaj vprašam, matjažko, ko si ravno omenil statistično obdelavo prisotnih žensk; 80% je samskih tule, praviš; a so potem to tiste tri iz navedbe sadnega, ena od štirih besno diskutirajočih je pa poročena? In ko si ravno omenil testosteron in dlake; si ziher, da so res vse štiri ženske??

Ne jemat marinca resno, pojma nima, zato pa vpraša.[/quote]

Ne vem, katere bi lahko to bile, nimam pojma, gre za golo špekuliranje. 😀
To bodo vedele le tiste, ki se najdejo v opisu, če so dovolj pametne. :)))

Jaz osebno sem sprva mislila napisat, da se preprostež moti.

Potem sem pa prebrala še določene naslednje poste, pa več tega napisat ne morem (mi je zelo žal dekleta, ampak vaš odziv je malce pretiran, kot zasmehovanje, norčevanje – sprašujem se zakaj).

Koliko pa si star preprostež?

Preproste ženske najdeš med drugim tudi, ko se sprehajajo naokoli in iščejo preprostega moškega:)))

Zakaj imate nekateri udeleženci omenjene spletne skupnosti takšno neznansko potrebo po spletnem pogovoru. Ali sploh kaj drugega delate ? Življenje je zunaj, ne na medmrežju. Imeti morate zelo lahkotno službo, da lahko to počnete. Kot pravi Sadni, ˝ 24 ur pred compom.˝ Opažam tudi, da so vaši nasveti predvsem zmes vaše domišljije in prebiranja določene literature, življenjski ti nasveti nikakor niso. Predvsem ženske s takšnim razmišljanjem ne morete priti do normalnih moških, dobite seveda lahko samo vsem poznane ˝obupance in fukfehtarje˝, o katerih se potem razpravlja na tem forumu po dolgem in počez.
Moški, ne poslušajte omenjenih ženskih histeričnih izpadov, ker so zgolj izraz globoke in resne stiske predmetnih osebkov ženskega spola, ki same potrebujejo ustrezno strokovno pomoč in ne vi, kot vam same več čas poskušajo zagrizeno dopovedati.

Zmernež, a na to pa nisi pomislil, da nekateri delamo na compu. od doma ali iz pisarne kakor kdaj. Gre se predvsem za dobro in produktivno porazdelitev časa. Zato lahko multitaskamo in sodelujemo na raznih forumih in ostalih socialnih straneh.

Bo kar držalo, Zmernež. Je bil tak hrup, da sem šel pogledat, kdo jih je tako razkuril, pa je nekdo preprosto podrezal v tole monsje gnezdo. Tale čvek portal je uglašen za natanko tako zaprto družbico in pa za dvig prometa MedOverNeta, kaj čmo.

Skratka, dajte se imet fino fajn še naprej, pa bolj potiho se kregajte za prazen nič.

Se javiš, matjažko, da malo pobožaš… moje dlačice? ;))[/quote]

Pod pazduho? :)[/quote]

Tam jih pa nimam, boš moral nižje. Ali pa višje. 😉

In če govorimo o resnosti, je moj 1. post v tej temi resen, nežaljiv, nezajebantski, kasneje ko pa “preprostež” nima hrbtenice pisat pod istim imenom in piše pod drugimi, se je namesto resnejše debate se začela osebna degradacija. Kaj si o slednji mislim, sem že večkrat napisala. Namesto žolča ki ga nekateri stresate vsakodnevno pač odreagiram zajebantsto, s humorjem. Kar je spet žaljivo za provokatorje. Ker pač ni želena reakcija.

O času sem pa tud že pisala, da si ga sama razporejam in ga imam dovolj za vse, za obveznosti, hobije in zabavo. Komur grem na k.urac, pač grem, svoje frustracije se bo moral(a) naučit izražat kako drugače kot pa z direktnimi napadi na pišoče. Morda tudi kaka seansa psihoterapije ne bi naškodila. Saj vsi pa res niste na socialkah.

Preprostež ni Zmernež. Kljub temu, pa še vedno menim, da je potrebno to zaprto, ˝vukojebinsko,˝ možačasto žensko skupnost na MON-u uničiti ali poslati k psihiatru. Delate namreč sramoto vsem tistim čudovitim slovenskim ženskam in dekletom, ki jih odlikujeta senzualnost, inteligentnost in neskočna ženstvenost. Vi od tega nič nimate, sama agresivnost, zamerljivost, obupanost in portost vas je. Prepustite se strokovnjakom, ker bodo poskrbeli za vas. Druge poti ni.

Če boš dovolj dolgo jokal, se te bo Primož morebiti usmilil. Človek se vpraša, zakaj ti gremo tako zelo v nos. V špeglu se gledaš, veš. Sebe vidiš.

Morala boš povečati svoj odmerek antidepresivov. Tvoja stara doza očitno ne zadostuje več. Al pa če te kšn dec fajn nabriše. Samo nehaj smetiti s temi depresivnimi posti Krivokljunka, prav uboga si.

Pravijo,da če mački stopiš na rep zacvili.
Ženske, namesto, da bi pokazale, da niste take kot piše preprostež, raje kažete, da ste takšne. TOčno to je dobil, kar je pričakoval. Pljuvanje, žaljenje. Sigurno sem vam sedajle smeji. Dajte dokazat, da niste takšne kot vas opisuje.

It, nisi edina, ki je dobila tak občutek kot ga omenjaš. Nekdo je pač podregal v sršenje gnezdo, zdaj se pa na tiho smeji.

Človek, ki je sam s sabo pomirjen in zadovoljen ne potrebuje make-upa, geliranih nohtov in podobne damske dekorativne kozmetike.… (naj mi dekleta ne zamerijo, ker sem se osredotočila samo nanje).Tak človek se zaveda, da ni popoln, (ampak ej, kdo sploh je ?) in se tudi ne trudi ugajati drugim. Preprosto je to kar je, preprosto on sam…

Lep dan vsem

Mila, Nežna, Ljubeča, Dehteča, Čustvena.Cvetoča, Razumevajoča,………..

Kar od enkrat že kar vsi na tem forumu delajo v pisarni. Kot je že Robi omenil v eni prejšnji temi. Sanjski job je job, kjer ti šef pusti celih 8 ur viset na med over netu.

En tak fajn imidž si naredijo, napišejo, da so v razmerju, da imajo sanjski job, potem pa si že domišljajo, da lahko že kar vsakomur gredo solit pamet. Nekateri še na youtubu visijo in lepjo gor videje. Vse to lahko počneš na delovnem mestu, neverjetno. Ni kaj, vi ste prava gonilna sila tam, brez vas bi podjetje že zdavnaj šlo v stečaj.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Nekateri imate definitivno preveč časa. In veliko preveč domišljije. Spoštovanja do pišočih pa nobenega in potem se usajate, ko ne nastavimo drugega lica. Jaz bom pisala kolikor me bo volja, kar bom hotela, kako bom hotela, in kadar bom hotla, če že, ima moderator proste roke, da me briše, cenzurira, opozarja, karkoli mu na pamet pade. Ostali pa me preskočite, lahko si ga (ali jo) mečete name, lahko sestavite voodoo lutko in jo prebadate ali sežgete kar cel komp, i don’t care.

Zavedajte pa se, da smo vsi ljudje in da ima vse svojo mejo dobrega okusa, že tralala po Starševskem vlačite po zobeh pa Friloxa, ne vem koji kur.ac sploh berete, če vam gremo tolk v nos?!?! Mislite da lohk vi s svojimi primitivizmi serjete po drugih, ko pa dobite bumerang pa jok in stok?

Ma, f.u.c.k. o.f.f. Dobil ste to, kar ste hotl, upam da vam je narasu faking greben.

Hmmm, Zmernež, mal si se zaj, stari. Kako si pa misli ti to tistole ….še vedno menim, da je potrebno…blablabla ??? Še vedno?! Od kdaj pa?!!? Od začetka teme, al od včeraj?

Povej prav potiho, saj ne bo nobeden slišal; si jih ti razdražil v predmetni temi, kajne de? Mater, si ti en pregnan kampeljc, pa preprostež in še zmernež. Evo, zaslužiš si tisti doktorat.

Najebo si ga sedaj, skrij se.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close