Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kje so najlepše plaže v Grčiji?

kje so najlepše plaže v Grčiji?

kje so najlepše plaže v Grčiji?

meni je pomembno, da lahko hodiš bos, lahko je mivka ali peščena plaža, le da ni ostrega kamenja…
in da je senca…

naj plaža se mi zdi peščena med visokimi skalami pod katewrimi najdeš senco ali z drevesi…

kam torej?

Kako je na otoku KOS?

lp

Kolikor vem, je Kos idealen za surferje (tam nisem bla).
Daleč najlepše so na Kefaloniji in Lefkasu – oba Jonska otoka, še tretji je Zakintos. Zadnji ima peščene, mivkaste plaže, Kefalonija in Lefkas pa raznovrstne plaže – drobno kamenje, turkizno morje.

ZAKINTOS brez najmanjšega dvoma!

Verjetno so skoraj povsod v Grčiji lepe plaže, preverjeno lahko rečem samo za Lefkado, Kefalonijo, Zakintos in Karpatos – imam občutljive podplate, pa sem povsod hodila bosa.

S senco je pa malo težje, vsaj naravno. Na bolj obljudenih plažah so povsod postavljeni ležalniki in sončniki. Naravne sence se spomnim predvsem z Lefkade.

Lefkas definitvno, pa tudi Karpatos ni blazno zaostajal…

Nam je bilo na Kosu zelo všeč,sama mivka.

Kefalonija

Kefalonija–Myrtos (beli okrogli kamenčki) in Petani (bel pesek) beach. Sence sicer ni, razen tik pod stenami oz. v kaki luknji pod skalo – drugače pa najem marel in ležalnikov (mi smo zložljivo marelo kar kupili).

Plaže na Zakyntosu so meni, ki ne maram mivke čisto mimo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close