Kje smo ze bili?
Jst sem tako ali drgač bil že kr precej povsot, razen australije,
pa kaj mi to pomaga, ko sem pa zdej duma. Sej…Duma je najlepš pravm, ampak za ohranjat to pravilo živo in resnično je pa treba ukol hodt. Skratka glup forum te teme. 🙂 L.p. vsem in HNY
(Jst se bolj sprašujem kako združit željo po potovanju, odkriti ponovno svet, toplo vodo, resnico, sebe, in sledit tej družbi, ki narekuje dnevno rutino in garanje varianta 7-11!!!??? – Ironija pa taka… Ljudje se identificiramo tako da povemo kaj delamo in kaj smo po poklicu!! Ironija! Life waisted! Okey zadosti, taka je bla moja današnja misel.)
Yeah right, najboljši… 😉
No bom še jst odpel tole:
-Hrvaška
-Yugoslavia
-Bosna
-Črna Gora
-Italija
-Austria
-Nemčija
-Češka
-Madžarska
-Nemčija
-Nizozemska
-Norveška
-Anglija
-Francija
-Švica
-Monaco
-Rusija
-Poljska
-Grčija
-Turčija
-Maroko
-Španija
-ZDA
-Brazilija
-Nikaragua
-Costa Rica
-Guatemala
-El Salvador
-Panama
-Columbia
-Equador
-Honduras
-Indija
-Sri Lanka
-Singapore
-Indonesia
-Malezija
-Tajska
-Kitajska
-Taiwan
-Japonska
-N&S Korea
Uff, sorry, res mi še fulj manjka, nimam pa niti v planu kake pretirane razširitve seznama. Kar je je!
Jaz pa sem bil:
– Austria
– Nemcija
– Nizozemska
– Italija
– San Marino
– Spanija
– Madzarska
– Hrvaska
– Bosna
– Srbija
– Ceska
– Slovaska
– Velika Britanija
– Gibraltar
– Morroco
– Egipt
– Canada
– United states of America
– Thailand
– Cambodia
– Vietnam
V kratkem se padne Tunisia.
Lep pozdrav
k-james
jaz sem bil že v:
-avstrija
-švica
-nemčija
-italija
-madžarska letel sem pa že z:
-hrvaška adria airways
-španija croatian airlines
-kitajska lufthansa
-mongolija alitalia
-kazahstan pegasus
-rusija bmi
-zda air canada
-alžirija emirates
-združeni arabsi emirati tunis air
-indonezija ryan air
-francija austrian airlines
-egipt easy jet
-španija jat
-belgija avianca
-nizozemska air canada
-velika britanija air france
-irska regional
-portugalska american airlines
-japonska british airline
swiss air
china air
japan airlines
iWAShere:
Evropa:
Avstrija, Italija, Madžarska, Hrvaška, Poljska, Češka, Slovaška, Bolgarija, Srbija, Bosna, Grčija, Nemčija, Švica, Liechenstein, Nizozemska, belgija, Francija, Monaco, V. Britanija, Turčija
Afrika:
Mauricius
Azija:
Jemen, Zdr. Arabski Emirati, Iran, Šri lanka, Singapur, Malezija, Tajska, Indonezija
Amerika:
ZDA, Kanada
Sr. Amerika:
Mehika, Portoriko, Kuba, Deviški otoki, Aruba, Grenada, Dominika, Barbados, St. Martin, Guadaloupe, Martinique, Kajmanski otoki, Jamajka
J. Amerika:
Venezuela, Brazilija
Oceanija:
Avstralija
V kratkem (2006 in pozimi) : Madagaskar, Malta, Dominikanska republika, Haiti, dežele Latinske Amerike (nekatere?!)
Uf, kje ste pa to iz naftalina potegnili? :))
pa naj bo še moj spisek:
Andorra Argentina Avstrija Bangladeš Belgija Benin BiH Bolgarija Bolivija Brazilija Češka Čile Črna gora Egipt Ekvador Filipini Francija Gana Gibraltar Grčija Gvatemala Hong Kong Indija Indonezija Iran Italija Italija Izrael Japonska Jordanija Kambodža Kenija Kitajska Kolumbija Kuba Laos Liechenstein Luxemburg Madžarska Makedonija Maldivi Maroko Mehika Monako Myanmar Nemčija Nepal Nigerija Nizozemska Paragvaj Peru Poljska San Marino SLOVENIJA Slovaška Srbija Sri Lanka Španija Švica Tajska Tajvan Tanzanija Togo Tunizija Turčija Vatikan Velika Britanija Venezuela Vietnam Zambija ZDA Združeni Arabski emirati Zimbabve
saj sem bil kar priden 😉
Forum je zaprt za komentiranje.