Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje se zbirate SAMSKI MOŠKI (30-40 let)?

Kje se zbirate SAMSKI MOŠKI (30-40 let)?

Jaz ti priporočam, da raje nehaš živet v tisti tvoji pravljici, ker je že skrajni cajt. Takšni moški so ženskam neprivlačni, če še nisi uspel dojet v vseh teh letih. Nič jih neboš presenetil, kvečjemu dolgočasil, če že kaj. Sramežljivi ne pridejo nikamor, samozavestni pa dobijo skoraj vsako. In nisem si jaz tega izmislil, tako pač je.[/quote]

Ma tako ti bom povedal. Svojo bivšo sem presenetil in sva bila skupaj veliko let, kar je za današnje čase že skoraj čudež. Jst tudi vem da bi bilo boljše bit pogumen in zelo samozavesten, ampak nisem, moj karakter je sramežljiv in ga ne morem zamenjat.To se je vse začelo v otroštvu, ki je bilo zelo negativno zame. Zaradi tistih izkušenj sem zaprt, nekaj pa sem tudi podedoval po starših.

In ne si mislit da se ne trudim

Mogoče se bo našla kšna punca, ki bo skušala razumeti zakaj sem tak in videla kaj dobrega v meni (tako kot se je že 1x zgodilo)…..mogoče ne….upanje imam vedno…..se pa ne obremenjujem preveč, kajti veliko je dandanes samskih in sem pripravljen tudi na to da bom za vedno sam

Našla se bo, če se le ne boš sramoval takšnega kot si. Samozavest je širok pojem. Vsak je lahko samozavesten, če le izpolnjuje moj prvi stavek. Da pa pri tem ne izpadeš domišljav, se je treba naučit sprejemat tudi drugačne od sebe oziroma jim dovoliti, da so takšni, kot so. Tudi oni so ranljivi pod kožo, ne glede na to, kako delujejo navzven. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

@samski 34letnik: če bi znala opisat, ne bi uporabila angleškega izraza, morda lahko tu pomaga princess28, ki je bolj domača v angleščini. Jaz sem tebe vprašala za tvojo definicijo preprostosti, ne moreš zdaj mene vprašat po isti definiciji, če je ne poznam 🙂

@krivokljun

jst vem kaj pomeni, ne znam pa ti z besedami opisat…..to se kar hitro vidi ko začneš spoznavat osebo

Če ne znaš opisati, imaš bolj slabo predstavo o definiciji te besede. Lahko rečeš, da veš, ampak kar ne znaš tudi opisati s svojimi besedami, bolj slabo poznaš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa opisno opiši. Ne vem, a to pomeni,da je nepokvarjena ali da je pač simple minded –> intelektualno šibka?

Tadva ti ziher nebosta nič pametnega povedala, raje koga druzga poslušaj. Recimo Twilight je kul, ga boš našel na forumu ljubezenska razmerja.

Lp

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Me pa resnično res zanima, kaj mu bo VSEVEDNI Marko svetoval in kam ga bo to pripeljalo….

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Sadni ima pa certifikat, da pove, kdo je kul in kdo ni. On odloča o absolutni resnici. Kot bog, tako nekako. 😉

Po moje samo to nervira, da te, Marko, ne uspejo s tira vreč oz. toliko sprovocirat, da bi napisal kaj drugega, se razjezil. Sicer je pa zanimivo opazovat dinamiko pišočih, kako se različno dojamemo, še posebno, če ni zraven smajlijev. Sadni npr. vedno dojame kot da smo vsi blazno resni, sploh ne dojame, da tudi on kdaj dobi kostko hihi No hard feeling evribadi.

Ti se imaš za dojemljivo…NE ME HECAT :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kaj se pa s samičko dogaja, da je postala tako razdražljiva in agresivna? Samička, kdo te je tako razočaral? 😉

Marko, jo je za razumet, daje jo nedeljski sindrom, saj veš, to je tistih par ur pred predolgim ponedeljkom. Ne upam si napisat tistih 3 razlogov kot zadnjič, bom spet tepena.

😉

Ne vem točno, tudi jaz čutim, da se nekaj dogaja pa ne znam razbrati vsega, se mi zdi da sem se vrgla po Katenjki in vse manj in manj spim…posledično sem razdražljiva pa tečna in imam PMS pa sindrom polne lune pa….Krivokljunka že ve, ni bila za brezveze “tepena” 🙂

lol Prav zabaven tale večer.

Razmišljam, kako tragi-komično, v 5 straneh te teme sta se oglasila samo 2 moška med 30 in 40, oz. 3-je, če štejemo še LG-ja, ki se na žalost ni več oglasil.

Predvidevam, da je odgovor v pomanjkanju računalniške pismenosti moške populacije med 30 in 40 letom starosti (tragično) 🙂 LG-ja pa si tako ali tako ti pregnala (komično) 🙂

A jst sem ga pregnala, ko sem mu dejansko dala prav? Ajej, narobe svet.

Sicer pa, kaki ded je to, če se pusti tako zlahka odgnat? Odgovor: neobstoječ :))))

Ne, ne saj nisi…just joke.

@krivokljun

Ti bom poslal slikco

Kam pa? Ne spomnim se, da bi javno napisala svoj mejl.

Kam pa? Ne spomnim se, da bi javno napisala svoj mejl.[/quote]

Ptičica – nekaj postov nazaj te teme si ga spraševala o definiciji “preprostosti”, ker samski34 ne zna tega pojma spraviti v opisno obliko (vsaj tako je povedal), ti verjetno želi to “definicijo” pojasniti s slikco 🙂

A mogoče hoče to “definicijo” pojasniti s tako slikico:)

http://www.youtube.com/watch?v=hUg-LKUVZ_s

A mogoče hoče to “definicijo” pojasniti s tako slikico:)

http://www.youtube.com/watch?v=hUg-LKUVZ_s%5B/quote%5D

Hahaha…ful dobro :-))))) Frau Krivokljun pa se je tako ali tako dokončno odločila, da z mano več ne komunicira, tako da glede odgovora lahko samo ugibam 😉

Glej, ni jim treba. Ker je dovolj tipov, ki sami pridejo. Razumeš?

Sramežljivost je slaba lastnost, znebi se tega. Samozavest pomeni, da se ne sramuješ samega sebe, takšnega, kot si. Nesamozavest je slaba lastnost. Ženske instinktivno iščejo močnega moškega, ne šibkega moškega, ki je po možnosti še mevža.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider, če zna tisto kar je v zgornjem videu potem ni mevža, samo tisto ne sme prehitro priti:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close