Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje se zbirate SAMSKI MOŠKI (30-40 let)?

Kje se zbirate SAMSKI MOŠKI (30-40 let)?

Bohinjski konec je res lep, pa vedno se da še kaj novega odkriti.

Drugače pa kar se tiče lokacije sem za začetek mislil, da bi šli kam bližje, da se nebi vsak sam vozil 100 km daleč, pa tudi da bi videli kako smo s kondicijo. Sem sicer mnenja da se je potrebno prilagoditi šibkejšim, je pa nerodno če je nekdo ki bi rad tekel, drugi pa hriba še videl ni.

Datum pa zna biti trenutno problematičen, saj je napovedano bolj slabo vreme. Še najbolje bi bilo (če se dogovarjamo za Golico), da bi bili pripravljeni na “hitro” akcijo. Ker se vreme hitro spreminja bi šele zvečer vedeli za naslednji dan kako bo.

Imaš ti (ali kdo drug) boljši predlog?

Lp

O kakšni legendi ne bi vedela…. bom pa povprašala in poročam.:)

Kakšnega povabila nisem imela v mislih…. sem samo “kontrirala” narcisam.:)

A zraven bi pa šla?
Drugače pa kot sem se pozanimal, gredo narcise že proti koncu. Torej se bo potrebno hitro kaj zmeniti, ali pa poiskati kakšno drugo lokacijo.

Lp

Glede narcis na Golici pa kar pozabite, so že mimo. Da ne bo pomote, ne javljam se za pohod po hribih.

Glede narcis na Golici pa kar pozabite, so že mimo. Da ne bo pomote, ne javljam se za pohod po hribih.[/quote]

A res? Kruc gleda narcise, gremo pred tv … hec. Raje na planike.

Krivokljun, poglej temo Gremo v hribe. Sporoči kakšna se ti zdi tura, oz. napiši komentar.

Lp

Drage samske punce!

Jaz imam pa sina, ki je samski. Je lep (za vsako mamo), izobražen, duhovit, ima stanovanje, zna kuhati, prati, pospravljati.. Kako naj vas spravim skupaj?

Kaj bi pa on rad? Vsi niso za to, da bi se sparčkali.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Sin bi pa rad zeta v hišo pripeljal…… 😉 :))))))))))

Sin bi pa rad zeta v hišo pripeljal…… 😉 :))))))))))[/quote]

On_, lahko se javiš, ne bo nobena od nas ljubosumna ali zavistna ;))))))))))))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Morda malo iz konteksta, pa vendar…

Pride možakar k zdravniku in ga zaskrbljeno vpraša: Gospod doktor, ali bom živel še 40 let?
Zdravnik ga pogleda in vpraša:
Kadite?
Ne.
Pijete?
Ne.
Kvartate?
Ne.
Se družite z “živahnimi” dekleti?
Ne.
Potem mi pa povejte zakaj si sploh želite živeti še 40 let.

Lp

Da bi maratone tekel, a ni jasno?!

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Na portalu Twoo ali nekaj takega je bil en tak primer. Tam sem naletela na tipčka, ki je rekel, da mu je mama odprla profil, ko me je povabil, da se dobiva, sem napisala, da bi se raje dobila z njegovo mamo, če že vse ona rihta, da se bom z njo pomenila vse kar rabim :).
Tako, da mogoče tale spodnji oglas sploh ni tako neresničen, Obstajajo mamike, ki naredijo vse za svoje odrasle sončke :).

pa še kaj! v hribih se fantje ukvarjajo s skalcami in navezami ter so si sami sebi čisto dovolj. In ne ženskami. Vsaj jaz še nisem nobenga srečala tam, ki bi iskal sopotnico. to ve vsak, ki je kdaj krenil višje kot od 2 štuka SityParka.

micci2, motiš se. Tudi taki moški iščejo sopotnice za tja gor. Govoirim iz izkušenj.

Ja, to sem poskusila tud jaz pred 20 leti in ne bi ponovila. Niti pod razno…

Midva plezava skupaj v navezah. Jaz sem prej plezala kot on :).

saj bi ti zavidala, ampak nisem take sorte. jaz ravno ne plezam, grem pa z veseljem na kakšen bolj zahteven vzpon. saj imaš prav. take in drugačne lahko srečaš vse povsod, odvisno je samo to kaj izbereš, ali pa kako se zvezde poklopijo. Res pa je, da sem se šele zdaj (po 17 letih) pričela malo ozirati, če je kje kakšen primeren kandidat. mogoče pa je še kje kakšen encijaček zame kje. ti javim.

se strinjam z micci, namreč sama počnem precej zgoraj napisanega in na žalost mam izkušnje da če se že srečamo al jih čist nič ne zanima okoli sebe, tud vidjo nič, kaj šele da bi odgovorili oz. odzdravili…, al pa jih glih takrat tam pač ni…
ampak verjamem da enkrat pa le srečam fantina s katerim se bom ujela 🙂

jaz imam takega – a poznaš še koga takega ? ;)) se priporočam

Ej tazgorna, kako pa je kej v Himalaji?

Pošlji ZS pa se pusti presenetit ne =)

taspodn, na boš verjel, luštn! pa kaj bi ti razlagala….

To tudi mene zanima za samske ženske do 43 ? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close