Kje se zbirate SAMSKI MOŠKI (30-40 let)?
Bohinjski konec je res lep, pa vedno se da še kaj novega odkriti.
Drugače pa kar se tiče lokacije sem za začetek mislil, da bi šli kam bližje, da se nebi vsak sam vozil 100 km daleč, pa tudi da bi videli kako smo s kondicijo. Sem sicer mnenja da se je potrebno prilagoditi šibkejšim, je pa nerodno če je nekdo ki bi rad tekel, drugi pa hriba še videl ni.
Datum pa zna biti trenutno problematičen, saj je napovedano bolj slabo vreme. Še najbolje bi bilo (če se dogovarjamo za Golico), da bi bili pripravljeni na “hitro” akcijo. Ker se vreme hitro spreminja bi šele zvečer vedeli za naslednji dan kako bo.
Imaš ti (ali kdo drug) boljši predlog?
Lp
Na portalu Twoo ali nekaj takega je bil en tak primer. Tam sem naletela na tipčka, ki je rekel, da mu je mama odprla profil, ko me je povabil, da se dobiva, sem napisala, da bi se raje dobila z njegovo mamo, če že vse ona rihta, da se bom z njo pomenila vse kar rabim :).
Tako, da mogoče tale spodnji oglas sploh ni tako neresničen, Obstajajo mamike, ki naredijo vse za svoje odrasle sončke :).
saj bi ti zavidala, ampak nisem take sorte. jaz ravno ne plezam, grem pa z veseljem na kakšen bolj zahteven vzpon. saj imaš prav. take in drugačne lahko srečaš vse povsod, odvisno je samo to kaj izbereš, ali pa kako se zvezde poklopijo. Res pa je, da sem se šele zdaj (po 17 letih) pričela malo ozirati, če je kje kakšen primeren kandidat. mogoče pa je še kje kakšen encijaček zame kje. ti javim.
se strinjam z micci, namreč sama počnem precej zgoraj napisanega in na žalost mam izkušnje da če se že srečamo al jih čist nič ne zanima okoli sebe, tud vidjo nič, kaj šele da bi odgovorili oz. odzdravili…, al pa jih glih takrat tam pač ni…
ampak verjamem da enkrat pa le srečam fantina s katerim se bom ujela 🙂
jaz imam takega – a poznaš še koga takega ? ;)) se priporočam
Forum je zaprt za komentiranje.