Kje se zbirate SAMSKI MOŠKI (30-40 let)?
Tole o barabah je čisto Spiderjeva teorija in velja tako kot veliko njih – za nekatere velja, za druge pa ne. Če imaš že sicer dovolj dela z življenjem, si ne želiš za partnerja nekoga, ki te dan za dnem dobesedno zajebava v glavo – ker kaj je pa “challenging” drugega kot to.
Meni osebno (pa še marsikateri ženski) se pa zdi, da morata biti partnerja zaveznika, tim, največji izvir sreče.
samski34, se mu vidi pač da je tip obupan, in take ženske skenslajo naprej, ker obupanost smrdi že na 1km. Pa kakor sem prebrala se tukaj postavi v kot kot neko ubogo bitje, sam se opiše da je prijazen, pošten, super tip za ženske. Igra xbox, je pliden fantek itd.., potem žali Zmedeno_samico, ker mu pove po pravici da je obupan. Ahh ja, malo ga matra ker je 34 star, in sedaj to svojo obupanost in slabo voljo ker ne more najti ženske vali na celotno žensko populacijo. Čez nekaj časa se zna zgoditi da bo začel govoriti da so vse ženske c*ipe, da vse iščejo samo denar, da so plitke….In pol nič čudnega, če ga ne bo nobenga hotela, ker negativnost se tudi zavoha zelo hitro. Saj mogoče pa sploh ne potrebuje ženske, če ima svoj xbox, in kot je izjavil da se noče več ukvarjati z žensko populacijo:), so its all good.
FB sploh ne uporabljam, ona-on se strinjam je poden (se najde zrnje,ampak, da prekoplješ ves plevel, gre veliko časa, razen, če imaš srečo in takoj potegneš zrno) – tu se strinjava.
Hodim v naravo, vsak dan po kako uro. Ob vikendih pa seveda še več ur.
Problem je pa v tem, da so moški tako zelo sramežljivi, da ko jih pozdravim,nekateri sploh ne odgovorijo, večina nekaj zabrunda nazaj, da bi se pa kdo še kaj nasmejal je pa že misija nemogoče. Tako, da tu punce takoj odpademo, ker ni odziva. Pa sem vajena pozdravit vse, ki jih srečam (v naravi, ne v mestu, da ne bo kdo mislil, da hodim po Kranju in pozdravljam vse, ki jih srečam :)). Težko je začet pogovor s takimi, če ti niti ne odzdravi ali pa le nekaj neprijazno nazaj zabrunda, potem si seveda na upam še naprej menit.
Frajeri mi nikoli niso sedli. Žurerji še manj, ker se ne spomnim kdaj sem bila na zadnjem žuru.
Tako, da boš moral dat kak nasvet še, kje so pošteni in zvesti. Ali pa so res tako preklemano sramežljivi, da še odzdravit ne upajo, če jih nekdo pozdravi in se jim nasmeji?
Sem pa par let starejša kot ti, ampak ista generacija.
‘Če bi bilo res’, ti dam tukaj prav, jaz sem živela nekaj časa v tujini London. Tam so tipi drugačni kot slovenci, slovenci so full sramežljivi. Tam spoloh ni bil problem spoznati nove ljudi, že na ulici so te ogovarjali, zelo so bili odprti, čisto nasprothe od angležev kot jih opisujejo. Moj najboljši kolega je tak sramežljive, shy narave, drugače odlična oseba, in sem ga jaz velikokrat spodbudila da je poklical kakšno žensko, ali šel do nje, jo ogovoril. Mi je bil potem hvaležen, in dejansko je res šla skoraj vsaka z njim vsaj kavico, tudi če se potem ni razvilo kaj več. Samo če res želiš spoznati nov folk je treba biti aktiven. V Sloveniji je pač taka mentaliteta, da je to dojemano kot nekaj vsiljivega, arogantnega. En primer se tukaj spomnim, leta nazaj, sva šle s frendico v en lokal praznovati moj b-day, vstopiva v lokal, se ene 4 večje grupe ljudi obrnejo naju premerijo ljubosumno od glave do pet, in se zopet obrnejo v svojo grupo nazaj. No in sva potem v lokalu samevale, noben se nama ni odprl, da bi naju povabili medse, karkoli. Dokler niso prišli v lokal eni argentinci haha, no potem sva se zgovarjale z njimi je bilo super. Hočem povedati da to je tako v Sloveniji, tukaj je pač folk precej zaprt, in bojezljiv za nove kontakte, ko sem bila v Londonu s tem sploh ni bilo težav. Aja ‘če bi bilo res’, tisti lokal je bil v Kranju:) tako da ja lokali tam so res bedni, vsaj takrat ko sem jaz še več hodila ven.
Obstajata (najmanj) dva tipa moskih. Prvi skace od cveta na cvet in deluje po prinicpu
http://www.youtube.com/watch?v=fbbGwO_uJn8
Drugi pa morajo doseci stanje karateista ki hoce zlomiti plosco, da sploh pristopijo, pa se to samo k redkimi deklinami ki imajo ….hm nekaj vec 🙂
[/quote]
In praviloma so prijazni in zgovorni itak vezani.
Slovenci smo res zadrti. Ravno včeraj gledam na troli … Sedita ženska in tip skupaj, ženska ob oknu, in se vmes vznemiri, ker je očitno mislila, da je že njena postaja. Tip vstane, da bi ji dal prostor, ona pa kar zija naokrog … Sem si mislila, pa kakšna kura je to, da mu ne reče niti hvala niti oprostite niti ga ne vpraša, ali mogoče veste, kje je to pa to, ker moram tam dol. Ne, ona se je delala, kot da ne vidi, da ji je on vstal, zijala skozi okno napol sede, napol stoje, in naposled spet sedla. Pa dobr no. Ampak mi je bilo pa res tako tipično slovensko.
Ferbčna, preveč je takih primerov kot je tale na troli, se čisto strinjam.
VČasih se vprašam, če sem jaz čudna, če grem v hrib in vse, ki jih srečam pozdravim pa še kak nasmešek dam za povrh… ker odziv je tak, da ni za nikamor. Izjema so starejši planinci, ti pa so res topli ljudje, ni jim težko pozdravit, se nasmejat, kako reči.
ferbčna, sem se mogla nasmejati temu dogodku v troli:), Se sliši tipično slovensko, kot nek robot brez čustev. V bistvu je imela ženska idealno situacijo za začeti pogovor. To je isto kot primer z mojo frendico v tistem lokalu, ko sva vstopili so se vsi zaprli kot da to ne bi bil lokal za žurat ampak debatni krožek. Prav grozno nama je bilo, kot da te sovražijo ne vem, pa nisva bili nič arogantni, tipi še flirtati niso upali kaj šele da bi do tebe pristopili. Šele ko so prišli odprti argentinci, no njih so tudi ignorirali. Še sedaj, če grem kdaj v lj žurat, običajno naletimo na kake angleže, irce in se nekako energetsko kar privlačimo. Ne vem oni so taki odprti ni problem z njimi stike navezati. Pa nimam nič proti slovenskim tipom samo očitno se ne klapam z njimi prav dobro, če pogledam od vseh bivših sem imela samo enega, ki je bil slovenec in še to ko sem bila stara 18:)
Cenim to, če so ljudje pismeni in se izražajo slovensko, nima veze moja pamet, diploma tudi nič ne šteje. Prijazna sem toliko, koliko se mi zdi primerno biti in do ljudi, ki sejejo obup in samopomilovanje raje nisem. Ne zanima me, koga in kaj želiš srečati, saj si tako ali tako napisal, da si že našel dosmrtno tolažbo xbox…razumem to, če bi imel 15-16 ne pa 34 :-))))))) se pa tudi po tvojih odzivih na naše odgovore opaža, da si zelo nezrela oseba.
Ne vem, če boš s svojim pisanjem, katero punco pritegnil in to je na tem forumu vse kar lahko od sebe daš.
Ja potem naj pa pristopijo Spider:), samo če tujec prvi pristopi kaj naj pol jaz morem slovencu, še hrvati prej pristopijo do ženske kot slovenci. Vsaj tako opazim, ko grem ven. Tujci imajo očitno več samozavesti, pa niso nič bolj privlačni ali neprivlačni od slovencev, tukaj je v igri samozavest in sproščenost. Imaš pa prav Spider, že od malega me privlači tujina in posledično tudi tujci. Kot sem že omenila sem živela v tujini in tudi planiram tam živeti v prihodnosti, všeč mi je energija v Londonu. Pa ne zato ker ne bi marala slovenije, ali slovenskih tipov.., so tukaj druge stvari. Predvsem kariera.
V lokal se hodi na pijačo, ne pa spoznavat ljudi, kaj tebi ni jasno 🙂
Jaz imam prijateljico v tujini in sem večkrat pri njej na obisku. Greva ven in res ni problem začet pomenka … Tudi če je mešana družba ali celo pari, res nima nihče zadržkov začeti pogovora. Saj menda če greš med ljudi, ne greš zato, ker ti je zaprijalo pol ure samote ali kako?
Ja kaj, Slovenci pač nismo takšni ljudje, da bi se kr nekaj pogovarjali z nekimi tujci. Meni gredo na živce vsiljivi ljudje, ki bi se kr nekaj pogovarjali z mano, me pa vidijo prvič v življenju. Meni je to čudno, ko mi nekdo, ki me pozna 2 dni, kr začne nekaj razlagat o sebi.
Pri tebi so pa stvari res preproste. Kot, da ni možno, da so tujci bolj sproščeni od slovencev…
Forum je zaprt za komentiranje.