Kje se zbirate SAMSKI MOŠKI (30-40 let)?
Škoda, da ta logika ni tako preprosta…Bi potem iskali sovraštvo, pa bi našli love…:)[/quote]
Narobe si razumel. Zgrešil bistvo.
Ni bilo tako pisano oz. jaz tako ne berem. Mislim da je želela povedat čisto preprosto, da če iščemo nekoga po naših merilih, v smislu, prijetna zunanjost, dober sogovornik itd.itd… potem preveč predalčkamo, nikoli ne bo gospoda popolnega, da ne omenjam, da na ukaz se ne moremo zaljubit.
Ko pa stopimo iz iskanja, in se samo prepustimo v družbi, sprejemamo energijo drugih, se zabavamo ob šalah, cenimo prijateljstvo, dovolimo da se nam nekdo odpre in pokaže svoj sproščeni jaz (če ga ima, seveda) potem pa naenkrat pride spoznanje…
Torej ni drugi človek tisti, ki ni ta pravi, ampak smo mi tisti, ki ga ne vidimo kot tapravega.
Tako sem vsaj jaz brala. Pa še prav ima, kajne…
Vidiš, da ne poznaš ne Helie ne Chebula, drugače bi vedela, da organizirajo polvodene in tudi povsem individualne izlete, ki so največkrat mednarodni. Se pravi, da lahko furaš z nekom iz Avstrije ali Švice npr.
Jaz sem pisala, če hočeš koga najt, moraš za to kam it, oddat kak oglas kam, če te že ne zanimajo razni Kupidi in Ona-On. Lahko pa samo čakaš, da ti princ pade v naročje, ko se boš kolesarila mimo njegovega drevesa 😉
Seveda poznam Helio in Cheubul in ja še vedno so to agencije in jaz res ne potujem z agencijami. Le zaakj bi jim valila kupe denarja, če lahko organiziram vse sama? Čemu bi jim plačevala oraganizacijo individualnega izleta?
Ja, sem že dala kup oglasov, sem ti že napisala. In preberi vse še enkrat, sem že tudi naštela kje vse hodim. Da kam grem, ne rabim dat oglasa, ampak preprosto grem. Sem kje mogoče napisala, da ne morem nikamor it :)? Sem pa med drugim tudi napisala, da sem že dala oglase.
In tudi nisem nikjer napisala, da obupano iščem kakega princa. Napisala sem, da sem raje sama kot, da imam tipa, ki bi ves dopust preživel na morju in poleževal na plaži. Torej je očitno, da mi ni neke sile, če pride pride, če ne pa ne. Bolje samska kot v dolgočasnih vezah kot sem jih imela do sedaj.
Vidiš, da ne poznaš ne Helie ne Chebula, drugače bi vedela, da organizirajo polvodene in tudi povsem individualne izlete, ki so največkrat mednarodni. Se pravi, da lahko furaš z nekom iz Avstrije ali Švice npr.
Jaz sem pisala, če hočeš koga najt, moraš za to kam it, oddat kak oglas kam, če te že ne zanimajo razni Kupidi in Ona-On. Lahko pa samo čakaš, da ti princ pade v naročje, ko se boš kolesarila mimo njegovega drevesa ;)[/quote]
Vse si napisala, rezultata pa še kar ni, torej nekaj delaš narobe. Ni vrag, da se ob vsej tej tvoji aktivnosti ne bi našel kak simpatičen avanturist, samo verjetno na njem najdeš kup napak, ki te motijo in na koncu pristaneš z dolgočasneži. Zakaj sploh začet vezo s kom takim?
Pa dobro je bit kdaj malo samokritičen, da smo sposobni tud svoje napake in ovire prepoznat in jih odpravit.
Bo že našla nekoga, če ji je usojeno, da bi se pa silil je pa brez veze, kot sem že napisala takrat ko nekaj res iščemo, in to karkoli se običajnone zgodi. Šele ko se sprostimo, sicer delamo v tej smeri, ampak nismo več obsedeni s to zadevo, šele potem se lahko stvar tudi dejansko zgodi.
Pa tudi saj takrat, ko razmišljamo kakšna je določena oseba, to ni ljubezen, zato ker o osebi razmišljamo razumsko. Šele ko nekaj res čutimo do osebe, lahko to preraste v ljubezen.
Joj, no, sem kaj rekla, da kaj obupujem? Saj sem napisala, če se najde, se najde, če se ne pa se pač ne. Ni nekega problema. Po ločitvi sem čisto zadovoljna in nič ne obupujem. Zadovoljna samska ločenka.
Zakaj začeti vezo s takim? A nisi ravno ti pisala na temo, da imam preozek izbor, da ne smem tako ozko izbirat? No pa nisem tako ozko izbirala in našla kar sem našla. Zdaj sem pa dvignila standarde, ker sem raje samska kot v dolgočasni vezi.
Glede enih stvari lahko zmanjšamo kriterije, glede drugih pa ne. Če ti veliko pomeni aktivnost nekoga, da rad potuje, je aktiven v naravi, potem mi je jasno, da ne boš nižala kriterijev na tem področju. Če je pa nekdo, ki je odprt za vse možnosti pa da rabi samo malo spodbude, da se premakne, pa če ti je sicer v redu, se ujameta, pač poskusiš in upaš, da se bo navdušil tudi sam in da mu ne bo vedno izgovor, da mora doma gledat fuzbal. Ker to verjamem, da je zoprno, nekdo bi bil zunaj, drugi pa poležaval pa raje zbluzil cel dan, kot dvignil rit. Ampak dvomim, da je že na začetku tako 🙂
Punce,
Samskih fantov je veliko, le najdit tapravega je problem.
Pojdite v naravo…na sprehod, tek…pustite facebook in ona-on.
Iščite med mirnimi, sramežljivimi…pristopite do njih oz. jim pustite, da oni lahko pristopijo do vas. Ne pa se delat tako nedostopne. Odzdravite, če vas nekdo pozdravi. Začnite pogovor. Lahko vam uspe dobiti zelo dobrega in pravega prijatelja, lahko pa tudi kaj več.
Izogibajte se frajerjev, saj le ti vas bodo zamenjali takoj ko se jim bo prva blondinka nasmehnila.
Pa izogibajte se tistim, ki imajo prijatelje in žure na prvem mestu. Prej ko slej bo med temi žuri spoznal drugo in vas prevaral.
Lahko rečem da jst npr. če spoznam pravo punco, se bom na vse načine trudil, da bo zveza trajala za vedno (moja prejšnja zveza je trajala 8 let…….dal sem vse od sebe…..ampak me je pustila….spoštoval sem njeno odločitev in šel dalje)
Nevem pa, če bo to isto za enega frajerja, ki lahko takoj najde zamenjavo.
Mislim da je problem v tem da same napačne izbirate……tudi poštene in zveste se dobi….le malo več skenirat je treba….pa ne samo gledat kolko mišic ima tip, pa kakšno frizuro, pa kolko tatujev ima….ipd neumnosti. (s tem seveda ne mislim da mora bit tip zanemarjen)
Bo že res da lepa dekleta ljubijo barabe. Lahko se odločite za barabo….odločitev je vaša…….življenje pa kratko
lp
samski34, saj ni fora da samo lepe punce izbirajo barabe, v bistvu imajo vse ženske rade tipe ki so bolj challenging. To ne pomeni nujno da je totalen prasec in varalica. Samo pač da ni recimo ulovljiv, to naredi tipa pri večini žensk še bolj privlačnega. To je res da so tudi pošteni, prijetni tipi samo ravno taki so potem tudi prevarani od žensk, ker ženskam postane dolgočasen. Saj to je povsod, tudi tipi imajo radi bolj neulovljive ženske, ker tisto kar ni tvoje, kar je težje dosegljivo ti potem postane še bolj privlačno. En komad me na take tipe spominja:
http://www.youtube.com/watch?v=mL-LQTBQlPg
Princess28…v bistvu imajo vse ženske rade tipe ki so bolj challenging
upam, da ne, ker potem jst bom ostal sam celo življenje, ker se ne bom pretvarjal da sem nekaj drugega kar sem..sem zelo preprost namreč.
nevem kaj imajo radi drugi tipi ampak jst imam rad preproste punce in ne tiste neulovljive katere mislijo da jo imajo samo one….svojo bivšo sem spoznal….bla sva prijatelja 3 mesece…potem pa sva postala par.
zmedena_samica
ne iščem lepo dekle……prav tako ne bom baraba ker nisem to jst…..jst sem preprost in tak bom ostal.
ne jst bi kar reku da lepa in grda dekleta ljubijo barabe 🙂
potem pa uživajte….vsak ima svoje veselje 🙂
samski34, to je full lepo da sta bila najprej par, tudi skoraj vse moje veze so najprej bazirale na prijateljstvu, ti da dober temelj za dalje. Pa saj ni vse v strasti, neulovljivosti, tukaj je ljubezen. Če do nekoga čutiš globljo povezavo je to to. Kot jaz opažam smo ljudje, ki recimo rabimo precej strasti v razmerju so pa taki, ki jih rollercoaster razmerja ne pašejo in so čisto zadovoljni brez neke jake strasti.
Samo pazi da ne boš postal kot nek safe-guy za ženske. Ko bo ženska s tabo samo zato ker bo vedela da je ne boš nikoli prevaral, da boš lepo delal z njo, jo boš ščitil in skrbel zanjo. V ozadju bo pa imela loverja, ob katerem bo začutila strast.
Forum je zaprt za komentiranje.