Kje se zbirate SAMSKI MOŠKI (30-40 let)?
Točno tako gre, ja.
In ne misli da obstajajo kraji, kjer so kupi takih moških. Dokler sem bil še samski sem počel predvsem tisto kar imam rad (npr. hobiji), neglede na to, če sem bil tam sam ali nas je bilo več.
Torej je recept le ta, da počni tisto kar imaš rada – in uživaj v tem. Tvoja radost in uživanje v življenju sta tisto kar bo najbolj pritegnilo ljudi.
Potem se pa druži. Ni nujno s kakšnimi nameni… poklepetaj, najdi si kupe novih znancev, kakšnega prijatelja za aktivnosti, itd.
Npr. mene se je našlo na smučanju, raznih tečajih, regatah, ob delih rek kjer se vesla, na zanimivih gorsko-kolesarskih točkah in poteh, v galerijah, itd.
Tega pa ne morem povedat; bo že sama, če bo hotela in imela čas za visenje tu.[/quote]
Zaupaš še eno skrivnost? Minilo je tvoje “dvojno” življenje, tu je nekakšna spletna familija ali prijatelji, realno je pa drugače. Se mi zdi, da zdaj nisi več tako predan virtuali. Ko ti gre, zares ne greš “viseti” sem, ko pa si sesut, je pa mon super, čeprav ni popoln. Imam prav?
Take moške lahko srečaš na kolesarskih turah, na slovenskih vršacih na kakšnih alpinističnih turah, pozimi v visokogorskih smučiščih, poleti si radi privoščijo kakšno turo do vsaj Nordkapa, še rajši pa turajo po Himalaji z vso gorsko opremo in še dodatno opremo za gorsko kolesarjenje in opremo za smučanje s Himalaje, vmes jih lahko najdeš še v kakšnem fitnesu ali savni ali pa poleti za čisti rileks pičijo s kolesom v najhuši vročini in najhujšem soncu v Dalmacijo na kolesarsko turo….
Upam, da sem ti dala kakšen uporabni nasvet. Taki so Slovenci.
Samo nekaj o takšnih Slovencih:). Tip ljudi, ki jih omenjaš…so izredni individualci, večina jih ni sposobna živeti v dvoje, kaj šele v neki skupnosti (kot recimo družina). Takoj se počutijo utesnjeni, ujeti in bežijo v svoj svet športa, alpinizma in podobno. Ponavadi pod pritiskom okolice dobijo partnerko, vendar se slej kot prej izkaže, da ne zmorejo vračati čustev, ker so pravzaprav samotarji in jim je všeč tak način življenja. Nimajo želje po prilagajanju, po sklepanju kompromisov…so INDIVIDUALISTI in posledično egoisti:). Čist ok, vsak ve zase najbolje:). Se opravičujem vsem tistim, ki odstopate od stereotipov:).
Samo nekaj o takšnih Slovencih:). Tip ljudi, ki jih omenjaš…so izredni individualci, večina jih ni sposobna živeti v dvoje, kaj šele v neki skupnosti (kot recimo družina). Takoj se počutijo utesnjeni, ujeti in bežijo v svoj svet športa, alpinizma in podobno. Ponavadi pod pritiskom okolice dobijo partnerko, vendar se slej kot prej izkaže, da ne zmorejo vračati čustev, ker so pravzaprav samotarji in jim je všeč tak način življenja. Nimajo želje po prilagajanju, po sklepanju kompromisov…so INDIVIDUALISTI in posledično egoisti:). Čist ok, vsak ve zase najbolje:). Se opravičujem vsem tistim, ki odstopate od stereotipov:).[/quote]
Močno odstopam od teh stereotipov, tako da , opravičilo sprejeto :)))))
zato, ker otroka načeloma nobena noče vzgajat z neresnim tipom, ki mislit sp***dit takoj, ko mu ne bo kaj všeč. in večina žensk si pač želi vezo in družino. tebi pač preostanejo tiste, ki jim do tega ni, kar pomeni, da išči punce pod 25 letom, ali pa ločene z že vsaj tremi otroci, ki bi rade občasen seks.[/quote]
To je čisti pavšalizem…neresen dec v smislu unikatnosti in antiklišejevstva, lahko zelo resno, dobro skrbi za otroka oz. žensko…
Samo nekaj o takšnih Slovencih:). Tip ljudi, ki jih omenjaš…so izredni individualci, večina jih ni sposobna živeti v dvoje, kaj šele v neki skupnosti (kot recimo družina). Takoj se počutijo utesnjeni, ujeti in bežijo v svoj svet športa, alpinizma in podobno. Ponavadi pod pritiskom okolice dobijo partnerko, vendar se slej kot prej izkaže, da ne zmorejo vračati čustev, ker so pravzaprav samotarji in jim je všeč tak način življenja. Nimajo želje po prilagajanju, po sklepanju kompromisov…so INDIVIDUALISTI in posledično egoisti:). Čist ok, vsak ve zase najbolje:). Se opravičujem vsem tistim, ki odstopate od stereotipov:).[/quote]
Močno odstopam od teh stereotipov, tako da , opravičilo sprejeto :)))))[/quote]
Ja ful so zahtevni ti slovenski moški! Kje naj pridem do takega primerka? Naj splezam na Himalajo in tam postavim svoj ženski bazni tabor in čakam v zasedi? Ups oprosti, si se spotaknu v moj šotor, jaz samo taborim na Himalaji in sem čisto po slučaju tukaj! Al, kako to gre? Punce, kako se pride najceneje do Himalaje, sigurno imate že (poceni) ekspedicije tam.
Tega pa ne morem povedat; bo že sama, če bo hotela in imela čas za visenje tu.[/quote]
Zaupaš še eno skrivnost? Minilo je tvoje “dvojno” življenje, tu je nekakšna spletna familija ali prijatelji, realno je pa drugače. Se mi zdi, da zdaj nisi več tako predan virtuali. Ko ti gre, zares ne greš “viseti” sem, ko pa si sesut, je pa mon super, čeprav ni popoln. Imam prav?[/quote]
Saj bi rad odgovoril – pa ne znam. Ne razumem natanko kaj sprašuješ.
Takole počez pa; nikdar (z izjemo parih mesecev, več kot 10 let nazaj) nisem imel kakšnega “dvojnega” življenja. Tule visim kadar sem doma in imam ravno čas (in voljo) in ni povezano s tem kako “mi gre” tisti trenutek ali dan. Prav “sesut” nisem skoraj nikoli – kadar pa sem temu blizu se najprej spravim k sebi in šele potem kaj modrujem tule ali kje drugje na netu.
Zaupaš še eno skrivnost? Minilo je tvoje “dvojno” življenje, tu je nekakšna spletna familija ali prijatelji, realno je pa drugače. Se mi zdi, da zdaj nisi več tako predan virtuali. Ko ti gre, zares ne greš “viseti” sem, ko pa si sesut, je pa mon super, čeprav ni popoln. Imam prav?[/quote]
Saj bi rad odgovoril – pa ne znam. Ne razumem natanko kaj sprašuješ.
Takole počez pa; nikdar (z izjemo parih mesecev, več kot 10 let nazaj) nisem imel kakšnega “dvojnega” življenja. Tule visim kadar sem doma in imam ravno čas (in voljo) in ni povezano s tem kako “mi gre” tisti trenutek ali dan. Prav “sesut” nisem skoraj nikoli – kadar pa sem temu blizu se najprej spravim k sebi in šele potem kaj modrujem tule ali kje drugje na netu.[/quote]
Zanimiv odgovor. Bi rekla vzorčni model za prikaz razlike med ž in m spolom. Dvojno življenje ni mišljeno kot nekaj negativnega v tem primeru, sama pri sebi opažam, da včasih preveč visim tukaj gor in se sprašujem, ali je to normalno, ker mineva čas, ko bi morala ustvarjati… Grem gor tudi, kadar sem sesuta, samo sem potem še bolj razočarana, sploh če odprem kaj neumnega.:) Tvoje modrovanje kar vzdrži. Ni grobo in vsiljivo, celo pomaga.:)
Hecno vprašanje Jon; sploh glede na to, da za nobeno stvar v paru (skoraj nikoli) ne more biti kriv le eden.
Torej bi bil moj odgovor za nazaj – da vedno sem bil kaj kriv tudi sam. Vedno sem imel tudi sam kaj vmes. Pa čeprav kdaj tudi zelo malo.[/quote]
Misliš ???? hmmmmm kolikor spremljam forum je v 99,9% krivde na moški strani, vsaj tako trdi večina ženske populacije na forumu .
Hecno vprašanje Jon; sploh glede na to, da za nobeno stvar v paru (skoraj nikoli) ne more biti kriv le eden.
Torej bi bil moj odgovor za nazaj – da vedno sem bil kaj kriv tudi sam. Vedno sem imel tudi sam kaj vmes. Pa čeprav kdaj tudi zelo malo.[/quote]
Misliš ???? hmmmmm kolikor spremljam forum je v 99,9% krivde na moški strani, vsaj tako trdi večina ženske populacije na forumu .[/quote]
Evo, tipičen dokaz, da ženske v primerjavi z nami razmišljajo zelo nekonstruktivno…ajde, imaš cepce ampak generalno gledano je to tako…
Misliš ???? hmmmmm kolikor spremljam forum je v 99,9% krivde na moški strani, vsaj tako trdi večina ženske populacije na forumu .[/quote]
Evo, tipičen dokaz, da ženske v primerjavi z nami razmišljajo zelo nekonstruktivno…ajde, imaš cepce ampak generalno gledano je to tako…[/quote]
DRRR, odloči se, s kom se zdaj strinjaš, z Jonom ali Rokom-1?:)
zato, ker otroka načeloma nobena noče vzgajat z neresnim tipom, ki mislit sp***dit takoj, ko mu ne bo kaj všeč. in večina žensk si pač želi vezo in družino. tebi pač preostanejo tiste, ki jim do tega ni, kar pomeni, da išči punce pod 25 letom, ali pa ločene z že vsaj tremi otroci, ki bi rade občasen seks.[/quote]
To je čisti pavšalizem…neresen dec v smislu unikatnosti in antiklišejevstva, lahko zelo resno, dobro skrbi za otroka oz. žensko…[/quote]
definiraj, kaj zate pomeni neresna veza.
Forum je zaprt za komentiranje.