Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje se zbirate SAMSKI MOŠKI (30-40 let)?

Kje se zbirate SAMSKI MOŠKI (30-40 let)?

Glej, ni jim treba. Ker je dovolj tipov, ki sami pridejo. Razumeš?

Sramežljivost je slaba lastnost, znebi se tega. Samozavest pomeni, da se ne sramuješ samega sebe, takšnega, kot si. Nesamozavest je slaba lastnost. Ženske instinktivno iščejo močnega moškega, ne šibkega moškega, ki je po možnosti še mevža.[/quote]Saj načeloma ja, čeprav to, da je nekdo miren ali tih, ni nujno povezano z nesamozavestjo. Pa tudi nesamozavest kot sama po sebi ni slaba lastnost, prej negotovost.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kam pa? Ne spomnim se, da bi javno napisala svoj mejl.[/quote]

Ptičica – nekaj postov nazaj te teme si ga spraševala o definiciji “preprostosti”, ker samski34 ne zna tega pojma spraviti v opisno obliko (vsaj tako je povedal), ti verjetno želi to “definicijo” pojasniti s slikco :-)[/quote]

Hvala za razlago. Če je pa temu tako, pa se povsem strinjam s tvojo oznako njega. Človek, ki raje useka nazaj v svoji užaljenosti kot namenil lepo besedo. Mislim da sem dobila dovolj zgovorno definicijo “sem preprost”.

Se strinjam. Pa vendar, a ni bolje imet nekoga, ki nosi v sebi nek žar, neko radovednost, tudi pogum, da uresničuje tisto, kar ga veseli? Miren je lahko tudi evfemizem za pasiven in nezainteresiram za dogajanje okoli sebe.

Ptičica – nekaj postov nazaj te teme si ga spraševala o definiciji “preprostosti”, ker samski34 ne zna tega pojma spraviti v opisno obliko (vsaj tako je povedal), ti verjetno želi to “definicijo” pojasniti s slikco :-)[/quote]

Hvala za razlago. Če je pa temu tako, pa se povsem strinjam s tvojo oznako njega. Človek, ki raje useka nazaj v svoji užaljenosti kot namenil lepo besedo. Mislim da sem dobila dovolj zgovorno definicijo “sem preprost”.[/quote]

Your welcome 😉 Model samski34 mene ni z ničimer pritegnil, meni nekoliko deluje kot puščoba, lahko da se motim, toda po tem kar je povedal in kako se je opisal…raje sem s tem kar imam – sama s sabo 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Nesamozavest ni slaba lastnost, ne vem če res, daj mi prosim navedi vsaj en primer iz življenja, kjer se bolje obnese biti nesamozavesten kakor pa obratno. Hvala lepa.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Nesamozavest ni slaba lastnost, ne vem če res, daj mi prosim navedi vsaj en primer iz življenja, kjer se bolje obnese biti nesamozavesten kakor pa obratno. Hvala lepa.[/quote]

recimo, ko ti na ulici grozijo, da te bodo razparali, če jim ne daš denarja/zlatnine/telesa. Ali pa, ko se nate spravi nasilen partner/sosed/razburjen kupec.

Nesamozavest ni slaba lastnost, ne vem če res, daj mi prosim navedi vsaj en primer iz življenja, kjer se bolje obnese biti nesamozavesten kakor pa obratno. Hvala lepa.[/quote]

recimo, ko ti na ulici grozijo, da te bodo razparali, če jim ne daš denarja/zlatnine/telesa. Ali pa, ko se nate spravi nasilen partner/sosed/razburjen kupec.[/quote]

Ok, hvala Krivokljunčica. Vsi ti tvoji primeri so dokaj delikatni, sama nisem imela takšnih v mislih, iščem kaj bolj uravnovešenega, vsakdanjega pa da je hkrati dobro, da si nesamozavesten v tistih okoliščinah 😉

recimo, ko ti na ulici grozijo, da te bodo razparali, če jim ne daš denarja/zlatnine/telesa. Ali pa, ko se nate spravi nasilen partner/sosed/razburjen kupec.[/quote]
Ampak dejstvo je, da se ravno na nesamozavestne spravljajo nasilneži in ravno nesamozavestnim se dogajajo ponavadi takšne stvari, ker je to del njihove resnice.

Na podlagi česa…normalnega lahko iščeš z lučjo pri belem dnevu..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Na podlagi česa…normalnega lahko iščeš z lučjo pri belem dnevu..[/quote]

S tem se pa ne strinjam; jaz jih kar nekaj poznam in so čisto normalni in nič čudni…. očitno imaš neke zamere do njih …za razlog pa ti sam najboljše veš.

Bibita, ziher mu je kak južnjak speljal kakšno žensko, odtod zamera :). Boš videla, da bo na koncu spoznal kakšno fejst južnjakinjo in se zaljubil do ušes, zarečenega kruha se največ poje.

Saj jaz sem mislila, da je že spoznal eno in se fejst zaljubil; saj veš nesojena ljubezen, pa to….:) pa očitno nisem imela prav.:))

Je pa res, da zarečenega se največ poje.:)

To je zato, ker se ljudje sploh ne vprašajo, kaj je tisto, kar definira “južnjaka”. Ali so to že sami biološki starši ali vzgoja. Če je otroka, ki je iz BIH posvojila slovenska družina ali gre za južnjaka? Ali pa se zaradi posvojiteljev šteje za Slovenca? Značaj posameznika ni odvisen od njegove narodnosti, veroizpovedi oziroma sploh tega ali je veren.

Kje si se pa ti največ zarečenega kruha najedla? V ljubezni? Ziher si postavljala kriterije v smislu sanjske boljše polovice, nato pa se je zgodilo nekaj drugega :)).

V bistvu ne. Samo maram jih ne, pač.

Spomnim se že kot otrok, ko so me silili obiskovati sorodnike tam doli, da se mi je zdel Beograd kot drugi svet. Tista mentaliteta mi je bila vedno tuja, dokončno se mi je pa zagravžala 91.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

V bistvu se ga še nisem; jaz sem bolj zadržana pri teh izjavah: nikoli, jaz že ne …. 🙂

Se bolj držim tega…. “vsako slabo je za nekaj dobro”…..:)

Kaj pa ti, si se ga že najedla? :)))

Ja, tudi jaz pazim, da ne rečem, da jaz pa tega ne bi…:).

Do sedaj se še ni zgodilo nič tako omembe vrednega, da bi rekla, da sem se zarečenega kruha najedla. Verjetno samo manjše stvari v smislu – ja, glede njega pa bom obrnila ploščo in to je trajalo nekaj dni, potem pa spet vse po starem :)).

Ena samska, poglej temo Gremo v hribe…

Lp

[youtube]PNwmHHs9N_4[/youtube]
🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Aja mogoče sem malo sfalila temo… ne vem zdaj, ali je to mišljeno za samske ali tiste, ki imajo radi gore…. namreč, to se včasih toliko da ne tragično izključuje–

Aja mogoče sem malo sfalila temo… ne vem zdaj, ali je to mišljeno za samske ali tiste, ki imajo radi gore…. namreč, to se včasih toliko da ne tragično izključuje–[/quote]

Touché. Jaz bi pa rekla, da se marsikdaj pod krinko pohajanja v hribe skriva ravno nabiranje takšnih in drugačnih rožic 😉

Ah, človek hoče malo poživiti ljudi, da nebi samo jamrali da nimajo kam iti, pa sem že napaden ;).
Drugače pa krivokljunka, ali poznaš kakšne rožice rastejo pa naših hribih? Ali se bolj na planinske kozle spoznaš;) ?

Lp

Saj se strinjam s tabo, malo heca pa mora bit 😉 Sicer, če nisi opazil, je to reklama za tvojo temo ccc

Rožic nekaj malega poznam, še raje vidim, da mi jih kdo na mestu razkaže. Pa vršace takisto.

Kar se rožic tiče jih tudi jaz nekaj poznam. Zanimivo bi bilo videti, če se spoznava na iste, ali bi se dopolnjevala ;), bi se pustil kaj naučiti.
V katere konca pa si oz. rada hodiš?
Drugače pa kar se tiče takšnih in drugačnih rožic…, na Golici so zdajle zelo aktualne narcise, ključavnice jim pravijo v tistih koncih 😉

Lp

Na našem koncu pa so trenutno aktualne azaleje.:)

Ali tudi o azalejah kroži kakšna legenda? O azaleji je namreč ne poznam. Ali je bilo to morda povabilo v vaše konce 😉

Lp

Med narcise sem si pa vedno želela it! Rastlinske, ne človeške 😉

janez, se bomo kaj zmenili… Po moje najbolje, da postaviš lokacijo in datum.

Rada pa hodim povsod, no bohinjski konec mi leži, ampak treba spoznavat nove kraje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close