Kje se zbirate SAMSKI MOŠKI (30-40 let)?
jaz sem tudi dolgo skeptično gledala na to… pa sem vseeno šla not…
je pa tako, da se nisem hotela prav dolgo dopisovat po netu, sem vztrajala na tem, da se hitro vidiva, da ne dajem kaj dosti na laskanje in pihanje na dušo, da sem imela točno pri sebi razčiščeno, kakšnega tipa sploh hočem….
…
pa vse to na stran, po mojem sem imela neznansko srečo vseeno, da sem našla pravega… ampak malo sreče pa tudi mora bit.
si je pa kar hitro po tem, ko sva se spoznala, zbrisal profil gor…
Sama sem svojega staknila na fitnesu pozimi, po štirih letih samskega življenja.
A tudi prej sem se ubadala z istim problemom. Želela sem fanta, a ne tako, da bi že od samega začetka bilo razvidno, da hočem od tipa razmerje – taki portali kot so ona-on, so mi zato že v štartu odpadli. Prav tako imam slabe izkušnje s temi portali – na njih je veliko fuk fehtarjev,ki priznajo, da so vezani, a iščejo še naokoli, drugi, ki imajo punce, ne morejo prenehati obiskovati te portale in na njih še vedno iščejo ženske za rajcanje, prav tako nikakor ne moreš vedet, če te bo tip, ki se s tabo dobro razume preko neta, tudi vizualno privlačil – še posebno je pri meni problem, ki pod pritiskom, ko se srečam tako z nekom, nikakor ne morem razvit privlačnosti do nekoga.
Najbolje je, da se podaš v hobije, kjer je veliko moških – npr. igranje tenisa, vpiši se v kakšni tenis klub, tudi če še ne znaš, te bodo naučili. Preverljivo je v takih klubih dosti več moških kot žensk plus tega jih dosti igra tenis, ker imajo čas, ker še nimajo punce/družine. Vpiši se tudi v fitnes – in osredotoči se na mirne fante, ne na pozerje, ki jih je v fitnesih dosti.
Predvsem prvo poskušaj z random druženjem – tudi če te tip vizualno ne pritegne, se druži z njim, ne forsiraj samo druženja, iz katerega bi lahko nastalo razmerje. Včasih te zna presenetit, kaj izbere srce po pol leta prijateljskega druženja. In seveda vmes uživaj v samskem življenju 🙂
zato, ker otroka načeloma nobena noče vzgajat z neresnim tipom, ki mislit sp***dit takoj, ko mu ne bo kaj všeč. in večina žensk si pač želi vezo in družino. tebi pač preostanejo tiste, ki jim do tega ni, kar pomeni, da išči punce pod 25 letom, ali pa ločene z že vsaj tremi otroci, ki bi rade občasen seks.
Forum je zaprt za komentiranje.