Kje se skriva stara garda?
Ojla!
Pogrešati sem začela nekatere ponavadi vsakodnevno zelo aktivne kuharice na tem forumu. Nekako upam, da niso vse v posteljah zaradi gripe, hkrati mi pa tudi ni jasno, kako to, da se nič ne oglašajo?
Postavlja se eno vprašanje… Ali so člani med.over.neta za nečlane “nevidni”? Vem, da je bilo govora o tem, da bodo člani imeli svoj forum, pa ne vem, ali je to to???
Mi lahko kdo odgovori? Samo toliko, da se bo vedelo…
Lep pozdrav vsem!
Gordy
Gordy, tudi sama sem že pisala nekaj postov nižje, da se mi zdi, da zadnje mesece forum ni več tako aktiven, kot je bil.
Priznam, tudi jaz manj pišem, a le zato, ker ni prave iztočnice…
Pozdravček vsem iz že pomladne tujine!
Vladka
Jah, ne vem, če sem jaz stara garda, samo iz mojih izkušenj ti lahko napišem, da je sedaj čisto drugače kot je bilo prej, ko je forum normalno deloval.
Jaz sedaj, ko pridem sem, samo malo pregledam, če je na prvi strani kaj zanimivega, potem se mi pa ne da več gledat, katere teme so nove in kdo je kaj rekel…
Hej!
Hej!
Neee; nisem zbolela- trkam na les!!!
Od petka sem se malo potepala, potem pa malo razmisljala o…, saj veste:)
Vmes se napisala na SC en podatek o Trstu in seveda, kjer je govora o mladinski literaturi, se ne moram upreti.
Da Andi, “12 slonov” ; slikanico imam pri racunalniku:) in gledam sloncka, ki stoji na steklenici:))))))
To me je povrnilo v krasne case mojega poucevanja v prvem razredu.
Si pravi detektiv:)))
Sem vas pa pogresala:)
Vcasih je malce tezko na novo zaceti, ker ne ves, kje… in potem si recem: Saj deklice znajo, bodo dale pravi odgovor!
Eden mojih motov je tudi ta: Nihce ni nenadomestljiv, tudi jaz ne!!!
Lep pozdrav z dezevne obale.
Sem pa fous vsem, ki uzivate v snezenju Babi
O, danes je pa že bolj živahno tule. Res sem vas pogrešala, čeprav spadam pod mlado gardo :))), kar se udeleženosti tu na forumu tiče. Babi, lepo je slišati, da si zdrava. Jaz sem bila prepričana, da se me letos ne bo nič prijelo, pa me je zagrabil tak nahod, da sem še po 6 dneh boga :(, hkrati pa je še hčerka zbolela za virozo in tako so bile počitnice uničene. Pa tako je bilo lepo tistih par ur, ko je bila N. Gorica pravljično zasnežena. Danes pa se vreme kar ne more odločiti, ali bi deževalo ali sijalo sonce.
Stara, mlada garda, saj je vseeno. Tisto o vidnih in nevidnih članih tudi ne bo moglo biti, vedno bomo vsi vidni za vse, drugače foruma sploh ne bo. Saj upravljalci foruma to vedo.
Jaz sproti (še vedno) pobiram ves forum v svoje slavne knjige, zato res vem, koliko je “prometa”. In prav imate, zadnje čase mi to uspeva mimogrede, včasih sem se morala bolj potruditi. Po drugi strani je res, da forum niha gor in dol, pred prazniki je več, potem se poznajo počitnice, čas viroz…
Ne glede na vse to se pridružujem zgoraj Vladki in Kresnici. Manj je razpredanja na isto temo in prav tega se spominjamo kot naših veselih debat. Tema je že po treh, štirih dneh stara in se ti kar nekako zdi škoda vložiti toliko časa v pisanje, če bo po vsej verjetnosti že naslednji dan na drugi strani in s tem za vedno zakopana v arhivu. Spiralni krog je, več kot je novih tem, prej zastarajo, debate pa postajajo plehke.
Nič ne pomaga, morali bomo počakati na razrešitev težav med.over.neta :-)), medtem pa lahko bolj ali manj samo držimo pesti in ohranjamo forum živ za boljše čase… Saj bo :-)))) prej ali slej.
LP Mimi
Ta forum spremljam že približno slabo leto. Mogoče večkrat pogledam gor v zadnjih 6 mesecih. Meni se zdi,da je samo 5-6 stalnih “dopisnic”, oz. prijateljic. Ostali se bolj obćasno pojavljajo. Se motim? Mogoče je bilo daleč nazaj kaj drugače!? Zdi pa se mi res, da je bilo v začetku ( mojega “prisluškovanja” ) nekaj več “dopisnic” in pa mogoče…!?..je bilo vse skupaj malo bolj..?-.. spontano…oz. je bilo nekako namenjeno “širši uporabi”. Kot je že nekdo rekel, mogoče je stvar že nekako “izpeta”… vsi že vse obvladajo!? … Me pa tudi res moti “ureditev” vprašanj in odgovorov…t.j. časovno…pa označeno ni prav dobro… Če obljubljajo,da bo boljše, se izplača še malo počakati!! LP Maja
Hej, Maja!
Dve leti sodelujem na tem forumu. Takrat je bilo toliko dopisovalk in sem z veliko odgovornostjo skusala vsem odgovoriti. Vcasih nisem dohitevala, se opravicela, ce sem kaj prezrla in veckrat pisala recepte pozno v noc. Bilo je receptov za celo stran; natancno in z vsemi kuharskimi triki.
Vse in vsa vprasanja sem obravnavala z enako vnemo in vso resnostjo; skoraj kot bi bila v sluzbi; pa se tresla sem se zraven, ce ne bo v loncu prav izpadlo. Se sedaj nikoli ne napisem tja v en dan.
Potem je bilo nekaj kuharskih srecanj in nekatere smo se v zivo spoznale.
V veliko veselje mi je bilo, da smo povezovale Urso s Svedske, Vladko iz Kuvajta, Andrejo iz Italije, Nanciko s Hrvaske… In potem ne reces samo” to skuhas tako”. Reces se kaj zraven, a ne?
Seveda jihveliko vec ne sodeluje, prisle so nove…in prav do vsake cutim
nek prijeten ziv stik.
Omenila si ” prijateljice”. Glej, mogoce smo ene nasle se kaj skupnega, ne samo kuhanje. Sonce ima kuzka, jaz mackona…pa se kaksna beseda nanese o tem. Tudi spomin, knjiga… Potem zves, da nekdo pripravlja praznovanje RD in ji zraven nasveta se voscis…
Koncno je pisanje recepta malo dolgocasno; lepse je kuhati.
Res ne bi rada, da izpade forum kot rezerviran prostor samo za pescico, ker to ni res:)
Lep vecer Babi
Babi,nič osebnega- ni bilo tako mišljeno-moje razmišljanje samo!! Kot sem omenila, “spremljam” forum že kakšno leto,zelo malo sodelujem…..to je bilo samo moje opažanje. Zdi se mi pač,da ni več tiste “zagnanosti” … Nekateri se bolj malo javljajo-ali sploh ne več. Mogoče je precej “kriv” slabo nastavljen progrem. Upajmo,da ga čimprej popravijo!! LP Maja
ja,imas kar prav,maja! nekako se je stvar “izpela”. svoje case sem bila kar precej “aktivna” tukaj…..misim,da sem pricela pred dobrimi 2 leti-bilo je prav luštno! zadnje case pa me nekako malo manj “vlece”…ce bi se temu lahko tako reklo!=?… je pa tudi res,da je ” racunalnisko ” stvar precej slabsa zadnje case….kar zelo “motece” je vse skupaj…se se beremo,kajne!? vsaj obcasno. lp petra
Ojla!
Hja )) zdej mi je pa malo nerodno )))
Najprej cukam “staro gardo” za rokav, potem pa jaz poniknem ))
Ampak sem vesela, da so počitnice razlog za “mrtvilo”! Sonce, tebi pa predvsem čimprejšnje okrevanje! ))) Pa še kateri, če se jo je kaj prijelo!
Vesela sem, da so/ste člani vidni ))) In upam, da bo druženja še veliiiiiiiko )))
Prejšnji teden je bila v Vipavski prava zima ))) Me je kar čudilo, koliko snega je nametalo ))) Pač nisem navajena kombinacije Primorska-sneg ))) pa čeprav sem ga doma, v Savinjski dosti prekidala )))
Lep pozdrav stari in mladi gardi!
Gordy
Forum je zaprt za komentiranje.