Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje se nahajajo samska dekleta

Kje se nahajajo samska dekleta

Odgovor na objavo uporabnika
v dsa, 05.11.2023 ob 15:26

Ok klubi, overrated. Itak je ne osvojiš tam oz. dosti tezje. Hribi, mogoče. Kam recimo it v soboto, nedeljo dop/popoldan da srečaš samske punce?

V službi, na faksu, v kakšnih tečajih, prostovoljstva, tam se srečaš in se lahko navežeš. Vse ostalo bolj tako, ženske majo rade aktivne moške, ki jih vidijo delat, pomagat, ne pa zabušavat. To vse olajša.

A je potrebno zraven še moralizirati? Ženske niso prav nič drugačne kot moški, nekatere imajo rade pokvarjence, nekatere lene, itd. ipd. V glavnem teorija je eno, praksa pa drugo in isti moški ne bo nikoli dovolj dober za vsako žensko, pa čeprav je pri eni zlat, bo hkrati pri drugi odpad. Takšno je življenje…

Adios, 05.11.2023 ob 18:25

Jahman je v resnici uporabnik Kokoši

Jebal te Jahman i otac i majka. Mrš.

spet smrdi, 05.11.2023 ob 18:13

V tej temi tudi smrdi po kurjem dreku. Očitno ne zalezuje samo matiasa, ampak tudi 8409. Pa še par drugih. Pa spet krade nik, tokrat se predstavlja tudi kot 8409.

nč bat, 8409 je taprav bebec, naj piše pod istim ali sposojenim imenom. prodana duša, ki misli, da misli s svojo glavo. patetičen obupanec.

kokoši, ta pravi, ima za razliko od mnogih teh bebcev, dober point.

Samska dekleta so povsod. Na bencinski črpalki, v nakupovalnem centru, v cvetličarni, v wellnessu, na pošti. Če jim ne znaš pristopit, ti nič ne bo pomagalo.

No kje pa samski moski npr 40+?

Iz kje pa si. Sam veliko hodim po hribih samski star 35 let. Imel že kako vezo. Želim si ene take, da bi skupaj hodila . Danes se težko najdemo med seboj samski opažam je to velik problem.

Osamljena vedno, 05.11.2023 ob 19:59

No kje pa samski moski npr 40+?

Ja isto so povsod, s tem, da je za žensko mal lažje, ker rabi samo z očmi povedat, da vrata niso zaprta, mi mormo pa zbrat pogum in narest prvi korak, če ti že z očmi velik pove, ti olajša začetni stik.

Tako je. Smo tekači in po tekmah. Katera bi rada imela samskega atleta naj piše.Hodim pa tudi rad po hribih. Rad mam izlete. Škoda v današnjem svetu je, da je vedno več nas samskih in da se pravi med sabo ne najdemo……

…nismo vsi taki,jaz pa alhohol sva bol skregana kot….velikokrat pašejo tudi gore in jezera…v glavnem narava ki je fil lepa…

Jezanima, 05.11.2023 ob 14:47

Ok klubi, overrated. Itak je ne osvojiš tam oz. dosti tezje. Hribi, mogoče. Kam recimo it v soboto, nedeljo dop/popoldan da srečaš samske punce?

Doma na kavču se svaljkajo z tok tokom.

Okrog sebe se ozri, čez dan, pri običajnih opravilih. Par si moraš poiskati v bližini doma in dobro je, da poznaš tudi kaj se je v rodu dogajalo…

Taktika, ki jo ubirate je zgrešena iz sledečih okoliščin;

Nevarnosti v gorah so pomembne za vse, še posebej za amaterje. Razdelimo jih lahko na objektivne in subjektivne. Poglejmo si nekaj ključnih nevarnosti:

Objektivne nevarnosti:

Zapadno kamenje in krušljiva skala: V slovenskih hribih je večinoma apnenec, ki je krušljiv. Pazljivo izbirajte poti in smeri plezanja ter nosite čelado.
      Vremenski preobrati: Neurja, nevihte, strele – v gorah so lahko nepredvidljivi. Spremljajte vremensko napoved in se primerno opremite.
      Prečenje snežišč poleti: Snežišča so lahko zdrsa, zato previdno prečkajte.
      Živali: Srečanje z divjimi živalmi je možno. Ohranjajte varno razdaljo.
      Plazovi: Posebno pozornost namenite plazovom, še posebej v zimskem času.
      Ledeniški svet: Ledeniki so lahko nevarni zaradi razpok in padajočega ledu.

Subjektivne nevarnosti:

Slaba psiho-fizična pripravljenost: Dobro se pripravite na turo.
      Neznanje in podcenjevanje smeri: Poznavanje terena je ključno.
      Uporaba neprimerne opreme: Izberite primerno opremo za svojo turo.
      Izbira soplezalca: Sodelujte s kompetentnimi sopotniki.
      Neaktivnost pred turo: Pripravite se in načrtujte.

Raje uberite:                                                                                        Parapsihološko komunikacijo, ki se nanaša na domnevno sposobnost posameznikov, da vzpostavijo komunikacijo ali izmenjajo informacije na način, ki presega običajne fizične in čutne meje. Ta koncept vključuje različne pojave, kot so telepatija, jasnovidnost, avra in druge paranormalne sposobnosti.

ali Telepatijo, ki se nanaša na prenos misli, občutkov ali informacij med ljudmi brez uporabe običajnih komunikacijskih sredstev, kot so govor ali pisava. Ideja je, da lahko posameznik neposredno dojame misli ali občutke druge osebe.

Komunikacija je ključna za razumevanje pojavov in raziskovanje njihovega potenciala.

Včasih sem tudi,sam iskal ,dan danes mi je useno,naj bojo kjer hočejo,jaz sem doma večinoma,nekaj sprehoda in to je to v Sloveniji nisem bil skoraj 3 leta in me ne mika niti iti

Samski pri 35+ v Sloveniji, to ti je mission impossible koga spoznat. Treba it ven, na Dunaj, Beograd ali Varšavo, tam vsaj koga srečaš…

SEJbo, 29.11.2023 ob 15:23

Samski pri 35+ v Sloveniji, to ti je mission impossible koga spoznat. Treba it ven, na Dunaj, Beograd ali Varšavo, tam vsaj koga srečaš…

Veš kok nas je takih.Sam tudi 35 samski. Težko katero spoznat razen FB in potem pijača. Tako delam. Jeba pa sem atletske postave, urejen itd. Ni lahko nam moškim v teh časih.

Yup. Slabe možnosti so, ker folk kr not doma čepi.

Povsod so,kdaj celo delujejo  kot trop ko kot trop iscejo primernega tipa.

Anonimno 4513, 29.11.2023 ob 20:04

Povsod so,kdaj celo delujejo  kot trop ko kot trop iscejo primernega tipa.

Ja pa mi jih najdi. Slabo je kej pri nas tipih za spoznavati dandanes. Potem si pa sam. Energije pa vlagam ful v to. Sem bil na Tinderju pa so me kar zablokiral ljub temu, da nism nč takega napisu. Noro uglavnem odraz današnjih žensk. Če kako večkrat klikneš te že prijavi.

Na samotnih poteh, na kolesu, na teku.

Anonimno141, 30.11.2023 ob 12:50

Na samotnih poteh, na kolesu, na teku.

Srečujem pri teku sam ne morm kar ogovorit ko teče. Se mi to zdi vsiljivo tam med tekom no.

Pisi na mjlyte11@gmail.com

Grem sam v hribe, pa te nisem še srečal

Povabs na kavo pa vidis,ce gre pol je samska- tud ce tehnicno se ima tipa.

V vrtcu, ko zjutraj otroka tja pelješ jih je polno.

A v vrtcu je polno samskih??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close