Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje se nahajajo samska dekleta

Kje se nahajajo samska dekleta

Ok klubi, overrated. Itak je ne osvojiš tam oz. dosti tezje. Hribi, mogoče. Kam recimo it v soboto, nedeljo dop/popoldan da srečaš samske punce?

Odgovor na objavo uporabnika
Jezanima, 05.11.2023 ob 14:47

Ok klubi, overrated. Itak je ne osvojiš tam oz. dosti tezje. Hribi, mogoče. Kam recimo it v soboto, nedeljo dop/popoldan da srečaš samske punce?

V samostan k jutranji molitvi☝️

To smo že obdelal, luštnih, pridnih, skromnih in samskih najdeš kolkr češ v verskih sektah, nardiš čez vikend en džir, v soboto greš do Hare Krišna in Jehovih prič, v nedeljo mogoče še do Mormonov skočiš, vsekakor pa do une podsekte Hare Krišna k so skor same ženske pa na tečaj dihanja, te azijske novodobne sekte so tops, kar se tega tiče. RKC lahko preskočiš, tam so bolj stare babe.

Ampak moraš priti z iskreno željo po duhovni rasti, ker če prideš samo zaradi žensk, to takoj zavohajo, če prideš s fukfehtarsko energijo ti ta luštnih niti ne pokažejo, ti dajo samo neke postarane hipuzle za videt, tko da za začetek moraš Bhagavad Gito prečitat, da sploh isti jezik govoriš k oni, pa ene 14 dni nič mesa jest pa velik meditirat, da si na isti vibraciji.

Kjer jih pa zihr ni, je pa v hribih, v hribih je vse čist isto kot drugje, ni to tko, da v hribih je pa cel bataljon luštnih pa fit k komi čakajo, da jih kdo nagovori, ni tega, to je mit, ki ga propagirajo lastniki koč, da bi čim več folka prišlo k njim, ker kdo pa še gre v kočo brez tekoče vode na 2.000 metrov, samo uni ki mislijo, da se tam hude bejbe zbirajo in čakajo tipčke.

V službi, na faksu, v kakšnih tečajih, prostovoljstva, tam se srečaš in se lahko navežeš. Vse ostalo bolj tako, ženske majo rade aktivne moške, ki jih vidijo delat, pomagat, ne pa zabušavat. To vse olajša.

Anonimno 8409, 05.11.2023 ob 15:21

To smo že obdelal, luštnih, pridnih, skromnih in samskih najdeš kolkr češ v verskih sektah, nardiš čez vikend en džir, v soboto greš do Hare Krišna in Jehovih prič, v nedeljo mogoče še do Mormonov skočiš, vsekakor pa do une podsekte Hare Krišna k so skor same ženske pa na tečaj dihanja, te azijske novodobne sekte so tops, kar se tega tiče. RKC lahko preskočiš, tam so bolj stare babe.

Ampak moraš priti z iskreno željo po duhovni rasti, ker če prideš samo zaradi žensk, to takoj zavohajo, če prideš s fukfehtarsko energijo ti ta luštnih niti ne pokažejo, ti dajo samo neke postarane hipuzle za videt, tko da za začetek moraš Bhagavad Gito prečitat, da sploh isti jezik govoriš k oni, pa ene 14 dni nič mesa jest pa velik meditirat, da si na isti vibraciji.

Kjer jih pa zihr ni, je pa v hribih, v hribih je vse čist isto kot drugje, ni to tko, da v hribih je pa cel bataljon luštnih pa fit k komi čakajo, da jih kdo nagovori, ni tega, to je mit, ki ga propagirajo lastniki koč, da bi čim več folka prišlo k njim, ker kdo pa še gre v kočo brez tekoče vode na 2.000 metrov, samo uni ki mislijo, da se tam hude bejbe zbirajo in čakajo tipčke.

jaojao 8409, a zdej naj bi šli pa vsi v neke sekte in religije, samo da ženeko najdejo, sej lifestyle se bo pa že prilagodil. bumbar!

Zakaj vsi, uni ki jih zanima duhovna rast, če ne, itak nauš nobene luštne najdu, to jih skrivajo kot kača noge, ko prideš, ti najprej ta grde pokažejo, probajo čim bolj poceni čez prit, ker zaradi ta luštnih dobijo ful interesentov in donacij, tipčki jih vidijo, ko po Čopovi pojejo hare krišna, hare rama in grejo za njimi, kupijo knjige, dajo za mašo… Moraš bit vztrajen in res te mora to zanimat, pa sej ni slab scenarij, če že nauš bejbe najdu, boš pa vsaj doživel razsvetljenje, že to je neki.

Smo na obisku pri starših, sobote delamo, hribi sprehodi le v lepem dnevu, kava če se s kom zmenimo. Drugače težko prideš blizu. Tako da če ti je kakšna všeč, le pogumno vprašaj za kavo/številko.

Mlajše pa verjetno še žurajo, whoopajo, pijejo doma s prijatelji. Načeloma smo pa vsi v nekakših krogih družinskih/prijateljskih za vikend. Jaz sem naprimer doma, če ne pokličem koga ali on ne pokliče mene.

Mene pa zanima, kje bi spoznal kakšnega fanta za prijateljtvo in mogoče kaj več?

običajno, med tednom služba,sem stara 34 let

od kje si avtor, koliko si star?

Jahman, 05.11.2023 ob 15:50

Mene pa zanima, kje bi spoznal kakšnega fanta za prijateljtvo in mogoče kaj več?

To pa najdeš v hribih, v gorskih kočah so sami tipčki, prav vidiš mu razočaranje na obrazu, ko odpre vrata in pogleda naokrog po mizah in povsod sami tipčki, sedijo sami in žulijo pivo, nekdo jih je vse nafopal, da so v hribih bejbe in so vsi zagreti prilaufal do koče, tam pa sami tipi not, tam bi se mogoče najdu kšn dost obupan, da bi reku, ej ma jebeš bejbe, požrem tudi uhajanje blata, samo da ne bom več sam na svetu, bom pa s tipčkom, če drugač ne gre, nad 1.000 metrov kao ni greha.

V samostanih jih je največ

Anonimno 8409, 05.11.2023 ob 15:40

Zakaj vsi, uni ki jih zanima duhovna rast, če ne, itak nauš nobene luštne najdu, to jih skrivajo kot kača noge, ko prideš, ti najprej ta grde pokažejo, probajo čim bolj poceni čez prit, ker zaradi ta luštnih dobijo ful interesentov in donacij, tipčki jih vidijo, ko po Čopovi pojejo hare krišna, hare rama in grejo za njimi, kupijo knjige, dajo za mašo… Moraš bit vztrajen in res te mora to zanimat, pa sej ni slab scenarij, če že nauš bejbe najdu, boš pa vsaj doživel razsvetljenje, že to je neki.

to je sekta, ne rzsvetljenje, bebec! pove dovolj, če se tam zadržuješ. kaka duhovnost neki…

Anonimno402, 05.11.2023 ob 16:07

to je sekta, ne rzsvetljenje, bebec! pove dovolj, če se tam zadržuješ. kaka duhovnost neki…

Religija je samo sekta v veliko člani, to so semantične nianse, če te naredi bolj srečnega in boljšega človeka, kaj ma veze a je sekta ali religija, enim to pomaga najti smisel v lajfu, zapolni jim luknjo v duši, ki jim je pehanje za materialnim ni, potreba po transcendentnem je najvišja človekova potreba, razmišljujoč človek ne zavrača a priori duhovnih stvari, iz vsega in od vsakogar se lahko kaj naučimo. Če so pa zraven še luštne bejbe, pa še tolk boljš.

V stali jih je veliko…

No zdaj mi je pa jasno zakaj v hribih ne najdem moškega. Ponavadi grem v gore, srečam pa same pare, skupine… ali pa solo ženske. Moški solo pa ne. Zdaj mi je jasno. Ženske, samske, lazimo v gore. MOški samski pa lazijo v koče in žulijo pir. Jaz pa in očitno tudi ostale ženske pa vodo in sendvič s sabo pa hajd v gore. On pa na pir. Pa se spet ne srečamo.

potepinka901, 05.11.2023 ob 16:39

No zdaj mi je pa jasno zakaj v hribih ne najdem moškega. Ponavadi grem v gore, srečam pa same pare, skupine… ali pa solo ženske. Moški solo pa ne. Zdaj mi je jasno. Ženske, samske, lazimo v gore. MOški samski pa lazijo v koče in žulijo pir. Jaz pa in očitno tudi ostale ženske pa vodo in sendvič s sabo pa hajd v gore. On pa na pir. Pa se spet ne srečamo.

Mogoče bi mogl od gejev pobrat finto, da se samski in samske prepoznate med sabo, da npr. nosite narobe obrnjeno kapo s šiltom, da je šilt nazaj, da se takoj ve, kam pes taco moli, še zmeri je pa kao lahko “slučajno”, da kao nisi vedela, da to to pomeni, če kdo kej reče.

Pol maš lahko pa kape različnih barv, pod različnimi koti obrnjeno, dve kape ena na drugi, pač signaliziraš svoje preference.

Kaj ti ne znaš brati, 8409? Pišem, da solo moških sploh ne srečam. Ker pač ne hodim na pir. Misliš, da bom začela hodit v gostilne oz koče namesto v hribe?

Kape s šiltom pa tudi ne nosim, izjema poleti, če sije sonce na polno. Takrat pa seveda naprej obrnjen šilt. Še večkrat pa itak čelada, če gre za gore. Če gre za hribe pa itak čelada, ker sem na biciklu.

potepinka919, 05.11.2023 ob 16:50

Kaj ti ne znaš brati, 8409? Pišem, da solo moških sploh ne srečam. Ker pač ne hodim na pir. Misliš, da bom začela hodit v gostilne oz koče namesto v hribe?

Kape s šiltom pa tudi ne nosim, izjema poleti, če sije sonce na polno. Takrat pa seveda naprej obrnjen šilt. Še večkrat pa itak čelada, če gre za gore. Če gre za hribe pa itak čelada, ker sem na biciklu.

Ja lejte, pol pa zgleda niso hribi za vas. Za Hare Krišna ste že slišali? Ful samskih tipčkov, v glavnem so tudi fit, majo neke vrednote, sej si ga pol na novo sprogramiraš, če nisi tok za te stvari, kot sami ugotavljate, je bistveno, da jih sploh dost spoznaš, da se ti iskristalizira en taprav, verske sekte so idealne, ne smete met predsodkov.

Tebi se kisa, 8409.

8409, ti si največje budalo tukaj gor. dve možganski celici imaš, pa še ti dve ne znaš uporabljati!

Anonimno275, 05.11.2023 ob 18:03

8409, ti si največje budalo tukaj gor. dve možganski celici imaš, pa še ti dve ne znaš uporabljati!

AJde, jebi si mater kočarsko.

Postajamo roboti, sami sebi zadoatni. Zakaj bi avtor sploh rad žensko?

V tej temi tudi smrdi po kurjem dreku. Očitno ne zalezuje samo matiasa, ampak tudi 8409. Pa še par drugih. Pa spet krade nik, tokrat se predstavlja tudi kot 8409.

Jahman je v resnici uporabnik Kokoši

Vsi samski so na tekih !!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close