Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kje se lahko namočiš v bližini Kranja

Kje se lahko namočiš v bližini Kranja

Pasje vroče!!! Na bazene nočem, a je kje kakšno jezero v bližini Kranja? Samo ne mi rečt Bled al pa Bohinj, tja mi ni za it.
[attachment=0]jezero.jpg[/attachment]

Ljudje se hodijo kopat v Čukov bajer v Predoslje, ali pa v Savo (npr. v čolnarno Trboje).

Mi smo se lansko poletje kopali v Savi, blizu Britofa, v otroštvu pa smo se večkrat hodili kopat na Čukovo jamo, ampak nazadnje ko sem čekirala, je izgledalo žalostno zapuščeno. Če so v zadnjih letih kaj urejali, pa ne vem.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kokro malo pobliže poglej.

he he he, vroče ti je pa še bi rada da nekdo namoči…

Blizu Britofa in Predoselj teče reka Kokra, Čukova jama pa v bližini Kokrice.

Blizu Britofa in Predoselj teče reka Kokra, Čukova jama pa v bližini Kokrice.
[/quote]
Se oprašičujem, nikoli nisem bila kaj prida Gorenjka… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Čukova jama je v vasi Bobovek ,mimo Britofa Predoselj in Orehovelj pa teče reka Kokra
Če pa rabite kakšnega prijetnega namakalca pa mi sporočite.
Pridem na okrog.

Lahko prideš v Škofjo Loko, Podlubnik. Tam imaš bolj po kavbojsko ampak voda je osvežujoča pa čisto vredu če greš na prava mesta.

Na letnem bazenu je polno albancev, in obiskovalci (dekleta in ženske) so dokaj nenavdušeni nad njimi.

Za tiste ki zelijo toplo vodo (toplejša od Blejskega jezera):
Čukov bajer je super. Ga letos precej bolj urejajo. V naslednjih letih pa je v načrtu bar, kamp, pomol ipd.. Obiska je letos tu vsak dan kar veliko.

Za tiste ki želijo bolj hladno vodo:
Kokra med Britofom in Predosljami je top. Super lepe plaze (mivka, kamncki)

Za tiste nekje vmes:
Jezero Črnava – Preddvor. So tudi 3je zanimivi tarzani za skakanje v vodo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close