Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kje se da zmazat fajn kosilo – gorenjska 40 ljudi

kje se da zmazat fajn kosilo – gorenjska 40 ljudi

halo dobri jedci,

kje je kakšen dober plac za slavnostno kosilo- večerjo na relaciji ccc. Kranj – Jesenice.
ali pozna kdo koga za najem vikenda? ali pa piknik plac?

res dobra oštarija (da ne bo kdo pol šimfal,da je slabo jedel)?

Hvala!

cene tudi lahko napišete, če veste kaj.

Lahko greste v lovsko kočo-tam kjer so medvedje.verjemi ne boste se samo najedli ampak nažrli.Tam so take porcije da neseš še domov.Preiskušeno.Pa še drago ni.

Naša gorenjska postojanka je gostilna Rekar pri Kranju oz. po moje je tisto Orehek ali kaj. Imajo precej prostora, hrana je okusna, sveža (nimajo v naprej pripravljenih kosil), dobi se tudi kaj za nemesojedce (prosena kaša z jurčki je res mnjami tam). Je pa zagotovo treba rezervirati in tudi kdaj imajo dopust žal ne vem.

lp tinca

Tudi jaz prisegam na Rekarja – na Laborah (možno, da je Orehek).Tu ne bo nihče šimfal. Poceni, porcije pa enormne

Restavracija in pivnica Kazina – Jesenice.

Zelo dobra hrana, postrežba in konkurenčne cene. Preizkušeno.
Imajo tudi pivo, ki ga delajo sami.
Mislim da oddajajo tudi sobe.

lp

omenjena lovska koča je pri Završnici pod Stolom. je dobro in ugodno. Dobro, ugodno in z velikanskimi porcijami je tudi pri Trebušnik-u v Žirovnici amapk ga znajo lokalci zelo pošimfat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Mi smo ravno zadnjič res dobro jedli v Restavraciji Tabor v Podbrezjah. Krasen ambient, sploh če si zunaj na terasi.

Trebušnik se je pa že zdavnaj poslabšal, pa nisem lokalec!

no na tovrstno moje povpraševanje sem se letos zelo nasankala. Svetovali so mi gostilno Repanšekv Radomljah.
Dragooooo ( za ljudi smo plačali in pod vsakim nivojem povprečnbosti. Ne gremo več tja, enakega mnenja je tudi znanka, ki je bila ob podobnii priložnosti tudi tam. Zato svetujem previdnost, kdo ve kdo se oglaša, sama razmišljam, da morebiti kar lastniki delajo reklamo…

Grajska gostilnica, Radovljica

Na štajersko k štormanu, kjer jejo ploščo za dva 4 ljudje. Je zelo veliko za pojest. Na gorenjskem se bolj slab naješ, velik dnarja pa mal hrane.

BYGI,

kolk maš ti prav! pri teh Štajercih mi res ne bi bil problem najti fajn gostilne. res so bolj poceni, ljudje bolj prijazni, pa veliko za jest.

a kaj, ko bo zabava na gorenjskem koncu.

če ima še kdo kakšno idejo, naj pove!

lp

vse zgoraj naštete gostilne so nikakve (res pa je, da za mal denarja lahko nafutraš – z neokusno hrano – veliko ljudi). IZJEMA JE REKAR (pa še ta ne vedno)!

spomnila sem se še dveh, približno istega ranga – za mal dnarja veliko mastnega piščanca, tenstanega krompirja in zelenjave brez okusa: gostišče Dežman (Kokrica), gostilna v Podbrezjah (niti ne vem imena).

Samo v Podbrezjah se pazite hude lastnice, ta te tako okomandira da še veš ne kako ti je ime. In ti zmeraj poskuša prodat nekaj kar ji ostaja v kuhinji.
Pa bog ne daj da prideš s psom blizu, je menda na vsakem stebru od terase znak da je prepovedano. Hrana je drugače res bolj tako tako, relativno dobre so koline, za katere zdaj ni sezona, znani so pa po enormno velikih dunajcih, ki visijo čez krožnik so pa tanki kot pomivalka. Aja pa pomfrija nimajo…
Drugače pa ne vem če so tisto Podbrezje, mi rečemo Črnivec ??

“Kamnik”- s čim te je razočaral Repanšek? Mene ni še nikoli z ničemer odkar obstaja in tudi nikogar od ljudi, katerim sem ga priporočila. Ni pa najcenejši, to je res. Mal denarja mal muske.

“Pojedina”- če ti ni predaleč, v Kranjski Gori je nam zelo dobro v Penzionu Miklič, res pa ni poceni.

Ejga sabo prneste če ste tko vačn,da vas nobena gostilna na Gorenjskm na more nafutrat.Pr ns so gostilne čiste, hrana dobra samo zastonj ni nč.Tud prjaznost ni zaston.
A pr vs vse zaston talate?

kočna,

pozdravljen domačin! kdo se ni napokal hrane pri Štajercih, do takrat ne ve, kaj zamuja in kaj pomeni KOSILO (paza zmeren denar). pa brez zamere, sosed.
zdej sem že en čas na Štajerskem, verjamem, da se je gorenjskem ta čas marsikaj spremenilo, zato pa prosim vrle domačine za kakšen predlog (sam glede tega nisi bil zgovoren 🙂

lp, p

Črnivec in Podbrezje sta dva različna kraja in dve različni gostilni.
Kakšna lastnica je na Črnivcu ne vem, vem pa da v Podbrezjah ni nič huda.
Če jo posebej ne želite videti jo ne boste videli ker v kuhinji kuha.Imajo tudi pomfri. Zraven piščanca vsak lahko naroči kar želi, ali pa nič.

pozdravček

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close