Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kje prodati rabljen avto

Kje prodati rabljen avto

Kupujemo nov avto,odločitev je bila bolj hitra. Stari še dobro vozi, ker nismo vedeli, da ga bomo prodajali smo ravno dobro dali 50.000,oo za menjavo sklopke. Pa me zanima, če kdo ve, kje se da rabljen avto dobro prodat (na Gorenjskem). Se mi zdi, da je po internetu tega cel kup in res ne vem, kdo bi ga kupil preko interneta. A so kakšne avtohiše, ki kupujejo samo rabljena vozila in ti plačajo vnaprej ali morajo najprej prodati?
IN če koga zanima, prodajam ZX 1,8i; ima klimo, daljinca, el. pomik stekel, radio..in še kaj, kar se ne spomnim. No meni je razen koles in motorja pomembna klima. (trije otroci) Registriran je bil konec avgusta, pred tem pa smo menjali še akumolator.Če koga zanima naj piše na mail mrozambroz@email.si.
Pozdrav, mroz.

če kupuješ nov avto (čisto nov) mislim da bi ti moral ta trgovec najbolje vzeti rabljen avto v račun – pač greš do njega poveš do boš kupil novega in starega pustil pri njem, poveš koliko bi rad……če imaš neko normalno ceno bi to moral uspet……

če prodajate svoj jekleni konjiček pokličite…031 26 42 90

Verjetno ga je že pred 4imi leti prodal 🙂

Imaš vprašanje, ki bi ga rad zastavil? Ali odgovor na že objavljena vprašanja? Obišči vprasanjainodgovori si

odkup vozil takoj
Re: ODKUP RABLJENIH AVTOMOBILOV 031264290

30.12.12 22:57
ODKUP VOZIL VSEH ZNAMK
odkup rabljenih vozil od letnika 1997 naprej, vse znamke vsi modeli
-cela,poškodovana,karambolirana ali v okvari…
– Poplačilo vašega leasinga in takojšen odkup

– Odkup službenih vozil v paketu-lasten odvoz (avtovleka)

– Brezplačen prepis – Ogled kjerkoli po dogovoru

– Nudimo dobro gotovinsko plačilo

Vaš klic pričakujemo vsak dan , tudi ob vikendih in praznikih. Tudi če je vašo vozilo trenutno še v lasti leasinga to ni ovira, saj lahko vozilo odkupimo v dogovoru z vami in leasingodajalcem ce seveda to želite…
031264290 pokličite

trenutno v sloveniji za prodat avto je najboljša stran avto.net, tu ni dileme. vsi ostali samo nekaj poskušajo.

SE STRINJAM AVTO NET JE ZAKON…SAM MAM SKODO GOR DIZELCO PA ME NUBEN NE POKLICE

kakšno si pa dal ceno? lahko prilepiš link?

Cena niti ni tako bistvena, le če je upravičena. Poleg tega je zanimivo napisan oglas z atraktivnimi slikami veliko bolj privlačen. Če pa nekdo poslika avto ponoči med padanjem snega, po možnosti s slabim telofonom, pa naj se nič ne čudi če ga noben ne pokliče…

Takemu oglasu se ponavad ne verjame, če napiše odlično ohranjeno 😀

Takemu oglasu se ponavad ne verjame, če napiše odlično ohranjeno :D[/quote]

To lahko napiše vsak bebec….lastniki, ki vedo kaj prodajajo, bodo napisali obvoz za te in one, da se ne javljajo na to in ono, da jih ne zanima če se avto ne proda, da se upajo it k vsakemu mehaniku na pregled, itd..

ODKUP RABLJENIH VOZIL 031 736 266

http://www.odkupvozil.net

Odgovarjate na post iz leta 2006

New Report

Close