Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje pri nas lahko kupim okro rečejo ji tudi bamija

Kje pri nas lahko kupim okro rečejo ji tudi bamija

Spoštovani a mi zna ko pomagat, kje pri nas lahko kupim okro pravijo ji tudi bamija,Hvala

je to neke vrste fižol oz leča?

A misliš svežo?

Po mojih izkušnjah v tem letnem času nikjer.

Če imaš srečo, dobiš vloženo v kakšni trgovini z zdravo prehrano ali pa z eksotičnimi jedmi, samo tudi bolj ne kot ja.

poguglaj in ne sprašuj neumnosti. že tako imaš slab sloves tu na monu, potem pa še take streljaš.

poguglaj in ne sprašuj neumnosti. že tako imaš slab sloves tu na monu, potem pa še take streljaš.[/quote]
poglej bebček, res misliš da mi je kaj mar kakšen “sloves” imam na najbolj bebavem portalu v sloveniji kjer se pasejo ljudje s prirojeno omejenostjo kot si ti in tebi podobni?
pomisli še 1x in svoj gnev raje stresaj na boga in mamo ki sta te tako grdo “za.jebala”
:p

poguglaj in ne sprašuj neumnosti. že tako imaš slab sloves tu na monu, potem pa še take streljaš.[/quote]
poglej bebček, res misliš da mi je kaj mar kakšen “sloves” imam na najbolj bebavem portalu v sloveniji kjer se pasejo ljudje s prirojeno omejenostjo kot si ti in tebi podobni?
pomisli še 1x in svoj gnev raje stresaj na boga in mamo ki sta te tako grdo “za.jebala”

:p[/quote]

hehehe , tukaj res ne boš našel kakega presežka v inteligenci
🙂

Glede na pogostost tvojega pojavljanja tu zelo grdo v lastno skledo pljuvaš – aja, ne moreš tega vedet, ker si prirojeno omejen ….. ampak saj te imata vsaj mama pa bog rada takšnega kot si.

hehehe , tukaj res ne boš našel kakega presežka v inteligenci
:)[/quote]
ga tudi ne iščem, SČ mi služi le kot zbirališče zafrustriranih cuckov ki “kažejo mišice” prek kompa medtem ko so v reali pokorni pizdeki ki vsakomur le pritrjujejo.
po koncu dneva se tu prav sprostim:)
tistle pacient pa je sem imigriral iz spodnje teme o fižolu kjer sem ga malo užalil zdaj pa mi vrača nazaj:))
očitno rad bere teme o fižolu :PP

Glede na pogostost tvojega pojavljanja tu zelo grdo v lastno skledo pljuvaš – aja, ne moreš tega vedet, ker si prirojeno omejen ….. ampak saj te imata vsaj mama pa bog rada takšnega kot si.[/quote]
tu me ni bilo že 2 meseca. ti pa pljuvaš v lastno skledo prek svojih milijon nikov ki jih spreminjaš na vsake 2 minuti, bebček
zdaj pa hitro v spodnjo temo o fižolu pogledat kaj sem ti napisal; da so na tvojo škodo in škodo tvojih potomcev evgeniko pri nas ukinili že v 50.letih
😛

Glede na pogostost tvojega pojavljanja tu zelo grdo v lastno skledo pljuvaš – aja, ne moreš tega vedet, ker si prirojeno omejen ….. ampak saj te imata vsaj mama pa bog rada takšnega kot si.[/quote]
važno da eni dnevno zamenjate kakih 50 nickov oz v vsaki debati uporabite 3 različne.
ampak problem je tvoj statični IP
:-S

Ljubljanska trznica. Na tistem koncu, proti vodnikovem spomeniku.

Poslušte, osnovno vprašanje se glasi:

KJE PRODAJAJO BAMIJO

Če kdo ve, tud mene zanima. (seveda v tem letnem času sušeno ali vloženo).
Tisti, ki vas je razjezilo, da ne veste, kaj je bamija, pa se pejte prepucavat kam drugam al pa si odprite pivo (če ga že niste)

povej ti to raj unmu/uni zgoraj ki menja nike na vsake 2 komentarja in ki rad klepeta o fižolu
lol

Videla v eleclercovem katalogu.Pa še prav gledala sem kaj je to….

v tazadnjem katalogu tega ni.

Če si iz Lj poglej v trgovinici MT – makedonija trade na Fužinah, v pasaži poleg T-2, po stopnicah dol. Tam sem jih kupila lani vložene, pa nisem znala uporabit in so sčasoma šle na kompost. Ali pa pokliči tja. Vem pa da svojo robo prodajajo tudi v večje trgovske centre. Bi ti šla sama pogledat, pa nisem več v službi v bližini.

V indijskih trgovinah v Avstriji. Pri nas je včasih, ampak res ztelo redko v Leclercu.

Jaz sem imela tiste vložene iz Makedonija trade in so ful dobre – jedli smo jih kot prilogo, kot kumarice ali kislo papriko recimo. So se mi pa odprte zelo hitro pokvarile (splesnele), tako , da jih je treba hitro porabit.

Zdaj je leto 2016 in me zanima kje lahko letos oziroma v tem obdobju kupim okro oziroma bamijo?

Da ne bom obletala vseh trgovin…rada bi šla in jo kupila, brez detektivskega dela 🙂

Lahko je posušena, vložena, še najraje pa sveža – kar bo malo verjetno.

Leclerc? Kje drugje?

lahko jo poskusiš vzgojiti sama, že leta se dobi semena. Lahko jo gojiš tudi v loncu. Seveda pa ne letos in ravno zdaj, tam enkrat aprila jo posej.

Rabim jo sedaj, za kuhanje.

Sadila bom šele spomladi.

To pa ne vem, žal.

Svežo so imeli včasih v Leclercu, pa mislim da sem nekje videla tudi zmrznjeno.
Za begovo čorbo je boljša posušena in ne vem, če se dobi pri nas.

Nihče ne ve kje jo lahko kupim?

Torej se je najbrž ne dobi, boš morala počakat da si vzgojiš svojo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close