Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kje prespati v NY

Kje prespati v NY

Živjo!

Z ženo potujeva v začetku decembra v New York.

Prosil bi vas za namige za cenovno zelo ugodne hotele, predvsem pa take, kjer ste že bili, in so preverjeni.
Rada bi spala kje, od koder bi imela dobro izhodišče za izlete po celem mestu (peš), in kjer so sobe z lastno kopalnico ter čiste. Lahko so zelo skromne in majhne, ker se bova v sobo vračala le pozno zvečer.

Milijonkrat hvala za namige že v naprej,

MaLa

Pozdravkljen,

midva sva bila z možem letos v Hotelu 373, nasproti ESP (Empire State Building). Sobe sicer majhne, ampak čiste s svojo kopalnico. Receptorji ustrežljivi in prijazni. Hotel je na odlični lokaciji, do podzemne je 5 minut. Skratka nama je bilo super, bila sva v juniju 12 dni. Takoj bi šla še enkrat. Sva pa hotel rezervirala na booking.com. Pa nobenih težav, sve je bilo ok. Sva pa v bistvu v hotel prišla pozno zvečer ker sva se non stop pohajala okoli.

Naslednjič ko bova šla definitivno v ta hotel, ker je na odlični lokaciji.

Uživajta mogoče sem kaj pomagala.

LP, A.

mene pa zanima cena nočitve v omenjenem hotelu???

Jaz sem bila 2× v Virginia’s guest house v Harlemu.
Lokacijo sem izbrala zaradi predvsem 2 stvari:
– poceni privatna soba (30$ na osebo)
– zajtrk vključen v ceno (da v miru se naješ preden štartaš s potepanjem po mestu)
– par minut do podzemne

Čistoča je še kar, zabave tam notri ni nič, računalniki so, sicer ful počasni.

Mogoče bi šla sedaj poskusit kam drugam, ampak samo če bi imela možnost privat sobe za soliden denar.

Mi je pa čudno, ker je bil ta hostel na hostelworld, pa ga ni več, prav tako njihova spletna stran ne obstaja več….. ne vem..
Bila sem tam pred cca 10 meseci.

http://www.hostelsclub.com/hostel-en-3060.html

Mi smo bili lani julija v hotelu Sohotel (križišče Broom St. in Bowary St. na Manhattnu), zelo blizu četrti Little China, Soho, Noho,.. 150 m stran od podzemne, 20 min stran (peš) je finančna četrt (Wall St.)… Prehrane nimajo, so samo nočitve, sobe zelo fajn urejene, TV, telefon, zjutraj brezplačna kava v “dnevni sobi” če lahko tako rečem :), osebje prijazno, aja sobe so klimatizirane pa na hodniku je ledomat (for free) :)))).

Vmes smo vzeli rentacar in šli do Kanade (Toronto) preko Niagarskih slapov in smo se potem kar vrnili v isti hotel zaradi vseh teh izkušenj…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close