Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kje prespati v Murski Soboti oz. okolici????

Kje prespati v Murski Soboti oz. okolici????

Morda kdo ve za luštne apartmaje, turistično kmetijo, kaj takega? Prosim za čim boljši predlog. Pa še – kaj je na tem koncu zanimivega za počet oz. za videt za dva majhna fantička? šli bi za en vikend.

hvala!

Tud hotel Diana v centru z notranjim bazenom je ok in vse okoli MS-ja je blizu.

prenočišča Panker v Moravskih toplicah,zelo prijazni,luštno,domače..
kolesarjenje morda?

Poznam družino, ki oddaja apartmaje v Moravskih Toplicah, od tam pa lahko greste po celem Prekmurju, odvisno kaj vas zanima.Od Občine Bogojina, z znamenito Plečnikovo cerkvijo, do Dobrovnika (kjer gojijo največ orhidej v Evropi), občina Beltinci ima veliko zanimivega za pogledat, potem Goričko ima zelo dosti zanimivega za pogledat.Zdaj je pa od vas odvisno kaj vas bolj zanima, ravnica ali gričevnat predel Prekmurja.Sem iz Prekmurja, če rabiš kako pomoč, mogoče kaj bolj konkretnega sem tikaj, lahko pomagam.
Andreja

Kolikor mi je znano občina Bogojina sploh ne obstaja, ker Bogojina je vas v občine Moravske Toplice.

Andreja, lahko poveš ime te družine oziroma verjetno so kakšna turistična kmetija? Sicer pa nismo spet ne vem kako zahtevni – kakšno otroško igrišče, potke za kolesart so ful dobrodošle, gozd, narava. To so naše želje. Kar se pa nastanitve tiče pa zmerne cene, prijazni ljudje in podobno. Bom pa zelo vesela vsake ideje za izletek. Itak je vse odvisno od vremena – če bo slabo, bomo bolj po bazenih verjetno….

Družina se piše Šinko, so pa doma kakih sto metrov vstran od Term 3000, pa nekaj korakov več od hotela Vivat, tu okrok pa imaš igrišče za otroke, potem so kolesarske steze za kolesarit, tudi kekšen gozdiček, sam zdaj tu pri tej družini ne vem ravno če majo fraj, če ne imaš po v Moravcih polno teh apartmajev, eden gospod ima tudi čisto zraven Term, se pa piše Kardoš Janko, vsaj upam da se nisem zmotila,lahko pa tudi malo se še pozanimam, to sem ti povedala dve nastavitvi, kjer poznam gospodarje, drugače če te še kaj zanima lahko tudi kontaktirave preko elektronske pošte ali Messengerja naslov je lucijatonka@gmail.com, za oboje je enak naslov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close