kje poceni prespati v Londonu?
Pozdravljeni, ker sem tu že velikokrat našla kakšne odgovore, se tudi tokrat obračam na vas.
S prijatelji se prvič odpravljamo v London (7 nas je), in sicer v aprilu. Kje bi lahko poceni prespali in da ne bi bilo daleč od mesta? Enkrat sem (sicer že dolgo časa nazaj) zasledila, da menda živi en slovenski duhovnik oz. pater tam in lahko uredi oz. odda prenočišče (ne vem ali je to prava informacija – če ne, me popravite).Če kdo o tem kaj ve ali pa da ima morda kakšen kontakt, bi bila zelo hvaležna za vsako informacijo.
Lep dan,
Mila
Poglejte F1 ali pa Etap hotele. Najdeš na netu:)
Za prespat zelo solidna cena, sicer malo ampak solidno, predvsem pa čisto. Vsaj kar imam jaz izkušnje z njimi, sicer iz Francije parkrat, ampak so povsod popolnoma enaki.
V Londonu sva sicer mislila spati pri njih, po mailu so bili zelo prijazni, sva se pa potem odločila za Premier Lodge hotel, že kar malo ven iz Londona, ker nama je tista varianta bolj ustrezala. Za potepanje po Londonu pa je ta hotel kar malo nepriročen.
Pa ne pozabite rezervirat:)
LP!
Midve sva bili par let nazaj pri tem župniku.
http://home.btconnect.com/skm-London/
V domu so 3 dvoposteljne sobe , 1 štiriposteljna in 1 osemposteljna. V več posteljnih je bila julija 2004 cena prenočišča z zajtrkom 18 funtov, v dvoposteljni pa 23 funtov. V eni dvoposteljni in v štiriposteljni je tudi umivalnik s toplo in hladno vodo.Hiša se nahaja v drugi coni in postaja podzemne je res zelo blizu. Gospodu pišeš na naslov cikanek@msn.com.
Pazi, da ne boš zvenela kot kakšen razvajen turist, ker je na to alergičen. Rajši ima skromne ljudi.
Ni važno , če si verna ali ne oz. če sta poročena al’ ne.
Nastanitev ni neko razkošje, je pa prijetno, ker so sami Slovenci. V kuhinji si lahko vzameš pijačo in hrano, čeprav plačaš samo prenočišče z zajtrkom.
Ja, Cikanek rula :)))
Je zvečer tko luštno, če te povabi na cigaro in konjak :))) Pol pa še pokaže škatlo od kubank s Castrovim posvetilom in začne pripovedovat svojo bogato zgodovino. Sva se s sestro zelo zabavali.
Je pa še nekaj – čez dan ne smeš biti v hiši. V bistvu moraš ven. Kar pa v Londonu ni problem.
Podzemna je čisto blizu (oval), avtobus ustavlja skoraj za vogalom.
No, tudi to drži, da ga “ne moti” če nisi poročen – ampak pošali pa se vseeno, če te lahko on poroči in kdaj bo poroka (zraven je bil tudi sestrin sodelavec s partnerko).
Forum je zaprt za komentiranje.